Bir bayram sabahı evdeki kalabalıktan sıkılıp kendimi dışarı attım. Filmin afişini görünce sırf zaman öldürmek için gidip seyredeyim dedim. Sinemadan büyülenerek çıktım. Baştaki soygun sahnesinden itibaren filmin içinde kaybolup gidiyorsunuz. Sonu da güzeldi. Brad Pitt'te role iyi oturmuş. Kısaca süper bir film.
filim gerçekten harika olmuş neden daha önce izlememişim diye içerledim . filimin havası çok farklı izlemeye başlar başlamaz hemen başında bile bunu farkedebiliyosunuz.ama bu farklı tarz filme o kadar yakşıyorki izledikçe olayların akşına kaptırıyosunuz kendinizi karakterlerin farklı uçuk tipler olmasıda filme inanılmaz renk katıyor karakterleri tek tek sentezleyecek olursak aslında herbirinin başlı başına bir filim olduğunu farkedeceksiniz.ve hiç sıkılmadan fazlasıyla eğlenerek filimi izledim 9/10 bunu hakkediyor
Film cok iyi olmamakla beraber izlenebilir seviyede. Kesinlikle bir basyapıt değil ve her nedense ben içerisinde gülecek espri bulamadım. Her espriye gülemiyorum. Bayat, sıradan ve basit geliyor birçok espri. Her neyse, filmin inanılmaz derecede abartıldığını düşünüyorum. Farklı insanların farklı yollarını bir şekilde kesiştirmek neden bir filmi kurgu harikası yapıyor onuda anlayabilmiş değilim. Aynı olay Pulp Fiction filmi içinde geçerlidir. Bu tip filmler benim tarzım değil, fakat tarzı olanlar ve 7 yıl geçmesine rağmen halen izlememiş olanlar varsa kaçırmasınlar derim. İyi seyirler.
filmin başka hiçbir filme benzemeyen bir tadı, bir tarzı var. 5 kere izlemişimdir bi 5 kere daha kere daha keyifle izlerim.ayrıca bu filmden sonra çingenelere olan sempatim biraz daha artmıştır.10/10
Hayatımda macera ve komedinin bu kadar içiçe girdiği bir film hatırlamıyorum.Oyuncular olduğu kadar filmin konusu ve müziğide mükemmel.İzlediğim brad pitt filmleri içinde en harikası olanıydı. Tavsiye ederim...
-bu kadar eğlenceli bir film daha izleyen varmı ya mest oldum -filmi anlamaya bile gerek yok diyaloglar süper. -hababam sınıfı gibi defalarca izletecek bir film -şiddete güldürebilen bir yönetmen var. -ayrıca brad pitt in yasadece yakışıklılığı değil oyunculuğunu bir kez daha takdir ettim -ihala izlemeyen varsa çok şey kaçırmıştır bence