Rec: Ölüm Çığlığı
    4,1
    Rec: Ölüm Çığlığı hakkında görüşlerin ?

Aamir Khan
    Aamir Khan

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Vayy bee yıllar önce izlemiştim hala her sahnesi aklımda harika bi gerilim harika bi seri korku severseniz buyrun...
    Hızır Al
    Hızır Al

31 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
    Bence serinin en iyi filmi bu filmin kurgusu bu serinin diğer filmlerine göre daha iyi oyunculuklar da daha iyi ben filmi beğendim 10/7.5
    theyurdal
    theyurdal

3 Ocak 2021 tarihinde eklendi
    Değişik bir film izlerken içine çekiyor film gerilimi çok iyi hissettirmiş.
    Selim5308
    Selim5308

30 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    farklı bir film yapmayı denemişler ama olmamış el kamerasıyla çekim ,çok basit diyaloglar.herşeyiyle çok kötü
    Ugur Tazegül
    Ugur Tazegül

13 Mart 2014 tarihinde eklendi
    Çoook begendim çok korkunç bir bir filim herkeze tavsiye ediyorum başlarda sıkıcıydı ama filmin ortalarına dogru gayet çok iyi gerilimi ve korkusu çok yüksek derecede bir filim haline geliyor en önemli unsurlarından bir tanesi ise gizemini koruyor ve ben bu filimi ilk defa izlememe ragmen gizemini ilk filimde açıklamadıkları için çok mutluyum bu olay virüs nedeniylemi ortaya çıkan bir durummu yoksa insan ruhuna şeytan girme olayımı belli olmadıgı için çünkü sonunda ayinle ilgili şeyler konuşuldu el kameralı film olmuş çokta güzel olmuş çünkü çok dogal ve inandırıcılıgı yüksek filim olmuş korku sahneleri saldırgan insanların insanlara saldırma bölümlerinde çok korktum insanı gayet geren ve korkutan bir filim hatta türünde başyapıt buna benzer çok filim oldu ama bu filim kadar güzel degildir umarım bu seriyide tuttum isterseler 10 seri yapsınlar hiç bıkmadan izlerim hemen diger serilerini izlemeye geçiyorum filimin tek eksi yönü süresinin kısa olmasıydı keşke daha uzun çekselerdi böyle filimi neden daha önce izlemedim diye kendime kızıyorum sözün kısası kesinlikle izleyin herkeze tavsiye ediyorum 10/9
    jamesbond-2
    jamesbond-2

3 Eylül 2012 tarihinde eklendi
    Başları falan gereksiz derecede sıkıcıydı ben son 10-15 dakkasını ürkütücü buldum özellikle sonu gerçekten iyiydi tüyleri diken diken ediyor yani.Ama onun dışında mükemmel bir film diyemem kesinlikle.7/10
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

20 Aralık 2011 tarihinde eklendi
    tavsiye üzerine izledim ve çok korktum . herkeze gece saat 00:00 da izlemesini tavsiye eederim.
    kemerlee
    kemerlee

28 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
    2000li yıllarda hollywood başta olmak üzere bir çok sinema geriye giderken kore sinemasıyla birlikte ispanya sinemasıda büyük ivme kazandı özelliklşe gerilmi korku sinemasında şuan bir numaralar. REC blair cadısının açtığı yolda kendi tarzını çizen sanki yaşanmış olayları ilk elden(bir omuz üstü kamerayla) gördüğümüz hatta yaşadığımız çok farklı bir deneyim.Oyuncu performansları, sahne tasarımı, ses efeklerine, görüntü yönetimine, atmosferine kadar herşey dört dörtlük, gerilimi ve çaresizliği iliklerinize kadar hissedeceğiniz bir korku başyapıtı.Ne amerikan versiyonu nede ikinci film bu kalitede değil niyazikki.
    10/8,5
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
    fazla replik tekrarı olmasına rağmen izlenmeye değer bir film 6/10
    mehmet53
    mehmet53

6 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    ben o kadar da beğenmedim.el kamerası tekniği de moda oldu zaten bu olayları takip etmemizi zorlaştırıyor.başka bi işe yaramıyor.
    mamoru
    mamoru

25 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    Çok doğal gelişiyor olaylar ve ne olduğunu anlamadan filmin içinde buldum kendimi :) Kurgusuda çok mantıklıydı. Kesinlikle tavsiye ederim ;)10 / 10
    keep4bans7er
    keep4bans7er

7 Ekim 2010 tarihinde eklendi
    12 yaşından küçükler izlerse korkar. film ilk sahneden çözülmüş idi senaryo yok desen yeri:)
    NidderuN
    NidderuN

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    fazla söze gerek yok 10/10 Paranormal activity gibi bi filme 6,9 veren mantık buna 10 üzerinden 90 felan vermeli ;)
    womenaglex
    womenaglex

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    Beni baya korkutmuştu ve Final sahnesi gerçekten çok iyiydi :) 10/9
    mistikkarhan
    mistikkarhan

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
    bunu beğenenler serinin ikincisinide izlesinler çünkü şahsen onu daha çok beğendim