Filmi izledikten sonra Brad Pitt hayranı olmamak elde değil.Filmleri gerçekten güzel ancak bu filmde inanılmaz iyi oynamış.Geniş bir kadrosu var ki bu da konunun biraz dağınık gibi durmasını sağlıyor gibi ama sonunda o kadar güzel bir sürpriz oluyorki tamam işte film böyle olur diyorsun.Kesinlikle izleyin,pişman olmayacaksınız...
çok eğlenceli ve çok komik bir film. sürükleyici hiç sıkılmadan izlenebilir şahane bir film olmuş. çok fazla değişik tipte karakter, içiçe girmiş olaylar, acayip komik diyaloglar.özellikle brad pitt’in çingene rolü görmeye değer. sonu da sürpriz sayılabilir. gözünüzden yaşlar gelene dek gülmeniz olası. acayip değişik bir komedi/eğlence.
aksiyon komedi çok iyi işlenen ve özellikleri müzikleri çok iyi yerlerde olan filmi izlerken çok eğlenilecek bir filim tüm yılzdız oyuncularda ayrı güzellik katmış filme 10 üz 8,5
haha!çok kafa film ya:))sırf turkish karakteri bile öldürüyo insanı...onun dısında filmde pitt'in oynadığı karakter(adını hatırlayamıyorum çok önce izlemistim)çingene ama filmin sadece belirli sahnlerinde çingeneleri görebiliyoruz. tam eğlenmelik bi film ama genelde baska sahneye geçerken öbür sahnedeki karakterlerle arayı çok fazla açmışlar.o olamamıs iste kopukluk yapıo. ama bu kadr ince düsünmessseniz rahatlkla izlenebilr eelencelik film.
Güzel hoşça vakit geçireceğiniz, Güzel seyirlik bir film. Gerçi Del Toro bence erken ayrıldı filmden bence, Bu arada Brad Pitt in oyunculuğuna bu filmde biraz daha hayran kaldım 7,7/10
yeni izleme fırsatı buldum. çok çok beğendim. özellikle müzikler bi harika. brad pitt ve çingene ortamı muhteşem. görüntü teknikleri biraz requiem for a dreami andırdı bu arada.
filmin ilk yarısı biraz sıkıcıydı ama ikinci yarıda film farklı bir kimliğe bürünüyor sanki ve kimi zaman gülme krizlerine sokuyor :)eğlenceli ve değişik filmlerden.ayrıca brad pitt,çingene rolü için birkaç hafta boyunca çingenelerle birlikte yaşamış..eğlenceli bir film tavsiye edebilirim izlemeyenlere