Bende kitabı okuyanlardanım. Hala bir kitapçı rafında gördüğümde heycanlanıyorum. Filmide dört gözle bekliyodum desem yeridir. En çok da finalinde batırırlar diyordum kendi kendime. Yanılmışım çok güzel aktarmışlar. Sadece ben gözümde büyütmüşüm kitabın kahramanını. Öyle tarısallaştığı filan yokmuş hakkaten sadece mis gibi kokuyomuş adam :) Hacı Şakir sponsor olursa şaşmam. İyi film arıyan kaçırmasın...
ben kitabının oldunuda bilmiyorum ama. ben çok sevdim.. benm ğibi parfüm seven birinin böle bir filmde. bulabileçği çok şey vardı. dustın hoofman alain rickaman ağirlık vermiş. bence çok ii
filmden çıktğınızda parfüm alma isteği uyandıracak kadar iyi şekilde temasını yansıtmış bir film,oyuncular koklarken istemsiz siz de kokluyorsunuz ortamı :) finalinde her ne kadar biraz dağılma olsa da ana düşünce havada kalmamış güzel olmuş
İlginc ve coook farklı bir senaryosu olan,görüntüleri özenle secilmiş hoş bir film. Sonunda hakikaten bir tuhaflık var. Pek begenmedim sonunu...Ama izlenmeli...10/8
Filmin geneline bakıldığında sürükleyici ve başarılı. Sonu fantastik bir şekilde bitiyor. Biraz abartıldığını düşünüyorum. Ama yinede güzel ve tavsiye edebilirim.10/8,5
büyük bir keyif ve heyecanla okuduğum kitabın filmini çok merak etmiştim doğrusu.. çok beğendiğim kitapların filmi hep biraz eksik gibi olmuştur.. koku da böyle oldu.. yine de yılın en iyi filmlerinden..
bence oldukça ilginç bir film. en azından şimdiye kadar alıştığımız konulardan çok farklı. ama filmin sonu gerçekten çok kötü ve saçma olmuş.filmin bütn gidişatını bozuyor.
cok etkileyici bi filmdi. filmin ilk 1bucuk saatinde resmen butun kokuları hissettim. araya ciktigimda o kadar kokuyu duymus gibi basim agriyordu. inanilmaz yasatio film. yonetmeni tebrk etmekten baska yapacak ne gelir elden?? tabi basroldeki arkadas da cok iyiydi.