Daha önce yorum yazmıştım buraya ama bu filmin şanına yakışır yorumu şimdi yazcam Bu filmi ilk izlediğimde herkes gibi bazı esprilere güldüm güzel bi film olduğu kanaatindeydim ikinci izlediğimde bu filmin bir başyapıt olduğunun farkına vardım ve artık her izlediğimde filmin büyüklüğünü daha iyi anlıyorum.Film başlıyor ve Filmde anlatıcı ve başrolde olan Türk bize kendini ve en iyi arkadaşı Tommy'nin adının nerden geldiğini anlatmaya başlıyor bu ad açıklaması Tommy'yi daha iyi tanımamıza yardımcı oluyor Tommy isminin bir silah ismi olduğunu söylüüyor ama Türk 18.yüzyılda yaşamış bir baletten aldığını biliyor.Sadece bu Diyalogtan Tommy'nin Kültürel bir aileden geldiğini ve gangsterliğe heves ettiğini anlıyoruz silahlara ilgisi olan biri olan Tommy nedense silahı kullanmaya gelince kullanamıyor.Ve dizi formatında Filmin kahramanlarının isimleri geçiyor bunlar gecerken karakterleri daha iyi tanıma fırsatı buluyoruz kamerayı öyle güzel kullanmışki Guy Ritchie Adeta bize sinemanın ne kadar cool bir iş olduğunu gösteriyor.Filme Müthiş bi soygun sahnesini görerek ve karakterleri tanımış bi şekilde başlıyoruz filmle birlikte espri bombardımanıda başlıyor artık her sahnesinde gülme krizi bence espriler Powerpuff Girls deki espriler gibi ama çok daha zekice.Elmas ve boks tüm karakterlerin aynı noktada toplanmasını sağlayacak nesnelerdir filmde.Ve filmde eşyalarda önemli yere sahip bunların en önemlileri silah ve kılıç gibi görünsede arka planda dahil olmak üzere her eşya bilinçli olarak kullanılmış (masada duran i love newyork bardağı gibi(corapların konuşmasıda çok güzeldi)).Filmi süsleyen karakterlerin hepsi iyi hepsinin bize yakın bi tarafı var örneğin ben kendime Vinny'yi yakın buldum(zenci olmasam bile : ) Filmin müzikleri konuyla iyi uyum sağlıyor bana görede şarkının My heart will go on kadar güzel olması hiç önemli deil oradaki duyguyu verebiliyosa başarılıdır.ÖFF yazmakla bitmez bu film zaten uzadıkca iyice dağıtıyom konuyu Son olarak film yine Türk'ün "Şimdi başladığımız noktanın daha gerisindeyiz"demesiyle bitiyor KESİN İZLENMESİ GEREKEN BİR BAŞYAPIT OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM İZLEMEDiyseniz daha fazla bilgisayar başında oturmayın hemen gidip bi tane Snatch Edinin!!
Film komik ve eğlenceli ama hepsi bu...senaryo da değişik ama benim ilgimi çekmedi.Aldığı bu puan bence cok yuksek.Oyuncu kadrosu çok ii olduğu ve aldığı yüksek puan için beklentim yüksekti ama hayal kırıklığına uğradım hatta filmi izlrken çok sıkıldım.Sahne cekımleri ve konuyu anlatıs seklı farklı ama filmi beğenmedim ben...
pulp fiction tarzında komik,eğlenceli,insanı sıkmayan bir film.ben çok eğlendim we çok beğendim.sanmıorum ki beğenmeyen biri çıksın.oyunculuklar tek kelime harika...izlenilesi bi film ;)
Mükemmel bir film. Bu filmi izleyip yönetmen Guy Ritchie'yi daha yakından tanıma fırsatına çabucak erişin. Guy Ritchie, İngiltere'nin en iyi yönetmenlerinden bir tanesidir. Filmlerini izlediğiniz zaman bana hak vereceksiniz. Çoğu herkes Ritchie vs Tarantino kıyaslaması yapar. Benim gözümde her ikiside mükemmel yönetmenler. Ama Ritchie burun farkıyla önde diyebilirim. Teşekkürler Ritchie
ben öyle çok da farklı tarzlarda film izlemem.neyi izlediğim net ve açık olarak bellidir.buram buram hollywood kokan filmler.sanat filmlerinide nadir olarak,eğer üzerine çok yorum yapılırsa izlerim.o da ruh halime bağlı.snatch tüm bu söyledğim grupların dışında.pek brad pitt filmi izleme taraftarı bir insanda değilim ama snatch zannedersem birazcık kültleşmiş bir filmdi.ben de merak ettim,aldım izledim.gayet de hoşuma gitti.aslında çok beğendim.yani iyi bir filmdi.bir kere sıkılmadım,aaa bu da mı oynuyor gibi bir diyaloğa girişmedim.belki bir daha izlesem sıkılırım ama beğendim sonuçta.neyse.izleyin snatch'i.güzel film=)
4 tane film almıştım ve bunları sırayla izleyecektim. Hepsini izlemiştim ve geriye Snatch kalmıştı (en kötü onun olduğunu sanıyordum) Fakat izlediğimde beni çok şaşırttı. Komedinin ve dramın güzel bir birleşimi olan filmde Brad Pitt yine döktürüyordu. Ayrıca Turkish rolünü oynayan da ayrı bir sempati kazanmama sebep oldu. Kesinlikle güzel vakit geçirtecek ve genel olarak bakıldığında 'çok güzel' diyebilecegim bir film olmuş. 9/10
Hafif aksiyon hafif komedi unsurları barındıran bir gangster filmi denilebilir.Çok geniş bir oyuncu kadrosu var.Özellikle Jason Statham çok iyi oynamış.Benicio Del Toro neden filmin kapağında yer almış çözemedim.Film bittikten sonra aklınızda bir sürü replik kalıyorsa senaryo sağlam demektir..Bu filmde de öyle oluyor.Olayların örgüsü ve filmin kurgusu da gayet yerinde.Filmin müzikleri çok güzeldi.Tekrar izlendiğinde aynı keyif alınabilecek ender filmlerden.Ancak yine de bir başyapıt olduğunu düşünmüyorum.8/10