Dublaj R.
1 değerlendirme
10 Haziran 2018 tarihinde eklendi
Abi ilk filme gittim pisman oldum herkes pişman oldu dedim belki bu filmde duzeltirler bu filmde de daha beter olmus gitmeyin abi GİTMEYİN beyaz perdenin icine sictilar para icin mahvettiler sanatı
Bu film çağımızın sanatsız güldürü akımının kötü bir örneği olmuş. Bir tarafta şive fetişizmine eşlik eden aşırı abartılı jest ve mimikler, diğer tarafta zıtlıkların gerçeklikten kopuk konumlanışı. Film yapmak bazı insanların gözünde sadece insanları anlık güldürebilmek olmuş. Tamam, piyasa mantığıyla film yapmışsınız da, bari piyasayı biraz tanısaydınız.
YILIN GERİZEKALILIK ÖDÜL adayı bir film.Salak insanların izleyeceği.en boktan film. Dangalak ötesi salakça bir proje.bu filmden akıllarında ekmek yiyeceklerini ummuşlar.
recep ivedik çakması eski internet ünlüsünün kopyala yapıştır yapıp bol küfürlü ancak 0 6 yaş gurubunu güldürecek tür olan bu filmi ben izlemedim çünkü fragmanı görmem yeterliydi o kadar basit bir senaryoyu 4 yaşındaki çocuk bile yazar emek değil resmen çalıntı buna harcanan parayı bir başkasına verseler daha orjinal senaryo yapardı izleyen birileri varsa verdikleri paraya harcadıkları zamana yazık bu ve bunun gibi filmleri izlemek yerine kafamı cama vururum daha iyi beterin beteri varmış alacakaranlık bile bunun yanında 3 puan eder
insanların boş işlerle uğraşması sonucunda ortaya cıkmış boş bir film. bizim insanımız anmalılı artık sosyal medyada komik olan işler sinemada olmaz sinema ayrı bir yer
yorumları görünce söylemeden edemedim. hiç mi kafanız basmadı gidip para verdiniz? amaç para kazanmak zaten! bide gelmiş izledim kötüydü diyorlar! yok bide iyi olacaktı. sizin gibi kerizler sayesinde internettede izlemeyeğiz saolun.
Film tamamen hayal kırıklığıydı benim için. Kesinlikle vasat ve baştan sona küfür küfür küfür. Adı film lakin iç yüzü farklı . Hiçbir inandırıcılık yok. Komik desen komikde değil. Saçmalıktan başka birşey değil...