Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
    Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu hakkında görüşlerin ?

Selim12
    Selim12

27 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    İsmail hacıoğlu severler olarak gittik cok az bir rolu olsa da izledik . Film genel olarak güzel , gidilebilir.
    CagriAydogdu
    CagriAydogdu

25 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Güzel olmasına çok güzel bir film. Ama hem merhum Naim, hem de merhum Müslüm hayatta iken çekilseydi keşke filmleri. Gel gör ki yaşayan adamın filmi para etmiyor maalesef. İzlemeye değer bir filmdi.
    Taner Özgen
    Taner Özgen

24 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel. Abartı yok . Senaryo , oyunculuk , prodüksiyon kurgu tümü birleşince harika bir yapıt meydana gelmiş. Birksç sahnede duygulanıp boğazınız düğümlenecek. Ülkemizin değerlerine çıkılması gerek. Hala vizyondayken mutlaka izleyin
    Tugcetheobjektif
    Tugcetheobjektif

23 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Çok zor beğenen biri olmama rağmen o kusursuz duyguyu, Türklüğümüz ve bunun getirdiği sorumluluklarımızın olduğunu çok net bir şekilde hissettiğim bir filmdi, insana hayatını, yapması ve çabalaması gereken şeyleri hatırlatıyor. Filmin sonuna gelirken hiç bitmesin istedim
    Tugba T
    Tugba T

22 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Naim'in o gencecik yaşta bu bilince sahip olması ve günümüz gençlerinin bomboş, işe yaramaz, idealsiz ve saçma sapan işler peşinde koşan bir yığın gereksizler ordusu olmaları...
    Pinar A
    Pinar A

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Eski senelere döndüm Ahhhh izlenmeli Kusursuz bir film olmus Ben çok beğendim Tavsiye ediyorum herkese
    Elif Örnek
    Elif Örnek

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Kadro mükemel her şey dozunda. Müzikler olağanüstü. Bir tek reklamı yok. Filmden sorumluların kendine yaptığı bir kötülük.
    gökhan m.
    gökhan m.

21 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Film çok güzeldi tüylerim diken diken oldu salondan çıkarken herkesin izlemesi gereken film tebrikler
    Merve Tat Yazıcı
    Merve Tat Yazıcı

Bayıldım
    Çok güzel işlenmiş Naim Süleymanoğlunun hayatı.
    Bir vatansever olarak herkes bilmeli tanımalı film mutlaka izlenmeli. 👍🏼
    Atasaysan
    Atasaysan

20 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Harika bir filmdi.tekrar tekrar izleme istegi uyandiriyor insanda.basarili bir biyografi filmi.kendi eksiklerini yine kendi kapatan bir yapit olmus. Oyunculuklar ise harikanin da otesinde 👍🏻
    Kübra Divril Ağladım
    Kübra Divril Ağladım

19 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    spoiler:
    harika bir film. Gerçeği yansıtan baştan sona her sahnesi güzel. Nefessiz beklenilen sahneler bir o kadar iyi bir oyunculuk cep herkülü
    Uğur Çetiner
    Uğur Çetiner

18 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Çocukluk kahramanım olduğundan mı Naim abimizin başarılarını tvden canlı izlemiş olmamdan mı Bulgaristan da akrabalarım olduğundan mı bilemiyorum ama çok duygulandım en son babam ve oğlumda bu kadar duygulanmıştım ücretini sonuna kadar hakemden bir film teşekkürler emeği geçen herkeze
    Esma Çakır
    Esma Çakır

18 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Çoluk-çocuk, genç-yaşlı herkesin izlemesi gereken bir film. 9 yaşındaki kızımla gittik o da ben de çok beğendik. Evlatlarınıza azmi, vatan sevgisini aşılamak istiyorsanız muhakkak izleyin izlettirin. Çok güzel işlenmiş. Ha bir de Türkün Türkten başka dostu yok bunu çok iyi anlıyorsunuz. Sadece ufak bir kusur bazı yerlerde müzik konuşmaları çok bastırdığı için anlaşılmadı bunun dışında 10 numara bir film👍🏻👏🏻
    Elif Ercan
    Elif Ercan

18 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bir film olmuş, Naim Süleymanoğlu'nu oynayan oyuncu çocuk da genç de çok başarılı, Turgut Özal i görmek o yılları hayal meyal hatırlasadam da o yılları hatırlamak bir başka güzeldi.
    Mustafa Küçük
    Mustafa Küçük

16 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film.Açıkcası Naim Süleymanoğlu hakkında madalyaları ve efsane sporcu oması dışında çok bilgim olmadıgı için filme önyargılı gittim ve sıkılacağımı uyuklayacağımı düşünerek. Fakat öyle bir flm olmuş ki gerçekten bu uzunlukta bir filmi sıkılmadan izliyorsunuz.Değil uyuklamak gözlerimizi bile kırpamadık.Oyunculuklar şahane, ses konusunda evet çok yüksek sesler biraz rahatsız edebiliyor ama gözarde edilebilir.Keşke şampiyon hayattayken bu film yapılsaydı diye düşündürüyor insanı. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.Şampiyonun mekanı cennet olsun.