3,7
Beyaz Melek hakkında görüşlerin ?
11 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu kadar övgüye istinaden bu filme gittim ve hiç beğenmedim nerde bu kadar insanı bağlayan hüzne boğan sahneler ben anlamadım. film hiç akmıyor. usta oyuncalarda oynamasaymış neye benzermiş bu film acaba.
16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
anneleri onları ufacık evlerine ufacık yüreklerine onlarca çocuk sığdırırken yavruları koca koca sitelere binalara kücück annelerini 1 köşeye dair sıkıştıramıyorlar....en çok etkilendiğim sahne....
9 Aralık 2007 tarihinde eklendi
10/10
Filmi çok beğendim, çok güzel bir konuya dikkat çekmişler. Salonda ağlayan insan sayısı oldukça yüksekti. Filmin son sahnesindeki istatislik biz büyükşehirde yaşayan insanlara bir nevi göndermede niteliğindeydi . Mutlaka izleyin arkadaşlar.
13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ali Sürmeli Muhteşem Bir Oyunculuk Gösterisi Sunuyor.. Süresi fazla değil ama süper oynamış..

Ali Sürmeli Gerçek bir Aktör.. (Muhtar) rolünde izleyebilirsiniz..
15 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilk deneme için güzel olabilir fakat 2-3 sahnesi ve güzel konusu dışında pek bişey yoktu ya da eksik bişeyler vardı.. 10/7
20 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme mutlaka gidin.tek kelimeyle bir başyapıt. sinemadan çıkanların %80 i benim gibi ağlıyordu 10 üzerinden 10
28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
insanların aciz yönleri ya da gariban olayları zaten insanları hep ağlatır. bunu iyi veya kötü bir yönetmenin yapması lazım değil. filme ağlamaktan kendini alıpta iyice irdeleyen insanlar filmin kötü yönetmenlik örneği olduğunu görmüşlerdir. madem ağlatacak bir film yapacak Mahsun bey(isminden açındırmaya eğimli)Darren Aronofsky gibi yönetmenlerden örnek alsın.

4/10 boş boş acındırdığı için.
30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok riskli bir konu çok ustaca işlenmiş... Bize de tebrik etmek düşer...
28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Sinemamızda gözardı edilen bir konuya farklı bir açıdan atılan bakışı sunan yapım, özellikle oyunculukları ve hikayesiyle etkilemeyi başarıyor.
21 Kasım 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar filme genel olarak baktığımızda yaşlı oyuncuların (yani huzurevinde kalanların)tamamı harika bi oyunculuk göstermişler, helal olsun. filmin konusuna geldiğimizde de insanın bam teline dokunan, güzel bir konu var, ancak filmde o sadece insanların duygularına hitap eden yani bi nevi duygu sömürüsü yapan o kadar çok sahne war ki, (ki birçoğu gereksiz bence) insan şüpheye düşüyor, film hangi amaca hizmet ediyor diye..
arkadaşlar her ağladığımız film güzel değildir, emektar oyuncularımızın hatrına 7/10..
24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Öncelikle Mahsun kırmızıgül ün böyle bir konuya cesaretle yer vermesi çok güzel bence.Şöyle söleyim ,yok denecek kadar duygusal olmayan bir insan bile bu filmde mutlaka gözyaşlarına hakim olamaz.
Dolayısı ile eleştirmek istediğim nokta,özellikle filmin ikinci yarısında Türk insanının duygusallığından fazlasıyla faydalanılmak istenmiş.ilk yarıda değil ama filmin ikinci yarısı gerçekten duygusal sahnelerde dolu.bol bol ölüm katılmış.şu da bir gerçekki filmin hayatın gerçeklerini paylaşması kesinlikle sürükleyici hale getiriyor ve bir solukta filmi izliyorsunuz zaten.
bir çok otorite bu filmi babam ve oğlum ile kıyaslıyor.her zaman ilkler avantajlıdır ayrıca filmde yakalayacağınız bazı yanlışlıkları sayarsak babam ve oğlumun da gerisinde kalır diye düşünüyorum.onun kadar ustaca değil yani.
Son söz olarak ağlamak ve bu filmle ilgili merakınızı gidermek istiyorsanız gidin.ben özellikle nejat uygurun performansından çok hoşnut kaldım.zaten filmde çok değerli bir kadro var.ama bana göre filmin ustalığındaki bazı eksiklikler bu kadroya yakışmıyor.
izlenmediği takdirde çok şey kaçırmayacağınız bir film.ben abartılı bazı övgülere katılmıyorum açıkçası.bu filmi sinemada izledim.babam ve oğlumu ise evde izledim .babam ve oğlum daha bir başka...sevgiler ve iyi seyirler...
16 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Arkadaşlar izlemediğiniz bir film için neden sadece fragmanına bakarak süper film falan yazılır aklım almıyor. Hiç izlemediği filme puan vermek ayrı bişey zaten. Uğur Mumcunun bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma cehaleti dediği şey işte bu galiba.
23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bir kere trabzonlu kardeşimin dediği gibi ilk defa film çektiğini düşünürsek mahsun kırmızıgülün 10 numara bir film olmuş..müzik ve sahne uyumunu yakalamak zordur ama bu filmde uyum kesinlikle var..güzel mesajlar verilmiş..filmin mesajı mahsun kırmızgülün huzurevinin ne olduğunu bile bilmemesinde saklı aslında..anadolu dediğimiz anadolu insanı dediğimiz unutuğumuz bazı şeyleri bir tokat gibi hatırlatan sağlam bir film bence...
11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Mahsun Kırmızıgül yaptığı işlerde genelde sık dokuyup ince eleyen bir kişi.Prodüksyonlarını geç ama temiz yapar.Bunu yaptığı albümlerden çıkarabiliyorum.Fragmanı ilk gördüğümde Mahsun'un yüzünü gördüğümde şok oldum.Ardından yazan ve yönetmen koltuğundada olduğunu görüncede ikinci bi şok yaşadım.Üzerine vazifemi acaba diye aklımdan geçirmedim değil ama hayatlarının son baharlarını yaşayan(Allah hepsine uzun ömürler versin) emektar yıldızlarımızın birarada olduğunu görünce ve çarpıcı fragmanını defalrca izledikçe, iyi şeylerin çıkacağına kendimi kaptırdım.Büyük emek harcandığı belli olduğu için filmin promosyanunada çok erken başlanmaya gerek görülmemiş olacakki beklentiler şimdiden taşmış durumda.Uzun zamandan sonra gideceğim ilk türk filmi olacak.Umuyorum yanılmam ve umuyorumki sonrakileri teşvik eden önemli bir yapıt olur.Teşekkürler..
28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
konular yarım kaldı... daha iyisini zaten beklemiyordum ama duygu sömürüsü aşırıya kaçmış bu yüzdende gözlerim bile dolmadı ağlanacak bir film .. ama halimize...