Hayatın akışı elbette bir yerde kesilecektir.Bu ,ya bir gün sana bir araba çarpar,ya kaza kurşunu yersin,ya kalp kiriz geçirirsin,yada yaşın artık kemale ermiştir,ecel kapıyı bu yüzden çalmıştır,ve seni öbür dünyaya götürmüştür.Ve buna benze bir çok olay.Fatih Akının bu son filmi olan Yaşamın Kıyısında,insan yaşamının değeri ve bizim bu değeri farkına varmamız üzerine bir yapım.Filmin akışı içinde kaybolmuş,yeni bir şeyler beklerken,bir anda film THE END oluveriyor.tabi seyirce şokta,bu film böyle biter mi?...Bitmemesi gerekirdi diye düşünen çok insan olmuştur.Doğal olarak insanlar filmin sonunda daha farklı şeyler bekliyordu,ve bu beklentiler kimileri için karşılanmadı.Durum böyle olunca bazı kesimler tarafından pek olumlu not alacağını düşünmüyor açıkçası.Teorinin güzel,fakat pratiğin kötü olduğunu bir film.Daha iyi oyuncular,daha iyi mekanlar kullanılarak daha iyi bir film yapılabilirdi. Fakat Fatih Akını, düşüce ve hayal gücü olarak geleceğin yönetmenlerinden biri olarak görüyorum.10/7