Fırtınalı Hayatlar
    Fırtınalı Hayatlar hakkında görüşlerin ?

kenloach
    kenloach

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlediğimde keyif aldığım,oyunculuğun ön plana çıktığı,amerikan hayat tarzına getirdiği eleştirisi ile de benim için farklı bir yeri olan bir film.Ortak zevklere hitap etmediği için beğenilmesi kolay değil,bence çok iyi bir film.
    barfly-2
    barfly-2

15 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    aslında "cage" ilk filmlerindeki performanslarına yakın bir rol uynamış ve bana göre de başarılı. ancak onu hep mantık sınırlarını zorlayan rolerde görmeye alışık olan izleyici kitlesi şaşkınlık yaşıyor ve- nasıl olur da böyle bir film de oynar- diyorlar. bence çok başarılı bir yapım ve oyunculuk da çok abartılı değil!!
    gskaltay
    gskaltay

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    kötü bir film değil fakat biz nicolas cage yi hep daha büyük yapımlarda gördüğümüz için film biraz vasat gelmiş olabilir aslında konusu güzel bir ailenin dramının hava durumundaki değişlikler gibi olması izlenebilir seyirlik bir film...
    safakbasnak
    safakbasnak

12 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    açıkçası filmde takdir edebileceğim tek şey nicolas cage nin oyunculuğuydu filmi izlerken sanki bir konusu yokmuş gibi gelde ve filmin sonunda herşey yarım kaldı gibi bir izlenim bıraktı
    ihate-clowns
    ihate-clowns

1 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
    İzlemezseniğz hiç bir şey kaybetmezsiniz diyebileceğim bir yapım..Cage in oyunculuğuyla kurtarılmış bir film..
    cenkmutlu
    cenkmutlu

18 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Tam bir hayal kırıklığı..Ne oyuncuların performansı takdire şayan,ne senaryo sürükleyici..Üstüne üstlük bol küfürlü muhabbetler var.Nicholas Cage'e yakışmamış.Uzak durun derim..
    jdnc
    jdnc

11 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Filmde en cok hayranı oldugum nicolas cage oldugu icin ilk gün hemen gittim.Cage'in oyunu beni hayal kırıklıgına ugratmadı filmin senaryosuna da iyi denmez ancak rahatca kötüde denemez ama filmin diger oyuncuları tamamen rezaletti yinede cage hayranlarının filme gitmesini isterim.En azından izleyince sevimli gelen bir film
    sezen6348
    sezen6348

7 Nisan 2006 tarihinde eklendi
    Üzülerek söylemeliyim ki film beni hayal kırıklığına uğrattı.Çünkü içinde Nıcolas Cage ' in de bulunduğu bu filme gözüm kapalı gittim.Evet bireysel olarak Cage mükemmel bir performans sergiledi.Zaten iyi performans sergileyen başka biri yoktu çünkü film tamamiyle tek bir kişinin üzerinde yoğunlaşmıştı.
    Tüm sinemaseverlere selamlar...
    iremma-gs
    iremma-gs

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Başından sonunun ne olacağını tahmin edebileceğiniz, aşırı derecede durağan, çok fazla belden aşağı muhabbet içeren(çocukları da katan), her üç kelimesinden biri küfür olan bir film olmuş. Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Üstüne üstlük ne Nicholas Cage ne de Michael Caine beklediğim gibiydi ikisi de normalde gösterdikleri performansların o kadar altındaydı ki!!!Boşyere gidip de iki saat sıkıntıdan bayılmayın derim ben....
    verbalkint92
    verbalkint92

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Oylamalara genel olarak baktığımda fazla beğenilmeyen bir film ama ben yeterince iyi bir film olduğunu düşünüyorum.İnsan ilişkilerinin en önemli sorunlarına bir hava durumu sunucusuna sırtını dayayarak değinmiş Verbinski.Hem de nicholas cage’in görülesi performansı yardımıyla, ana karakter hakkında izleyicide sempati uyandırarak bunu başarması ayrıca takdir edilmeli.Anlatmak istediği her şeyi bize karşı cesurca anlatan çok dürüst senaryosu da hayata dair ilginç tespitler ve çarpıcı diyaloglar barındırıyor.Hayat bu bazen kararır,bazen açılır...
    jamesbond-2
    jamesbond-2

24 Mart 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi yeni izledim.arkadaşların da dediği gibi film biraz ağır ilerliyor.bu da insanın yer yer sıkılmasına neden oluyor.küfürler fazla.diyaloglar uzun.konu değişik.çok fazla beklentiye girmeden izlenmeli.eğer boş vaktiniz varsa izleyin.ana mesaj şu:yetişkinler için kolay birşey yoktur.ben filmi fazla beğenmedim(belki konusu bana uygun olmadığından olabilir.)
    hhneo
    hhneo

22 Mart 2006 tarihinde eklendi
    gerçekten durgun başlayan bir film fakat saatleri boşa harcamak gibi bir duruma sebebiyet vermiyor. tam tersine düşünmeye ve neden sorusununa kendi kafasında cevaplar bulmaya çalışıyor. ayrıca kızıyla ilgili sorunları gayet güzel çözümlüyor. Güzel olmakla beraber insan hayatı içinden kesitleri sunuyor.
    1907elif83
    1907elif83

15 Mart 2006 tarihinde eklendi
    umutsuzluğun resmi bu film..ağır gidiyor fakat nicholas cage ve efsane aktör michael cane bu filmi kurtarmış bence.çok şey beklememek gerek,eğer böyle düşünülüp izlenilirse bence ii vakit geçirebilirsiniz.
    ilsalaron
    ilsalaron

12 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Verbinski gerçekten başarılı bir yönetmen bunu da daha önceki filmleriyle kanıtladı. Bir de bana göre yönetmenlerden az rastlanan oyuncu seçimleri cuk oturuyor, sanki oyuncuyu bulup daha sonra filmi yapıyor gibi. Nicolas Cage ve Michael Caine hakikaten çok başarılı performansla oynuyorlar, herkes Hope Davis methetmiş ama ben genelde bu oyuncuyu biraz itici ve agresif buluyorum. Filmin konusu da ilginç. Aslında bu hafta seyretiklerimin arasında haftanın filmi bile olabilirdi, ama filmdeki bazı olaylar bana o kadar itici ve gerçekten filme uymamış geldi ki, benim gözümde filmin puanı düştü. Filmde gereksiz ve aile dramına uymayan hatta rahatsız edici argo ve cinsel ağırlıklı sözler mevcut ve üstelik bunlar çocukların önünde yapılıyor, tamam belki tipik Amerikan ailesi yozlaşmış olabilir ancak bu kadar mı yozlaşır. Deve Toynağı ve blowjob espirisi (!?) midemi bulandırdı ayıp kere ayıp, Verbinski’ye yakıştıramadım. Başka filmde olsaydı yada konu farklı olsaydı anlaşılırdı ama bir aile filminde hiç hoş değil. Ayrıca çok fazla Amerikan milleyetçiliğ ön plana sürülüyor, şu Amerika 11 Eylül sendromundan ne zaman kurtulacak merak ediyorum. Hele Amerikan Fast Food zincirlerini, eleştilir gibi yapıp reklamını yapmak olacak şey değil. Bu eksilere rağmen totalde vasatın üstünde bir film, ama tabii Caine ve Cage döktürüyorlar, çok iyi bir ikili olmuşlar. Tavsiyem bu filme kesinlikle çocuklarınızla gitmeyin. Saygılar.
    arlene
    arlene

11 Mart 2006 tarihinde eklendi
    Kaybeden bir adam... Hayatta hiç bir şeyi başaramamış, etrafındaki insanlar tarafından küçük görülmüş, önemsenmemiş, kendine saygısını yitirmiş bir adam...Babası Pulitzer ödüllü bir edebiyatçı ama kendisi sadece bir hava durumu sunucusu olabilmiş. Karısı tarafından terk edilmiş, çocuklarından giderek uzaklaşmış. Hayatta hiç bir şeyi başaramamasından çok rahatsız ve mutsuz. Kendine hep şu soruyu soruyor: 'Nerede hata yapıyorum?' Mutsuzluğu o kadar derin ki artık hayatının tek amacı başkaları tarafından sevilmek olmuş. İnsanlara sevimli görünmek için en kötü anlarında bile gülümsemeye çalışırken hayatı hep ıskalamış... Bu adam, David Spritz, yaşamını nasıl bu hale getirdiğini anlamaya çalışırken biz de onun iç dünyasında yolculuğa çıkıyoruz. Kendimizi onun yerine koyuyor, onun hayata öfkelenmesini paylaşıyoruz. Ama sonra David Spritz’le beraber fark ediyoruz ki sorun hayatlarımızda değil, hayata bakış açımızda. David, hayatı boyunca en çok istediği kariyere ulaştığında görüyor ki mutlu olması için bu da yeterli değil. Çünkü mutluluk insanlara altın tepside sunulmuyor, babasının da söylediği gibi 'hayat yetişkinler için zor'. Bu film mutluluğa ulaşmak için hayatın zorluklarını kabullenmek gerektiğini çok güzel bir dille anlatıyor. Oldukça yavaş bir temposu olmasına rağmen insanı derinden etkiliyor, izlerken kahramanın çektiği sıkıntıyı insana hissettiriyor. Nicolas Cage her zamanki gibi bu filmde de çok başarılı.