Koku: Bir Katilin Hikayesi
4,1

johnnytella-7
johnnytella-7

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kitabını cok onceden okumustum. kitabı tm olark hatırlmıyrm ama beni cok ama cok etkilemişti. filmi de gzldi aslında ama kitabı daa iiydi sanırım(ki her filmin kitabı daa gzl oluo ztn)ama yine de kacırılmaması gereken bi film
kuthmatar
kuthmatar

17 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Hani çekilemezdi? Merak ediyorum, madem filmi çekilemez, kitabı nasıl yazılıyor? Kitaptan okurken koku mu salgılanıyor acaba? Koku fetişli çocuk değişik bir tip. Aferim.
ulas-erol7
ulas-erol7

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aslında roman uyarlamalarını pek sevmeden izlerim cogunlukla,kitap olarak kalması,senaryo haline gelmemesi tercihimdir..Ancak cidden yönetmen iyi iş çıkarmış diyebilirim..En az kitaptaki kadar koku'yu hissettirdi bana film de..Özellikle son bölümü;idam sahnesi harikaydı..Ama yine de öncelik kitabın diyorum..Sanırım filmi bir kez de sinemada izleyeceğim.
Selim5308
Selim5308

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
romandan alıntı gerçekten çok güzel bir film..çok ilginç bir konusu var farklı bir film tavsiye ederim..
sunshine-erda
sunshine-erda

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
İzlediğiniz en farklı film olacak.. Konusu ve tarzı diğer filmlerden çok farklı.. 9/10
cherie2389
cherie2389

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bir koku bir doku nasıl deneyimlenmeden anlatılırki.. işte bu film yapmış valla..
spiritual-antiseptic
spiritual-antiseptic

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
önce kitabı okuyan ve önce filmi izleyenlerin mutlaka yorumları farklı olucaktır.kitabı okuduktan sonra filmin pek hayalinizdekine uyacağını sanmıyorum ama bir film bakımından mükemmel bir film.görsel olarak ta kesinlikle izlenebilir çok güzel bi film :)
KogeoM
KogeoM

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
filmin sonu saçmalanmıştı ama filmin başındaki sonla uyuşmuyordu, herşey o kokuyu koklamasıyla değişiverdi, aslında filmin anlatmak istediği; katil işkence gördü ve öldürüldü fakat kokuyu kokladığı için kendinden geçti ve bizim film sonuna kadar izlediklerimiz hep katilin aklında olup bitendi,, bence yönetmenin vermek istediği bu olmalı yoksa böyle bir son olamaz ve olmamalı,,, eğer düşündüğüm gibiyse film 9/10luk bir film yok eğer düşündüğüm gibi değilse hiç düşünmek bile istemiyorum :D
nahrug
nahrug

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
piyasadaki en orjinal konulu filmlerden.
zodiac-kadir
zodiac-kadir

23 Şubat 2009 tarihinde eklendi
izleyin ve kokabildiginiz icin tanriya sükredin....
omeraskinteknik
omeraskinteknik

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Öncelikle çok etkileyici film her aklıma geldiğinde tüylerim diken diken oluyor sadece sonunu biraz saçma buldum ama zaten hayat saçma...
dicle-nc
dicle-nc

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film güzel olmuş bence.katil çok iyi anlatılmış,iç dünyasını bile anlayabiliyorsunuz.ayrıca filmin bazı yerlerde sıkıcı olduğunuda düşünmüyorum.bence gayet sürükleyiciydi.bu arada Ben Whishaw'ın önünün açık olduğunu düşünüyorum.katili çok başarılı oynamış bu filmde.
handanece
handanece

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
başı, sonu, kurgusu, oyunculuğu herşeyi dört dörtlük... kitabı da kendine esir edecek şekilde akıcıydı, filmi de öyle olmuş... kesinlikle tavsiye ediyorum. iyi seyirler.
cemre-365
cemre-365

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçktn çok gzl bi filmdi..
zxyxnxp
zxyxnxp

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Sinemaseverlerin mutlaka izlemesi gereken bir film.Görüntüler,diaologlar ,oyuncular herşeyiyle 4 4lük.