Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
    1,1
    Cumali Ceber: Allah Seni Alsın hakkında görüşlerin ?

Özcan Ü.
    Özcan Ü.

5 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    İğrenç bir film bol küfürlü ve hiç gülmediğim bir film çok berbat yapılmış sırf para uğruna boş geçen flim
    emre d.
    emre d.

5 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Kötü çok sıkıcı bütün komik sahneleri fragmanda yani anlıcanız paranıza deymez boşuna gitmeyin paranıza yazık
    Mehmet G.
    Mehmet G.

5 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Çok Kotü Film Kaldırın Recep Ivedik Benzetmeleri Var. FILM Daha Iyi Olabilirdi Ama Filmi acikca Begenmedim
    Deniz Cem İ.
    Deniz Cem İ.

5 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    çok komik bir film bence bu adamı seviyorum. ve bu filmim 2.incisi gelmesini istiyorum.
    Bence bu adam emeğiyle yaptı.
    1 verceceğiniz 7.4 verin. ayıptır. herkes bu adamın filmine 1 vermiş. utanın kendinizden kimse mi? izlemedi. Herkes bu filimi beğensin.
    Hebun Ç.
    Hebun Ç.

4 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    çok güzel asdsadsadsadsadsadsadasdsadsadsadsadsadsljkbjkbdfkgbksbdjşlwasdsjkfgdsflfsakldsfskdlflksja
    Ozan I.
    Ozan I.

2 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    Berbat ötesi bir film
    İvedik taklidimi yapmaya kalkmis yoksa başka biseymi bir anlam veremedim
    Zaten hemen salonu terk ettik
    Mehmet Nuri O.
    Mehmet Nuri O.

2 Eylül 2017 tarihinde eklendi
    FILMDE SUREKLI GECEN KELIME GIBI B*K GIBI FILM.GIDENIN BIR TAHTASI EKSIK DEMEKTIR.GIDENLERIN COGU ZATEN VELET
    Kemal U.
    Kemal U.

31 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Begenmedim. Cok cok kotu. Zaman kaybı. En az 50 karakter lazım. Yazacak olumlu bişey yok. Cok saglam yerli filmlerimiz varken bunu yorumlamama gerek bile yok
    MehmetHan T.
    MehmetHan T.

23 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    bok gibi film bok gibi film bok gibi film bok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi filmbok gibi film
    Alptuğ A.
    Alptuğ A.

21 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    İzlemeye değcek bi film tavsiye ederim düşük puan verme sebepleri adamı çekememezlik başka bişi değil izledim ve filmden zevk aldım
    Tugce S.
    Tugce S.

18 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok boş bir film olmuş. Küfür etmekten konuşamıyor neredeyse. Recep ivediğe benzetmeye çalışmış ama çok itici.
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

18 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    oyunculuklarından konusuna iğrenç esprilerinden diyaloglarına kadar bu derecede basit,saçma, boş bir film olamaz. Bildiğin film değil yeni bir işkence yöntemi 1/10
    AK A.
    AK A.

17 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Hayatimda izledigim en berbat ne kadar kotu diye tarif etsem azdir kiz arkadasimla gitttik netten yorumlari okumadim utanc duydum 10 dk olmadi kalkdik.bob bok diye filmi bitirmistir bence.bunu yapan senaristin yonetmenin cumali ceberin emegi gecen herkesin amina koyayim
    BEHZAT ç.
    BEHZAT ç.

16 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    KONU BİLE YOK ANLATTIĞI FRAGMANIN BAŞINI MİDE BULANTISINDAN İZLEYEMİYORSUNUZ BUNA FİLM BİLE DENEMEZ
    Nimetullah Ç.
    Nimetullah Ç.

16 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Hayatımda gördüğüm izlediğim en iğrenç sinema filmi böyle adamların bu saçmalıkları yapması komedi adına yapılan mizahın yerin dibine girmiş hali