Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu
    Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu hakkında görüşlerin ?

yasin kağan taşkın
    yasin kağan taşkın

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Bahsi geçen zamanda yaşanan olayları gayet güzel aktarmış, daha fazlası bilgi aktarımı belgesel gibi olur, filmden uzaklaşırdı. Neredeyse her konuya değinilmiş ancak ayrıntısına girilmemiş, ayarında bırakılmış. Küçük kurgu hataları haricinde mükemmele yakın aktarılmış. Elbette daha iyisi olabilirdi ama günümüzdeki diğer yapımlarla karşılaştırdığımda verilen emek ve özen kendini belli ediyor.
    salih anakaya
    salih anakaya

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Güzel bir film böle filmlere ihtiyacı var bence ülkenin.biyografi güzel özellikle ana karakterlerin birbirlerine benzemesi super olmuş tebrik ediyorum.
    Halil İbrahim Fırlar
    Halil İbrahim Fırlar

8 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel ve bi o kadar da gurur verici filmdi. Adamın hayatı bizi çok etkiledi. Türkler için çok gurur verici bir film olmuş
    ramazan arslan
    ramazan arslan

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir filmdi ve bunları şimdi öğrenmek bu kadar detayları bugüne kadar duymamak böyle bir başyapıtı Naim Süleymanoğlu hayattayken yapılmaması beni çok üzdü. Bence Türk sineması bazı şeylerde çok geç kalıyor. Aynı olaylar Amerika’da yaşansa üzerine 50 tane film çekilirdi.
    Herkes ailesini alıp gidip izlemeli.
    Ömer K.
    Ömer K.

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Bu bayrak için bu millet için neler yaşanmış birnebze olsun anlatılan kusursuz bir yapım. Her Türk gencinin izlemesi gereken bir film boş beleş filmlere para vereceğinize gidip böyle filmler izlemeliyiz.
    Yusuf Şimşek
    Yusuf Şimşek

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Bu filmi Mutlaka sinemada izleyin güzel hikaye iyi çekilmiş ülkemizin gururu 3 olimpiyat şampiyonu gelmiş geçmiş en iyi sporcumuz
    Serhat B
    Serhat B

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    İzlediğim en güzel filmlerdendi yapılan baskıları Türklere olan zulmüde çok iyi dile getirirmiş. Naimin hayatının tamamını sığmamış bile 4 saat olsa yine izlerdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
    ÇEMENŞİ
    ÇEMENŞİ

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Film milli duyguları kabartıyor.
    İlk defa bir filmde duygulandım.
    İyi film,gidin derim
    Geçmişi iyi yansıtmış, oyuncu kadrosuda muazzam.
    Benzetmeler şahane.
    Unknown Time
    Unknown Time

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Bazı bölümlerine gerçek görüntüler konsaydı daha cok kusursuz olacak tı ama inanılmaz güzel seyrederken zevk aldım cok. tavsiyem sinema severler e GİDİN izleyin 😊👏🏻
    Emine Özdemir
    Emine Özdemir

7 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Tek kelimeyle mükemmel bir film gerçekten gurur hüzün hepsi birarada duygu seli yaşatan muazzam bir iş ortaya konulmuş. İzlememiş olan herkes izlemeli . Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık Gururumuz sevgili Naim Süleymanoğlu Ruhun şad mekanın cennet olsun. .
    Emrah M.
    Emrah M.

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Emeği geçen tüm herkezden Allah razı olsun böyle bir flim gerçekten harika ya baş baya ağladım film de ya çok güzel gercekten
    mustafakıyak
    mustafakıyak

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    izlerken gururdan ağladığım muhteşem kusursuz bir film gerçekten ağlatıyo insanı inanılmaz bi film yapmışlar kesinlikle tavsiyemdir gitmeniz lazım
    NEÇİRVAN
    NEÇİRVAN

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    filmde Naimden başka herşey var. üstelik senaryo tam bir fiyasko. büyük bir ilgiyle izledim ama bekleneni kesinlikle vermedi. yönetmen sadece bir kaç senaryoyla toplumun milliyetçi duygularını körüklemekten başka bişey yapmamış. naimin iç dünyası ile alaka hiçbirşey yok
    Esra K.
    Esra K.

6 Aralık 2019 tarihinde eklendi
    Mutlaka izlenilmeli, keşke Naim hayattayken çekilseymiş. Bu gururu yaşamak en çok onun hakkıydı.👏🏻👏🏻👏🏻
    Taner E.
    Taner E.

Doyamadım izlemeye.... ailece izlenilecek
    Tam bir basyapit.. eve geldik hala
    13 yasindaki Oglum film cok guzeldi diye sayikliyor..