3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filme beni zorla soktular ve önyzrgılı oldığum için utanmam 20 dakika sürdü . Türkiyede büyük oyuncular var ve malesef biz bunun farkında değiliz. hayatımda gördüğüm türk filmlerinde en iyi mekanlar bu filmdeydi ve çıktığımda annem ile babama koştum bir arkadaş yazmış gerçektende ulus olarak kaybettiğimiz değerleri anlatıyor hele filmin en sonunda yazan yazı gerçekten çok anlamlı .
24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film haketmediği bir sürü eleştri aldı. Burada yönetmenin mahsun kırmızı gül olup olmaması değil filmin sinematografik anlatısı.Film işlediği konu itibariyle cok yüzeysel olayların altında yatan nedenleri hiç deyinmiyor ve baştan sona ajitasyon.Türk seyircisinden bu kadar ragbet görmesinin sebebi ise seyircinin basit bir yapıya sahip olmasından başka birşey degil.
25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Film ilk gündeme geldiğinde oyunculara baktım mahsun kırmızıgül hariç hepsi tiyatroda dev isimler.Okuduğumda filmin konusunda iyi olduğunu anladım ancak yönetmenliği mahsun kırmızıgül ün yaptığını görünce açıkçası şüpheyle yaklaştım.Bu kadro ve konuya daha iyi bir yönetmen seçilebilirdi diye.Ancak filmi izledikten sonra mahsun kırmızıgülün gayet güzel bir iş çıkardığını fark ettim.Kaliteli bir film olmuş.Böyle kadro kolay kolay bir araya gelmez.Film kalite kokuyor.Her açıdan.Türk sineması açısından gerekten güzel.Umarım böyle kaliteli Türk yapılmaya devam eder...
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
herkes gibi bende önyargılıydım filme...hatta tv lerde o kadar övgülerden sonra bile girerken süpheyle girdim filme ama mahsun kırmızıgül herkesi şaşırtıyo...izleyen herkes çok sasıracaktır bu yönetmenlik oyunculuk ve senaristliğe...fotoğraf gibi kareler müzikler herşeyiyle çok kaliteli bi film...
23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mahsun,insanların zaafını bulmuş,devrancevher arkadaşıma katılıyorum.İnsanların duygularını sömürerek bir film çıkarmış.Ayrıca son yıllarda seyrettiğim en film diyenleri de anlamadım gitti.
Film 10 üzerinden 1 aldı benden.
İnsanların duyguları suistimal edilmemeli,ben ağlamadım filmde,çünkü biliyordum Mahsun'un bu duyguları kötüye kullanacağını,en iyi yönetmenler niye bu tarz film yapmadı,sebebini söyleyim,insanların duygularıyla oynamak istemedikleri için.
6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Kız arkadaşımın ısrarı ile sinemada girdiğim ama pek beğenmediğim hatta bitsinde çıkalım dediğim film olmuştu.
24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok iyi bir kadro fakat film beklediğim kadar iyi değildi.izlerken çok sıkıldım
19 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar dümdüz senaryoya sahip başka bir film izlemedim..yahu hiç mi bi yerinde insan şaşırmaz, hadi yaaa falan demez..arada bir iki sahnede aglıyorsunuz isterseniz, oda size bi atraksiyon oluyo işte..yani kendi atraksiyonunuzu kendiniz yapıyosunuz, çok güzel..konu desen zaten herkez tarafından bilindik bir konu, aklı ermiş her kişinin yazabilecegi bir senaryo..filmi götüren sadece oyuncu kalitesi..sanırım o insanlarda senaryoyu kendilerine yakın buldukları için kabul etmişler..bide bu filmi Babam ve Oğlum ’la bir tutan zihniyetler war..yok artık bişey demiyorum !!
12 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Ben de filmi beğenenlerdenim. Mahzun Kırmızıgül kesinlikle iyi bir hikaye anlatıcısı. Filmdeki olay örgüsü aslında çok karışık ve kısa bir zaman diliminde bu kadar olay bir arada yaşanmaz ama Mahsun Kırmızıgül bunları insanları rahatsız etmeyecek şekilde kurgulamayı başarmış.

Filmde beni rahatsız eden iki tane tasavvur vardı (Mükemmelleştirme ya da basitleştirme diyebiliriz). Biri huzurevinin insanı depresyona sokan hali, diğeri ise doğudaki ailenin dört-dörtlük hali. İki durumunda gerçekte artı ve eksileri olabilir. Tabi bunlara da çok itiraz etmiyorum. Sinema kurgu işidir, gerçekler biraz geride durabilir.

Filmde bir sürü kariyerinin doğruğunda sanatçı rol almış. Sarp Apak besbelli ileride sinemamızın vageçilmez bir oyuncusu olacak. Buğulu bakışları ile dikkat çeken Fadik Sevin Atasoy ise biraz geride kalmış.

Uzaylılardan, ajanlardan, cücelerden ve elflerden bunalan sinemaseverlere filme gitmelerini tavsiye ederim. Bu film bizim yapay sanal bir aleme değil düpedüz kendi hayatımıza odaklanmamızı sağlıyor.
28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Filmi bugün izledim.Mahsun Kırmızıgül'ün ilk film denemesi ve bence kendini aşmış diyebiliriz.Yani bi yönetmenin ilk filmi gibi durmuyor film.Sırıtmıyor.Filmin müzikleri ayrıca güzel.Ufak detaylar yüzünüzü güldürüyor insanın :) ve türkiyenin bi acı gerçeğini gösteriyor ve öyle bir filmki komik bi sahnede sizi gözyaşlarına boguyor bunu birebir yaşadım.Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik ediyorum.
5 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle "duygu sömürüsü". Mahsun bence şarkı söylemeye devam etsin. Oyunculuk ki hele yönetmenlik hiç ona göre değil. Bu yaşlı insanların bu şekilde istismar edildiğini görmek beni çok üzdü...Yazık.
3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
duygular fazla sömürülüyor sanki filmde her ne kadar mesaj vermek istense de gene de her telden konular seçilmiş ve bir şekilde her seyircinin zayıf noktasına dem vurmak istenmiş gibi duruyor bazı sahneler.
18 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi dün izledim ve hala etkisinden kurtulamadım,,son zamanlarda yaşanan huzurevindeki kötü muameleyi ve doğu insanının ebeveynlerine nekadar saygılı olduğu dilegetrilmiş,,çoğu sahnede insanın içi parçalanıyor,oyuncular süperr,,knu süper,, helal olsunmahsun kırmızıgüle özüne dönmüş bu filmle....babamve oğlumun üstüne tanımazdımbaşkafilm ama bufilmi izledkten sonra fikriniz değişebilir...9/10
17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
beklediğim gibi bi film olmadı.daha doğrusu bu kadar övgüye değmedi(bana göre).Babam ve oğluma taş çıkarır diyenler.Bu filmi izledikten sonra babam ve oğlumu tekrar izlesin.10/6
24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bu kadar güçlü bir kadrodan kötü bir film çıkacağı gibi bir şüphem yoktu zaten..

ara ara sıkıcı yerleri olsada, bence çok güzel bir filmdi..

mahsun kırmızıgül çekti izlemem gibisinden laflar söylemek yerine, bu kadar büyük oyuncuları aynı çatıda buluşturan filmi kaçırmamak gerekir..