ebubekiructepe
25 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İspanyol korku filmi olarak çok merak ettiğim bir yapımdı, olumlu eleştiler üzerine gitmeye karar verdim ve inanılmaz hayal kırıklığına uğradım, baştan sona çığlık ve kan,vahşet görüntülerinden başka hiçbir şey yok! başağrılarıyla filmin sonuna kadar zor dayandım,izlediğim en kötü gerilim filmi!!
şimdiye kadar izlediğim ve 10 puan verdiğim tek film vardı,[Rec] ikincisi oldu.düşük bütçeyle bu kadar etkileyici bir film yapılması taktir edilecek bir durum.film resmen içine çekiyor insanı.kısacası şiddetle tavsiye ederim.
hayatımda izlediğim en basit ama bir okadarda korkunç filmdi. belgesel tadında başladı fakat bir anda kabusa dönüştü. çok değişik kurgusu olan bir filmdi. başta yanlış filmi aldığımızı bile düşündük fakat filmi izleyeli 3 saat oluyor hala etkisindeyim. bukadar düşük bütçeyle bukadar etkileyici bir film olması gerçekten çok şaşırtıcı. korkmak istiyorsanız izleyin...asla pişman olmazsınız...
bu filme gidipte iyi diyen arkadaşların hepsini kınıyorum.bir tane kamerayla film çekmişler zaten izlerken ondan bi başın dönüyo.ayrıca filmin konusu rezalet bilindik zombi filmleri gibi birbirlerini ısırıp duruyorlar.son 15 dk sı iyi diyenler var birde 15 dk için film mi izlenir son 15 dk da hiçbişey de yok ayrıca burdaki yorumlara bakarak gittim tam bi zaman kaybı sakınlıkla :) gitmeyin
türünün en iyi örneklerinden, uzun süredir bu kadar başarılı bir korku filmi seyretmemiştim ki son zamanlarda moda olan kan revan içinde geçen filmlerden sonra dozunda vahşet içeren çok güzel bir korku filmi herkese tavsiye ederim.
ben korku flimlerinden etkilenen birisiyimdir ama açıkcası bu filmi izleyeli 7 8 ay önce izledim ve etkileyecek bişey bulamadım.izlemek izlememek size kalmış...
son yarım saati hakkaten ders niteliğinde.. özel efektlere gerek olmadan , milyonlarca dolarlar harcamadan nasıl gerilim çekilir göstermişler... ilk bölümler biraz sıkıcı olsa bile bence böle bi senaryoya ancak bu kadar iyi bir film çekilirdi... yönetmene tebrikler...
filmde ilk bolum cok sıkıcı ama soralar baslıo gusellesmee. ilk baslarda pisman olmustum girdime ama soradan basladı filmin tadı we gidilmesi gereken bi film. yabana atılmaması gereken gerilim sahneleri mewcut.
Bu filmi sinemada izlemedim ama yaklaşık 4 ay önce mp4 formatında izledim gercekten değişik bir yapım konusu sürükleyici ama filmin içinde olmak da ayrı bir hava katmış doğrusu