ramu333
27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Güzel bir filme benziyor , sıradan bir yaşam hikayesinin nasıl renkli bir hale gelebileceğini gösteriyor, filmi yarın izleyeceğim bakalım fragmandaki kadar güzel mi...
Kültüre yapılmış bir takım ince eleştiriler dışında, biraz donuk ve tekdüze bir film olmuş.Çok büyük beklenti sarsabilir yine de en azından Nicholas Cage için izlemeye değer.
Aylardır bu filmi bekledim ve görünüşe göre birkaç ay daha bekleyeceğim. Her zaman filmin güzel olacağını düşündüm ama tek korkum filmin tek düze olmaması yani çeşitlilik olması. İnşallah beklentilerimizi karşılayan bir film olur.
Nicolos cage'i merak ediyorum...Böyle tarzda filmleri iyi oynar.Micheal caine de komedilerde kendine bir yer sağlamış bir oyuncu.En yakın zamanda izleyeceğim...
nicolas cage'in hayranı olduğum için çok mutluyum gerçekten... çünkü film kötü olsa bile o performansıyla günü kurtarıyor umarım bu film çabuk gelir de kendini özletmezsin nic savaş tanrısından sonra böyle romanti komedi iyi gider(NiC-CaGe)