Filim tam bir hayalkırıklığı. Naim gercek hikayesini okuyunca cok heyecanlaniyorsunuz. Bu hikayedende acayip bir filimin cikacagini dusunup izliyorsunuz. Ama öyle olmadi malesef....mekanin cennet olsun Naim..
Kadro muhtesem. İşleyiş, akış hem heyecan verici hem surukleyici. 190kg luk rekor sahnesinde sanki bugun kaldiyormus heyecani yaşadım. Gozlerimden bikac damla akti. Hayat gercekten Naim Suleymanoglu'na hayat vermis. Hakkını da. Yeni nesile aktarilmesi gereken bir hikayeydi. Emek veren herkese teşekkür eder, hepsini tebrik ederim.
Güzel bir film. Trt bir dizi olarak yayınlasa daha da güzel olurdu. Orda yapılan zulümleri ve naim'i ailesini türkiye deki hayatlarına değinilse daha ayrıntılı bir şekilde çok güzel olur. Bu filmde çok kaliteli oyuncular vardı. Filmde çok kaliteli. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Daha iyi yazılabilirdi oyunculuklar yeterli ama ne biliyim film çok beğenilmesine rağmen benim pek içime sinmedi yer yer sıkıcıydı ama izlenir bir cuma gecesi keyif verebilir
Bir biyografi filmi olmasının yanında aslında bir milletin yaşamış olduğu sıkıntıları anlatması yönünden de bir belgesel niteliği taşıyan kaliteli, seyretmeye değer, başarılı bir film.
Muhteşemdi. Çok beğenerek izledim. Her saniyesi duygu yüklüydü çok güzel şeylere deginilmiş. Bir hayat hikayesinden ötesi vardı filmde. Hiç sıkılmadan tekrar izleyebilirim. Kesinlikle öneririm.
Beyaz perdenin bu film e 3.5 vermesi çok saçma. hayatım da ki izlediğim en iyi filmlerden birisi olabilir. Ve halk bu filme 4.7 vermiş. arada ki puan farkı çok fazla.
Muazzam izlerken o kadar duygulandım ki herkesim kesinlikle izlemesi gereken bir film, ne kadar tekrar tekrar izlesemde rüyalarıma giren tek film. Özür dilerim naim senin ismini önceden duymalıydım
Türk halterinde önemli başarılara imza atmış gururumuz olan Naim Süleymanoğlu'nu böyle güzel bir projede anlattıkları için teşekkür ederim.Mustafa Uslu bence güzel projelere imza atmaya devam ediyor ve edecektir.Filme gelirsek yapımcının diğer filmlerine göre dram değil ama duygulanacak yerler var tabiki.Özellikle ülkesinde Türklere karşı yapılan eziyetler çok duygusaldı.Ülkemize geliş süreci yaşadıkları çok güzeldi.Genel anlamda güzel bir film olmuş.Oyunculuklar muhteşem ötesi idi.. Kesinlikle izlenmesi gereken çok etkileyic, İnsanı düşüncelere sokan, bir saniyesinden dahi sıkılmadığım ve izlerken duygusallığı sürekli yüksek seviyede tutan bir film olmuş. Bunları yaparken de ülkemizde çok ta hatırlanmayan, o dönemde Bulgaristan da Türklerin yaşadıklarını da duyurma misyonunu yerine fazlasıyla getirmiş.Herkes şampiyon olabilir ama herkes kahraman olamaz. Hem şampiyon hem de kahraman olmayı başarmış Türk Tarihinin en büyük sporcusunun hayat hikayesi.