Beyza Kılıç
1 değerlendirme
11 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Tek kelime ile mükemmeldi. Türk yapımı filmler arasında en beğendiğim 3 film arasında yerini aldı. Filmin basından sonuna kadar tuylerim diken diken ve gururla izledim. Ruhun şad olsun Naim Süleymanoğlu
Bulgaristan göçmeni bir ailenin evladı olarak izlemek, elbette çok derin hisler yaşattı. İzlenmesi gereken bir film olduğunu söylemeliyim kesinlikle. Naim'in çocukluğunu ve bizim tanıdığımız Naim'i oynayan oyuncular çok başarılıydılar. Filmin sonunda Naim'i yaşarken anlamamış olmanın burukluğuyla çıktım salondan. Gidilesi, görülesi, alkışlanası....
Film e eşimle önyargılı gitmiştik sıkılırız diye hep içimizde bir tedirginlik vardı uzun süredir izledimiz en harika filmdi Belgesel tadında İYİ SEYİRLER
mükemmel bir film olmuş ... tam puan vermeyi çok isterdim ama olmadı ...kimin fikriydi böyle bir filme chopin ve vivaldi yi eklemek bilmiyorum ama bir an için bende filmin bütün büyüsü uçup gitti ...
Hayatımda izlediğim en güzel biyografik filmdi. Bir filmden çook daha ötesiydi. Efsane mükemmel üstü bir şeydi. Gerçek bir kahraman, gerçek bir Türk NAİM SÜLEYMANOĞLU........
Film gerçekten mükemmel. gerçekten herşey mükemmel yani bu film için diyebileceğim tek şey mükemmellik.hem de size tarihin gerçeklerini anlatıyor ve unutmamamız gereken şeyleri gösteriyor.
Her Türk vatandaşının gitmesi gereken bir film bence. Nadir birkaç kötü yorum gördüm aldırmadım gittim iyiki gittim. İyiki varsın Naim Süleymanoğlu, İyiki varsın Eren Bülbül. Ve bir başkadır benim memleketim 🇹🇷
Öncelikle biyografik film izlemeyi çok severim. Bu filmde harika olmuş gerçeğe yakın bazı olaylar sadece dramatize edilmiş.naim hayranı olarak bir kez daha kendisiyle gurur duydum.herkesi izlemeye tavsiye ediyorum
Benim için mükemmel bir filmdi. Naim Süleymanoğlunun belki bedeni küçük olabilir ama yüreği çok büyükmüş. O sadece halter kaldırmamış binlerce insanın acısını anısını hasretini kaldırıp haykırmış. Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin. Cep Herkülü.. Şiddetle tavsiye ediyorum izleyin izletin.
Kesinlikle tavsiye ediyorum Naim Süleymanoğlu yüzyılın sporcusu,yüzyılın adamı hayat hikayesinden etkilenmemek mümkün değil Keşke hayattayken yapılsaydı bu film ve bir de dünya şampiyonu olduğu sahnede gerçek görüntüler kullanılsaydı muhteşem olurdu Mutlaka izleyin ve izlettirin