Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
    Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu hakkında görüşlerin ?

Gamer YGYO
    Gamer YGYO

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Harika bir sporcunun hayatını anlatan bir film süper olmuş Hayatımda izlediğim en güzel filmdi çünkü bu filim benim hayallerimı güçlendirdi benim puanım 10/10
    erdem a.
    erdem a.

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Görsel açıdan seneryo açısından oyunculuk açısından en önemlisi verdiği mesajlardan dolayı vede gerçek hayattan esinlenmiş olması filmi muazzam kılıyor . herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    İzlemeye doyamadığım bir film. Oyunculuk tam olarak olağanüstü. Senaryo muhteşem, dramatik sahneler aynı şekilde. Ne yapın edin, bu filmi izleyin. Emeği geçen herkese teşekkürler. müslüm ile birlikte son zamanların en iyi Türk filmi.
    Dell_110L
    Dell_110L

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Hiç fragman izlemeden kızımın demesiyle sinemaya gittik. Bugüne kadar izlediğim en güzel film. Naim Süleymanoğlu hakkında bilmediklerimi filmden öğrendim, daha fazlasına da sinemadan çıkar çıkmaz baktım. Mutlaka izleyin. Özellikle çocuklarla gidilmesi gereken bir film bence ondaki azimle herkes kendine bir pay çıkarabilir.iyi seyirler şimdiden
    zümer gülcan yardım
    zümer gülcan yardım

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Harike bir filmdi. Film bittikten sonra bu yaşanaların hep gerçek mi diyerek ufak bir araştırma yaptım, neredeyse bire bir uyarlamışlar. Karakterleri oynayacak oyuncular özenle seçilmiş. İnsana o anı yaşatıp bazı şeyleri sorgulatan empati kurmaya yönlendiren harika bir yaşam öyküsü...
    Oner Yavuz
    Oner Yavuz

3 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Flimi çok beğendim ve çok etkilendim.Belgesel niteliğinde bir flim olmuş. Ailenizle çocuklarınızla izlememizi isterim.Azmin inanmanın çalışmanın nekadar önemli olduğunun dersini veriyor.Türk olmanın gururunu şanını bir daha yaşadım.Gözlerim dolarak izledim.Emeği geçenlere teşekkür ederim. Kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.Naim Süleymanoğlunun gerçek görüntülerinden flimde yer alsaymış çok daha mükemmel olurmuş. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    Ahmet A.
    Ahmet A.

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Yılın en güzel Türk filmi , mutlaka izlenmesi gerekiyor. Sinemada Türklük dersleri de var. Keşke kendisi hayattayken böyle bir film çekilseydi , keşke Türkler acılarına ve kahramanlarına gerekli değeri verebilseler.
    Şeyhmus Şeker
    Şeyhmus Şeker

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Verdiğim para kuruşuna kadar helal olsun. Benim gibi birinin bile boğazını düğümleyip gözlerini yaşarttı. Seul olimpiyatlarındaki sahneler yerine gerçek kaldırış görüntülerini koysalardı keşke. Filmdeki bir replik bitirdi beni. Adamın ayakları yere değmiyor ama kocaman bir yüreği var.
    -NG-
    -NG-

1 Ocak 2020 tarihinde eklendi
    Bu tür filmlerin sayısı artmalı.. Naim Süleyman oğlunun böyle bir hikayesi olduğunu bilmiyordum, belki bir çok kişi bilmiyordu.. Herkes senin yerinde olup senin gibi davranamazdı..
    ۣۜiTzScuf
    ۣۜiTzScuf

31 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Cok güzel bir filimdir. Ben Avusturyadan geliyom ve cok güzel. Jsjflfiuajsnkcocusjskskflclcoxiiakxkky
    Muhammet Dokuyaner
    Muhammet Dokuyaner

29 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Türk sinema tarihinin biyografi türü açısından en etkileyici yapımlar arasında belki de en iyisi diyebilirim. Naimi naim den daha iyi oynamış karakteri mi profesyonel şekilde hazırlanan set ortamını ve kostümlerini mi senaryonun bize geçmişte yaşanılan olayları içindeymişiz gibi yansıtması mı yoksa müzikleri mi hangisini öveyim bilemedim. Gerçekten izlerken gururlandığım nadir yerli yapımlardan biri. Ayla filminde de aynı duyguları yaşatan yapımcıyı sonuna kadar tebrik etmek gerekir.
    Gürol Akşun
    Gürol Akşun

29 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Uzun zaman sonra ' iyi iş' dediğim bununla birlikte duygulandığım, gurur duyduğum harika bir film olmuş. Her saniyesi güzeldi.
    Başak Sakin
    Başak Sakin

29 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Film gerçekten çok çok başarılı. Başarı,azim,millet sevgisi nedir anlatıyor. Bunlar size sıkıcı gelebilir ama film muhteşem muhakkak izleyin
    Hayri Yilmaz
    Hayri Yilmaz

28 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle harika bir yapim, gozyaslariniz tutamayacaksiniz. Senaryosu ile, cekimleri ile, oyunculari ile dahasi herseyi ile muthis bir is cikarmislar. Giderken tereddut ettim, zor begenirim ama Turk sinemasinin en iyi yapiti diyebilirim. Tum izledigim yabanci ve yerli filmler icinde kesinlikle ilk siralara koyarim.
    Ayşegül Ateş
    Ayşegül Ateş

28 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Galiba Turkiye de cekilmis en harika biyografi filmi bu.dunyanin en iyileri arasinda gosterilecek kadar da basarili bir film olmus.gecisler,performanslar,sahneler herseg yerinde ve de cok iyiydi.filmde yer verilen bazi kucuk detaylar yerindeydi.bir sporcunun hayat hikayesinden cok bir kahramanlik oykusu anlatilmis.izlerken tuyleriniz diken diken olabilir