Cumali Ceber: Allah Seni Alsın
    1,1
    Cumali Ceber: Allah Seni Alsın hakkında görüşlerin ?

Oguz Y.
    Oguz Y.

8 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Hayatimda bu kadar itici,uyuz,sinir bozucu,birsey gormedim bu adami seven varsa aklindan suphe ederim...
    Aydin Y.
    Aydin Y.

8 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Mizah anlayisi sifir sadece küfür ve argo iceriklerle kendi zeka seviyesindeki insanlari guldurecek tarzda bir film ( Yanlis anlamayin izlemedim fragman yetti) Dipnot Sözde ülkemizin oyuncularida bu filmde oynarken ne dusunduler
    Best B.
    Best B.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Film 8-10 yaş grubuna hitap ediyor. Kalite sıfır. Zaten olumlu yorum yapanlara baktığınızda 10 yaşındaki çocukları görebilirsiniz. Zamanınızı kaybetmeyin boşuna.
    Ahmet U.
    Ahmet U.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Kafkaesk bir retorik sorunsalıyla başlayan, eşgüdümsel diyalektik nihilizmle harmanlanan, spritüel bir farkındalıkla eklemlenen ve en nihayetinde de katarsis metaforların girdaplarında pradigma arayışlarında argümanlanan spesifik imgelemlerle sona eren bu filmi çok seveceksiniz. Ayrıca sarkastik ve olgusal bakış açısı ontolojik alt metinlerle beslenip avangart tandans soslu sekanslara da bayıldım. Hulâsa, Cumali Ceber Türk aydınlanmasının öncüsü olabilir.
    Ben A.
    Ben A.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Herkes veled diyecek bunu biliyorum ama Recep İvedik çıktığı zaman herkes koşa koşa gitti yine ona benzer bir film varken neden kimse beğenmiyor
    Salic Ö.
    Salic Ö.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    İğrenç bir film rezilsiniz sakın girmeyin paranıza vaktinize yazık. Espri desen yok, konu yok, rol yok, kalite yok.
    Taha B.
    Taha B.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad bad
    Irem T.
    Irem T.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Vasat bir film. Hic mi utanmiyorsunuz? Sinemayi iyice mahvettiniz. Gereksiz reklamlar yapiyorsunuz ayrica
    Niran T.
    Niran T.

7 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Türk sineması nereye gidiyor böyle şu rezaletten başka birşey değil sanata sanatçıya yapılan bir ayıptır
    Emin Halit T.
    Emin Halit T.

6 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    FİLME İZLEMEDİM İZLEMEYECEĞİM DE . FRAGMANI BİLE İĞRENÇ OLAN BU FİLME GİTMEYİN GİTTİRMEYİN. YAZIK SİNEMADA VERECEĞİNİZ 10 - 15 LİRAYA YAZIK . O KADAR KALİTELİ YAPIMLAR VARKEN ESPRİ SEVİYESİ OSURMAK VE S.ÇMAKTAN İBARET OLAN BU VE BU TARZ FİLMLERİ İZLEMEYİN. KOMEDİ FİLMİ YAPTIKLARINI ZANNEDİYORLAR BU FİLME GİDERSENİZ ADAMLAR GAZA GELİP İKİNCİYİ ÇEKECEK DAHA BETER BİR YAPIM GELECEL TÜRK SİNAMASINA .KISACASI "İSTATİSTİKLER MİNİ ETEK GİBİDİR, HER ZAMAN İSTENİLENİ GÖSTERMEZ. HER BALON BİRGÜN PATLAR , SİNEMA SOSYAL MEDYAYA BENZEMEZ"
    Tüp 1.
    Tüp 1.

6 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Herkese Selam,yorumlara baktığım zaman sinemanın ve sanatın geldiği yerden bahsedilmiş beğenilmemiş Türkiye nin nereye gittigi sorgulanmış,daha Türkçe yazmayı bilmeyen bir avuç insan burada Çağan Irmak olmuş.Recep İvedik serisi yapılırken kaçıp kaçıp sinemaya giden insanlar filmdeki mizaha laf etmiş.Kusura bakmayın ama müzik sektörünün de geldiği yer belli Aleyna Tilki hayranı olan,sosyal medyada arsızlaşan görmemiş gibi davranan nesli destekleyenler neden sinema bu hâle geldi diye vahlanmasın.Aglanacak duruma da gülünür çok da güldüm,gülün güldürün.
    Serkan E.
    Serkan E.

6 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Ya yazık günah şu filmi çekerken vicdanınız hiç sızlamadımı kalitesizlik seviyesizlik herşey bu filmde çocuklarınızı bu filme götürmeyin hatta klmse bu filme gitmesin cidden yazık paranıza
    Cahid B.
    Cahid B.

6 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Su filme az puan verince sinema sektoru bunlardan ders alip gelisse keske ama hala bunlardan ileri gidemiyoruz
    Oruç Ş.
    Oruç Ş.

6 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    Sadece gişe amaçlı çekilmiş her yönden çöp bir komedi filmi neresinden tutsan dökülüyor.Filme olumluda baktım ama malesef oldukça kötü bir film ayrıca çocuklara kötü örnek oluşturma riski yüksek bir karakter var filmde bundan dolayı özellikle çocuklardan bu filmi uzak durun.
    Nilgün Ş.
    Nilgün Ş.

5 Ağustos 2017 tarihinde eklendi
    İnci sözlük imdb saldırısı yapıyor. Cumali ceber e allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum şimdiden.