Fırtınalı Hayatlar
    Fırtınalı Hayatlar hakkında görüşlerin ?

yucuph
    yucuph

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    abartmıyorum
    gerçekten abartmıyorum
    izleyebileceğim en kötü filmlerden bir tanesi dir herhalde.
    hani hiç film seyretmesem tamam diyecem de nesini beğeniyorlar bu filmin hayret. . .
    10 üzerinden değer verilmeseydi eksili bir irakam kullanırıdm ama neyse 1/10
    erhancetin
    erhancetin

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    sine ali arkadaşımın söylemlerine kesinlikle katılıyorum bende beğenmedim filmi.olsada olur olmasada ne gereksiz bi film dersiniz ya işte öyle bir film.nicolas cage hatrına 6/10 veriyorum.
    ahmetburak94
    ahmetburak94

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Harika Bir Film Aglayacam Geldi :)
    Çok Güzel (Ztn Nıcolas Cagenin Filmleri iyidir hastayım bu adama :D )
    jokerr-2
    jokerr-2

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    idare eder
    burakzekai-29
    burakzekai-29

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Benim çok hoşuma gitti.Yavaş akıyor ama diyaloglar çok sağlam.Hayal dünyamızı ararken gerçek dünyanın kayboluşuna tanık oluyoruz.
    mntopcu-67
    mntopcu-67

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    Filmde özellikle Nicolas Cage'nin performansı çok iyi. Durağan bir şekilde ilerleyen film, baş rolün psikolojisini, içinde bulunduğu durumu gözler önüne seriyor. Çok etkileyici bir yapım olmasa da seyredilmesini tavsiye ederim.
    monopoly
    monopoly

27 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Filmin kurgusu bence harika Nicholas Cage den başkası bu filme bu kadar iyi uymazdı .İnsan psikolojisini çok iyi analiz etmiş film bence başarılı ,arkadaşlarınızla keyifli dakikalar geçirtiyor mutlaka izleyin.
    haylan-18
    haylan-18

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    nicholas gace olmasa izlenmeye değmeyecek bir film. çıkışta yalnızca oyunculuğundan -bahsedebiliyorsunuz. bir de bu senaryoda oynaması için onu neyin ikna edebileceğini
    yuzbasiyulaf
    yuzbasiyulaf

24 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    Genelde bazı insanlara boş,sıkıcı gelen filmler nedense benim için hep en iyi filmler olurlar. .Bu filmde benim için önemli ve güzel bir film. Bence filmleri tüm duygularımzla izlemeliyiz, tamamen adapte olarak.
    keyser-soze-2
    keyser-soze-2

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    herkezın söylediği gibi kötü bir film diil bence arkadaslar biraz insafsızca davranmıs anlaşılan ben ızlerken bayağa eğlendım ama gercekten illede hareketli film diyorsanız çok tavsiye etmem son söz olarak bana güzel zaman geçirdi ısrarla tavsiye ederim...
    busra-toglu
    busra-toglu

4 Ekim 2006 tarihinde eklendi
    nicolas cage in oynadığını görünce güzel bir film beklemiştim ama umduğum gibi çıkmadı filmden çok sıkıldım zaman geçsin diye sonuna kadar izledim filmi.
    mertsensari
    mertsensari

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    ben filmi dün izledim ve bu gün aklımda en ufak bi sahne yok. demek ki etkileyememiş artı biseyde kazandıramamış ,beni film üzdü acıkcası güzel bir sey bekliyodum ama acayip uyuz bir film buldum karşımda.
    iste-budur
    iste-budur

20 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok kötüydü bence.hatta sinema salonu terk ettirecek cinsten.ben çok sıkıldım ve uykum geldi.hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.illa nicolas cage diyorsanız city of angels fln izleyin...
    guilty571
    guilty571

30 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
    filmin en guzel yanı; hayatın herzaman ve herseye rağmen koly olmadığı temasının ,hava durumunda ki bklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebileceği vurgusuyla keşiştiği andı... duygusu hoş ve sıkıcı olmayan bi filmm..zevkle izlenebilir...
    pennyroyaltea
    pennyroyaltea

2 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
    Ağır akan senaryosuyla öncelikle sıkıcı bir film olmuş.Ama bence sorun filmde duygu yoğunluğu diye bir şeyin olmaması, aksine neredeyse tüm diyaloglarda bir samiyetsizlik var.Belki amerikan yaşamının bu güvensiz ve samimiyetten yoksun yanı da eleştirilmeye çalışılmış ama bilmiyorum bu filme hiç bir artı getirmemiş.Son olarakta müziklerde çok etkisiz, zayıf kalmış.Kısaca soğuk ve sıkıcı bir film..