4,4
Kapışma hakkında görüşlerin ?
10 Mart 2005 tarihinde eklendi
heralde turunun en ıyısı oldugunda herkes hemfıkırdır dıyorum ve baska soze ne hacet . mutlaka ızlenmesı lazım deyıp noktayı koyuyorum
16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
filmi beğendim aklıma takılan ise film müzikleri şu ünlü ingiliz grubu madness in değilmi ve bazılarını yıllar önce dinlediğimi hatırlıyorum...
23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film. brad pitt ne kadar yakışıklı ve fırlama ise jason statham da ingiliz aksanıyla o kadar karizmatik ve gizemli. izlenesi bir fim.
16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Harika bir film arkadaşlar. ilk andan son ana kadar müthiş. Özelliklede sonu fevkalade
11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Filmin müzikleri çok güzeldi. Brad Pitte daha fazla yer verilseydi daha zevkli hale gelebilirdi. Olayların ilerleyişinde kopukluklar vardı. Senaryo biraz daha güçlü olabilrdi. Bunlara rağmen Brad Pit ve Jason Stattham iyi iş çıkarmışlar. Her nekadar beni çok sarmasa da çoğunluğun beğendiği bir film. Görmenizde fayda var.
31 Aralık 2004 tarihinde eklendi
Film gerçekten süper .Guy Ritchie farklı anlatım tekniği ve kamera açılarıyla filmi süper hale getirmiş.Kıyaslamak doğru olur mu bilmem ama Lock, Stock and Two Smoking Barrelse göre daha iyi
8 Kasım 2007 tarihinde eklendi
aldığı puanı haketmeyen beni hayal kırıklığına uğratan bi film.çok daha iyi çekilebilirmiş.malesef vasat ve zaman kaybı.
17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben çok beğendim wala.. filmi jason statham oynuor die izledm. film aksiyondan çok komedi sahneleri içeriyorr izlemenizi tavsiye ederim 10/9
4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
guy ritche müthiş bir adam.nasıl oldu da bu zamana kadar bu filmi seyretmedim kendime kızıyorum. filmi yeni seyrettim ve özellikle de köpek sahnesinde gülmekten yarıldım. en son filmi rocknrolla yı da seyrettim. o da fena değildi. yeni filmi daha çıkacak bildiğim kadarıyla onu da 4 gözle bekliyorum.
13 Aralık 2008 tarihinde eklendi
pulp fiction 2 derim ben bu filme...oyunculuklar gerçekten güzel 10 üzerinden 9
23 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film güzel fakat kesinlikle bir baş yapıt değil.. Aksini düşünenlerin fazla film izlemediklerini düşünerek bu yorumları yaptıklarını düşünüyorum.
22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
tam anlamıyla bir curcuna, karman çorman bir film.adam akıllı bir konusu bile yok.sürekli film ne zaman başlayacak derken film bitiyor.9 puanı hiç haketmiyor.bence izlemezseniz çok birşey kaçırmazsınız.
22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
puanına şaşırdığım bi film bence puanın bu kadar yüksek olması filmin sıradışı olmasından kaynaklanıyor yoksa aman aman bi film değil tamam ilginç bi film onu kabul ediyim ama ilginç olması iyi oldugu anlamına gelmiyor ben begenmedim..
25 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Çok harika bir film mizah ve gücün buluştuğu yer film tahmin edilemeyecek şekilde olayların iç içe geçmesi izlenilesi ve eğlenilesi bir film
25 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu filme diyecek bir şey bulamıyorum. Acayip bir kovalamaca faklı kültür ve yaşam şekli olan insanların mücadelesi ne sert ve hırslı geçiyor. Yahudi mücevher kaçakçıları, belalı çingeneler, Yer altı boks maçları düzenleyen boks organizatörleri, bu maçlara bahis alan mafyalar, bunların yollarını kesiştiren şey ise değerli bir elmas. Brad Pitt yine söz dinlemez asi adam olmuş ama asıl filmi taşıyan Türk rolündeki Jason Statham. Adamın diyolgları çok iyiydi yahu. Birde şu Brick Top'u oynayan adam ne güzel canlandırmış insanda gerçekten nefret hissi uyandırıyor. Hem komik hem sürükleyici hem macera herşey var filmde gerçekten, bence kusursuz bir film.