zuhal S.
13 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Kıymeti bilinmemiş bir film. Gore Vebrinski'nin diğer filmleri gibi aksiyon bekleyenler hayal kırıklığına uğramıştır. Bu başka bir tür. Tam bir karakter filmi. Orta yaş bunalımını eğlenceli bir şekil de anlatan harika bir film.Tebessüm ettiren ve düşündüren bir film.
ironilerle dolu film!simetrik görüntüler, perspektif ve çevrede görünen her şeyin bi düzen içinde olmasıyla, adamın hayatındaki şeylerin tamamen bunun tersine bozuk ve düzensiz olması mükemmel bir birleşim yaratmış! rahatsız eden film müziği, başrolün ruh halini anlatır gibi.. tonla anlam yüklüydü..oyuncular da zaten kaliteliydi ve rollerine yakışmıştı..sinemayı bana bu filmler sewdiriyor galiba..
Nicolas Cage ve Michael Caine in baba-oğul performansları ile tabir-i caizse 'döktürdükleri' şahane film. Gore Verbinski nin karakter odaklı filmlerde de, başarılı bir yönetmenlik sergiliyebileceğini görebileceğiniz bir dram filmi...
Öncelikle Cage her zamanki gibi enfes oynamış.Film genel bir temaya sahip değil,dağınık bir anlatım ile farklı konulara bürünüyor.Buda bence yönetmenin beceriksizliği.Durağan dialog dolu filmleri sevmiyorsanız izlemeyin.7/10
Nicolas Cage bu filmde de kalitesini gösteriyor. Film sade, dramatik, az komedi ve hayata dair fikirler veriyor. Eğer böyle anlamlı ve yavaş gelişen filmler seviyorssanız izleyin bence. Sıkıcı bulan arkadaşlara da anlam veremiyorum. Aksiyon filmleriyle aynı kefeye koymaları saçma çünkü.
Tüm ciddiyetimle söylüyorum ki bu film hayatımda izlediğim en kötü filmdi. Bu filmi beğendiyseniz heralde titanik armageddon gibi film gibi filmleri hiç izlememiş olsanız gerek. Bu filmi beğenmeyene kadar oscarlı filmler izleyin bence.
gene yabancı bir film gene çok sıkıcı, kötü bir film.Şayet bu türk filmi olmuş olsaydı 5 puandan fazla alamazdı.Biz avrupa özentisi türkler yine bu filme bile 7,1 puan vermişik ..yazık
Beklentilerimin üstünde bir film.Özellikle baba-oğul arasındaki sahneler nefis.Komedi filmi değil ama son zamanlarda izlediğim komedi filmlerindeki esprilerden çok daha fazla güldüm buradaki esprilere.Kısacası durağan gibi gözüken ama durağanlığında akan bir senaryo ve gidişata sahip çok beğendiğim içten bir film oldu The Weather Man.Nicholas Cagede çok yakışmış karaktere.9/10
İnsanlar bir filmden ne bekliyor bilmiyorum ancak bu film oldukça farklı ve insanın kendisine sorular sormasını kendisini yargılamasını sağlıyor.Ancak sanırım çağımızda insanlar bu gibi şeyleri pek sevmiyor olacak ki filme hakettiği puandan daha düşük bir puan veriliyor.Bence izlenmesi gereken bir film.Nicolas Cage’inde oldukça başarılı bir film performansı.Tavsiye ederim(8/10)
arkadaşlarla gitmiştik ve başka filme saatlerimiz uymadığı için bu filme girmiştik ama ilk yarının bitmesini bile bakleyemedik çok yavaş ilerleyen sıkıcı bir filmdi...
İzlemeden önce açıkçası bu kadar kötü bir film beklemiyordum. İzleyicide hiçbir heyecan duygusu yaratmayan senaryosu, oldukça sıkıcı anlatımı ile çok vasat bir film. Ben de filmin sonunu zor getirenlerdeniz. Bir şeyler olacak diye bekledim ama nafile. Başroldeki iki usta oyuncu, farklı bir şeyler anlatma çabası ve hoşuma giden müzikleri için 5/10. Verebileceğim en yüsek not budur.