bir amimasyon filminden beklenmedik hamleler,doğal yaşama bu kadar duyarlı ve etkileyici bir film izlememiştim tam bir başyapıt,haytımda izlediğim en güzel hikayelerden biri 10/9.5
Pixar yine yaptı yapacağını.Tek kelimeyle mükemmel ötesi bir filmdi.Büyük küçük herkesin izlemesi gereken çok hoş bir film.Özellikle Wall-enin ve Evanın gözlerindeki o duygu dolu bakışlar ve yaşadıkları olaylara karşı verdikleri tepkiler mükemmel ötesiydi.8/10
Blue80 diyalogdan dem vurmusssun ve film bu haliyle vasat demissin. Sanirim yasin kucuk olsa gerek, yoksa AYI (Bir Sevgi Filmi)filmini seyretmis olman gerekirdi... Unutma ki sinema bir seyirdir her zaman diyalog olmasina gerek yok. Film tek kelimeyle harika ve klasikler yerini simdiden almistir. Isin dogrusu Pixar her daim raflik filmler yapmakta...
çoook güzel gerçekten bayıldım.... böyle animasyonlarla bu yapımlardan beklentilerimiz gittikçe artıyor.çok az diyalog olmasına rağmen kurgu ve ses yönetimi takdire şayan....Wall E seni seviyoruuuuuz :)
emin olunki daha iyilerini de izledim mesela özgür ruh atlı bi animasyon ama buda bizim kirlettiğimiz dünyayı yüzümüze vuran içinde duygusallıkda olan güsel bi filmdi
gelmiş geçmiş en iyi animasyonlardan biri. mesaj kaygısı olan arkadaşlara ayrıca tavsiye edilir. şu anki puanı çok yüksek olsa da en iyiler arasındaki yerini alacaktır.
hayatımın filmi 2001: A Space Odyssey göndermelerinden dolayı gözüme girebilmiş ama animasyonlardan hoşlanmama rağmen beni çok fazla etkileyememiş hatta başlarda off dedirtmiş bi film.en fazla 7...(kubrick aşkıma dua etsin).Ama bu kadr çok sevildiğine göre belki de pek iyi bir günümde izlememişimdir :)
Filmin artilari: Filmin akici bir islenisi var. Sonuna kadar sıkılmıyorsunuz. Karakterler eglenceli ve sevimli. Cok yaratici fikirler var filmin icinde. Wall-enin evi ornegin. Animasyonlar beklendigi gibi cok basarili.
Filmin eksileri: Bence filmin en buyuk eksisi konusu. Ben konuyu cok klasik buldum. Yani bu filmin bir kitabi olsa alip okumazdim.