09tekke
22 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
N.cage çok yetenekli bir oyuncu.fakat her yetenekli oyuncunun oynadığı film güzel olacak diye bir kural yok.filme gelince N.cage canlandırdığı kişiliği başka türlü anlatamazdı.onun için yetenekli oyuncu dedim ama,o kadar proje varken N.cage bu filmi neden seçti.illaki başka film teklifleride gelmiştir ona.son olarak filmin varmak istediği bişe yok gibi.izleyiciyi heyecanlandırark filmin izlenmesini sağlayacak kurguyu göremedim
çok vasat bir film reklamını çok yapmışlardı ama çok klasik ve sıkıcı bir film çıkmış ortaya belki nicalas cage in hatrı için izlenebilir ama harbi çok vasat
Neden bu kadar kötü yorumlar yazılmış, anlamadım. Bence türünün en iyi örneklerinden biri. Bütün oyuncular oyunlarının hakkını vermiş. Keyifle seyrettiğim ve beğendiğim bir film. İzlerken herkes kendinden de bir şeyler bulabilir.
Gore Verbinski her yıl farklı tarzda filmlere imza atan yönetmen... Yine önceki filmlerine benzemeyen bir film ortaya çıkarmış. Nicolas Cage özellikle bu yılda büyük düşüş yaşayan bir oyuncu fakat bu filmi bence oyuncunun izlenesi filmlerinden.Film, parçalanmış ailesini tekrar bir araya getirmeye çalışan bir hava durumu sunucusunu konu ediniyor. Film durağan bir yapıyla başlıyor fakat senaryosunun da etkisiyle ilerleyen dakikalarda oldukça akıcı bir hal alıyor. Filmdeki ilerleyiş, dramatik yapımının yanında komedi alt metinleriyle süslenerek sağlanıyor. Filmin atmosferi puslu ve karanlık diyebileceğimiz bir yapıda geçiyor. Bu puslu yapı bizlere David Spritz'in iç dünyasını yansıtıyor. Filmde hayata dair mesajlar ve tespitler de mevcut. Aynı zamanda Amerikan yaşam biçimine de eleştiride bulunuyor. Son olarak, David Spritz'in kendi kimliğini araması ve kendini sorgulaması filmi başarılı film yapma yoluna götüren en bence en büyük nokta.Yukarıda da belirttiğim gibi düşüşteki oyuncu Nicolas Cage bu filmde çok başarılı bir oyunculuk ortaya koymuş. Filmdeki rolünle çok uyumlu, biraz da ?Ters-yüz'deki rolünü andırıyor. Cage'e babası rolünde eşlik eden oyuncu ise usta bir isim Michael Caine. O, da Cage'le harika bir uyum sağlayarak görülmeye değecek bir baba-oğul ikilisi oluşturmuşlar.Film, ülkemizde pek beğeni kazanmasa da bence başarılı bir film. Kesinlikle zaman kaybı olarak görülemeyecek bir film. Gore Verbinski'nin anlatımıyla bir kara-komedi izlemek isteyenlere duyurulur.?Hayat da hava durumu gibidir, bir günü bir gününü tutmaz.?
Büyük umutlarla izlediğim ama beklentilerimi tam alamadığım bir film.Hayatında fırtınalar yaşayan bir adamın zaman zaman çöküşünü zaman zaman yükşelişini anlatan bir film.Film hakkında tek aklımda kalan Nicolas Cage nin babasıyla olan diyalogları.Sadece bu sahneler bende hafif bir tebessüm yarattı okadar.Esasında hoş bir konu.Ancak filme dökmek için yeterli değil kanımca.10 üzerinden 6 verecektim ancak Nicolas Cage nin hatrına 7.