4,4
Kapışma hakkında görüşlerin ?
29 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Muhakkak izleyin. Süper walla.
16 Ocak 2019 tarihinde eklendi
kadroya bakınca filmin kesinlikle izlenmesi gerektiğini anlıyorsunuz zaten. bol aksiyon ve kara mizah. kirli karakterler ve pis diyaloglar çok keyifli, işlerin nasıl sarpa sardığını, ve sonunda nasıl ters köşe yaptırdığını zevkle izleyeceksiniz. koltuktan kalkmak bile istemiyor insan. jason statham bu tarz filmlere rolü ne olursa olsun çok yakışıyor, brad pitt içinse söyleyecek pek bişey yok, muhteşem. kesinlikle izleyin.
21 Aralık 2004 tarihinde eklendi
brad pitt yine karizma hele o yangın sonrası hali .hangi erkek bu adamı kıskanmaz.del toro iyi oyuncu başrolde üstelik ama filmde yok.yönetmen buna bi çözüm bulmalıydı.güzel film
21 Ocak 2009 tarihinde eklendi
türünün en iyisi çünkü böyle bi tür zaten yok süper ötesi ardındanda benzer zevkleri alabileceğiniz ateşten kalbe akıldan dumana...
16 Eylül 2008 tarihinde eklendi
bence bir film 10/10 alması için film ve müziklerinin birbirleriyle uyumlu hemde insanı içine çekmesi lazım bu filmde ikiside var. kesinlikle izleyin... ayrıca brad pittin çingene rolu filmi kurtardı deniliyiyor hiçde değil bütün oyuncular filmin hakkını vermiş aslan payı jason stathama
2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
benicio del toro hayranlığımın başlamasına neden olan filmlerdendir.eğlenmek için 1-1 filmdir.dvd sini al ondan extra kurgulanmış sonlar bulacaksın.bu kadar da olur çık çıkabilirsen işin içinden diyeceksin.
6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende The Sun da yazdığı gibi,
"...movie of the year..."

4/4lük bir film..
3 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
olayların gidişatı vs iyi de... bence yine de o kadar da abartılcak bir film değildi. hatta bazı yerleri sıkıcı bile geldi.. yine de izlemeyin denebilcek bir film değil.. 6,5/10
5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
bu filmden daha farklı birşeyler bekliyordum ama film bana sıradan ve basit filmlerden daha fazla birşey veremedi,sırf kadrosunun hatırına puanım;6
3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filmden sonra dikkat edin bütün mafya filmleri bu tarz kurgulanmaya başlandı.

Snatch türünün en iyi örneklerinden.. Arşivinize kesinlikle ekleyin
11 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ritchie bence döktürmüş bu filmde biraz pulp Fiction'ı anımsatmıyor değil ya neyse burada komedi unsurları daha ön planda. Ben filmdeki Rus karaktere hasta oldum o ne herifti allah aşkına. satırı çıkarttı kesti kolu. adam hakkaten ölmüyo bi de. şu diyalog harika:
-boris mi? Boris mermiden kaçan mı?
-Ona neden mermiden kaçan diyorlar ?
-Çünkü lanet herif mermilerden kaçıyor da ondan?

Filmin son 15 dakkası artık sizi büyülüyor karakterlerin hepsi bir aaraya gelince cümbüş oluyor resmen. ayrıca Türk de ayrı bir Karizmaydı, guru duymadık değil, allahtan uyuz bi karakterde değildi. :)
27 Mart 2007 tarihinde eklendi
Filmde konu pek yoq ama diolaglar ve oyuncular sahane cok eglenceli bi film gulmekten oldum :)) izlenmeli
10 Mart 2007 tarihinde eklendi
işte yönetmenlik buna denir.mükemmel anlatılmış.hiç bir sahnesinde sıkılmadan bir çırpıda izleyecek keşke bitmeseydi diyeceksiniz.mutlaka izleyin...
20 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
ben bu film in bukdar yüksek bir puanı hak etmedigini dusunuyorum bence sradan bir film bu kdar guclu kadrodan insan daha iyisini beklemeden edemiyor benim puanım 7/10
14 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu flim gerçekten harika dostum. Aşırı derecede sürükleyici bir aksiyon komedi flimi. 5 kere izledim. 5inde de asla sıkılmadım. Hep aynı zevki aldım . Çingene rolü Brad Pitte açok yakişmış. Rolünün gereğini yapmış o da. Kesinlikle izleyin. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.