Bu film falan değil. Bu uc uca eklenmiş vine ve tiktok. Mizah seviyesinin yerlerde süründüğü, izledikçe iq nuzun düştüğü bir video. Bakın dikkat edin film demiyorum. "Video" Biz zamanında recep ivediğe çok haksızlık etmişiz ya.
Bu film sayılmayacak bokdan işe ne olduğunu açıklasam şu olur:ALLAH SİZİ ALSIN,ZAMAN İSRAFI,YARATICILIĞINIZA SOKAYIM,BİR DAHA FİLM ÇEKMEYİN,BAŞKALARI YAPSA DAŞAK GEÇERSİNİZ,ÇÖP kısaca bunlardı.
Cok sacma, komik olmayan bir film! Recep Ivedik cakmasi. Sadece zaman kaybi. Selfie cubugunu alip telefon ile otobüsün camina vurmak ne dir? Bunun neresi mizah!
COK COK COK KÖTÜ ......bi kere filmde basrol karakteri olarak yer verdigi cumali ceber tiplemesi bastan asagi fiyasko....paraniza yazik....zamaniniza yazik....mizah bu kadar ayaklar altina alinmamisti ve devam ediyolar ne yazikki....
Film Camiası yüksek bir mecradır. Bu alanda kanat çırpmak çok deneyim ve eğitim ister. Önüne gelenin yapabileceği bir iş değil saygı duyulması gereken bir iştir. Yapamıyosan da uzak duracaksın. Keşke eksi puan olsa -10 felan verirdim 0.000000005 vermek istiyorum ama 0.5 en düşüğü