Rec: Ölüm Çığlığı
    4,1
    Rec: Ölüm Çığlığı hakkında görüşlerin ?

erdemceliker
    erdemceliker

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Korkmak istiyorsan "REC" tam sana göre..

Sinemada izlenirse etkisi daha büyük oluyor.. Konusu basit ama gerilmek istiyorsan gerçekten geriyor.. :))
    rabis1996
    rabis1996

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    ya film süper bnm son zamanlarda izlediğim en iyi korku filmiydi özellikle sonu harika
    arsev17
    arsev17

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Ne olup bittiği yüzeysel geçilmiş, ancak filmin derdi de bu değil bence. Amaç; beklenmedik anlardaki vurgularla paniği ve korkuyu tavan yapmak. Ben bu yönden değerlendirdim ve 7,5 puan verdim. Kapalı alanda yaşanan çaresizlik duygusunu en iyi yansıtanlardan. Descentden sonraki favorim.
    baltazar11
    baltazar11

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Quarentine saçmalıklarını burada söyleyen arkadaşlara diyorum. 1. [Rec]Filmi İspanyol yapımı bir film, Quarentine ise John Erick Dowdle tarafından çelişmiş USA yapımı bir filmdir. 2. Quarentinede Angela rolünü Jennifer Carpenter oynuyor burada Manuela Velasco3. USA yapımının imdb si 6.2, ispanyol yapımının 7.8 3. [Rec](1. film) 2007 yapımı, quarentine ise 2008 yapımıdır.4. [Rec]2 filmi ise [Rec]1 in devamıdır.bilip bilmeden sallamayın bence...
    nskmourinho
    nskmourinho

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
    bilmeden konusmayın ya filmin adı rec
    AstalaVista
    AstalaVista

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    [rec] ilk yapıldı.. Quarantine onun Re-make idir.. Anlayabilmeniz için bir Örnek vermek gerekirse Japon yapımı Ringu serisinin Halka adıyla yeniden çekilmesi gibi.. ;)
    hakimem
    hakimem

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
    evet bu filmin adı Rec değil Quarantine ve film tamamiyle saçmalık karanlıkta aniden çıkan ne olduğu belirsiz yüksek ses efektleriyle süslenmiş şeyleri günümüz dizilerinede koyduğunda gayet korkutucu olabiliyor. artık bu tarz bulaşmayla geçen zombi filmlerinden kaç tane daha yapılacak çok merak ediyorum heralde bıkmadılar bunları yapmaya filmde tek güzel bi yan vardı oda filmin tek bir kamerayla çekilmesi sürekli onun gözünden bakmak (aslında buda maliyeti düşürmek için yapılmış diye yorumlanabilir)
    M-XXXimum
    M-XXXimum

27 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Tek kelime ile korkunç. Filmin adı Rec. serkan_firat4 yanlış bilgi veriyor. Aslında Quarantine demek istemiş yani Rec in amerikan kopyası. Film Cloverfield a benziyor ama çok daha gerçekçi ve o yüzdende çok daha korkunç.Gece ışıklar sönük ve sakin kafayla çok dehşet verici. 9/10
    serkan-firat4
    serkan-firat4

25 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Bu filmin asıl adı Q U A R E N T İ N E dır.Sallamışlar rec die.Ama film süper.Bütün film el kamerasıyla gçio böylece korku filmi gerçekmiş gibi gözüküo.Yani süper.Bu filmi 2 ay önce izledim.Ama 17 şubtta gösterime girdi.Ama DVD si wardı daha önce çıkmış.Nasıl iş anlamadm ama film süper.Şiddetle Tavsiye Ediyorum!!!
    alcera-alcera
    alcera-alcera

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    10 numara film.. yanlız bu film gösterimde ama nette daha önce vardı... orda izlemiştim.. korku filmleri arasında tek geçiyorum.
    mehmet-bjk
    mehmet-bjk

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    alın size süper bir korku... imdb de oy oranı bayağı yüksek. seyredilir...kaçırmayın izleyin...
    izdirap08
    izdirap08

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    Film çok güzel.Heyecan hiç azalmıyor.Seyretmekte fayda var.
    cem404iuce
    cem404iuce

11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    bilindik bir konuyu farklı bir tarzda işleyerek, güzel bir kurgu ile başarılı oyunculukların harmanlaşmasıyla gerilimi hissettirecek bir film yapmışlar. alttaki pek çok yorum gibi el kamerası olaya gerçeklik katmış. orda olduğunuzu düşünüyoru acaba ben olsaydım ne yapardım diyorsunuz.

özellikle başrolündeki bayan oyuncuyu çok beğendim. oldukça sempatik ve güzel bir oyuncu.

izleyin pişman olmazsınız

saygılar
    rockhacker-2
    rockhacker-2

9 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    fılm gercekten cok gercekcıydı.ama keske zombı tarzı olmasaydı:(
    esyy-yy
    esyy-yy

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    cok akılda kalıcı bi film degldi ama cok urkutucuydu begendm.el kamerasyla çekldigi içinde sankı ordaymşm hissi uyandırdı etkılendm