Vol.i

tayf-2
tayf-2

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Disney-pixar filmlerine hiç bir zaman kötü denmedi,ve her zaman iyi,eğlenceli filmlerdi,buda öyledir eminim:)
kasirga
kasirga

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Olağanüstü bir filmdi. Kendimi bir an bambaşka bir dünyada hissettim.
sinema
1 ziyaretçi
8 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
İlk başta bir çocuksu hava vardır diye filmi izlemekten çekiniyordum ama sonunda izledim ve hiçte öyle olmadığını anladım. Tüm zamanların en iyi animasyonu bile olmaya aday. Konusu gelecekten bir kesit ve çok doğru bir gelecek manzarası. Dünyadaki tüketim çılgınlığı sonucu oluşan terk edilmiş boş bir gezegen var karşımızda ve sevimli çekingen bazı zamanlar cesur bir robot, duyguları olan bir robot. Görselliği zaten harika film zaten çok sempatik, sıcak, içinize işliyor. Ruhların Kaçışı gibi hayal gücü yüksek bir film. Her yaştan bireyin görmesi gerek. Hem anlatmak istediği fikir, görüntüsü, ilginçliği ve samimi oluşu ile son yılların en harika yapıtı.
Filozofbaci
Filozofbaci

20 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Çok severek izlediğim animasyon filmlerden biri.. Dikkat! Aşırı duygusallık içerir :)
O Voli'ye sarılası geliyor insanın, şefkat duyguları tavan yapıyor. "Kıyamaaamm seni dünyada mı bıraktılar çöpleri topla diyee" şeklinde cümleler geçebilir içinizden..

Konusuyla, görsel kalitesiyle harika bir film.. İzlenmeli..
Asya Celik
Asya Celik

25 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Ailenizle beraber keyifli bir izlenimi olan bir animasyon. Verdiği bazı çevreci mesajlar yanında film daha çok çerezlik olarak ele alınmalı diye düşünüyorum.
two-face-2
two-face-2

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten çok başarılı.Heleki robotların hiç konuşmadan yüz mimikleriyle duygularını karşı tarafa anlatmasında ve seyirciye yansıtmasında çok başarılıydı.Çok uğraştıkları besbelli.Konusu olarakda çok manalı bir film. Kesinlikle izlenmeli...10/8
bergula
bergula

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
gercekten de mükemmel olmus.. insanın içini ısıtan güldüren duygulandıran tadına doyulmucak bi film.. kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...
fatcot85
fatcot85

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
PiXaRın harikalar yarattığı bu filme ne yazsam bilemiyorum. Bence aşk ve komedinin bir animasyonla anlatabileceğinin nadir örneklerinden birisi. Ayrıca gelecekteki insanlığa yaptığı atıf da küçümsenecek derece de değil. Her şeyin otomatikleştiği günümüzde gelecekteki halimizin oradaki insanlar gibi olması içten bile değil. Ayrıca filmde her ne kadar konuşma sahnesi fazla olmasa da bence bir eksiklik olmamış. Her şey güzel anlatılmış. Animasyon fanatiklerinin kesinlikle kaçırmaması gereken bir yapıt.
Kaan Ç.
Kaan Ç.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

25 Temmuz 2016 tarihinde eklendi
gerçekten güzel bir film ama şunu diyeyim bu gerçek hayatta olsa yeni doğmuş bebekler 30 çocuklar 80 yetişkinler 200 kilo olurdu
CaptainStorm
CaptainStorm

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iyi animasyon filmi.bundan önce izlediğim animasyonlar büyüklerin de ilgisini çekebilen bir konusu olan ama genelde küçüklere hitap eden bir yapıdaydı.ama bu film kesinlikle çocuklardan çok yetişkinlere hitap eden bir film.film ayrıca ilk defa robotların beyninden çok kalbine dikkat ettiğimiz bir film olmuş.güzel bir aşk hikayesi ve süper bir kapitalizm eleştirisi.önünde saygıyla eğilerek 10/10
Ali ugur gökalp
Ali ugur gökalp

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle 1numara bir animasyon.hem komik hem de duygusaldı,izlenilmesi gereken bir animasyon.
Hakan Cakmak
Hakan Cakmak

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Eylül 2008 tarihinde eklendi
harikar film. konuşma çok az wall-e nin hareketleri tavırlarına bitiorsunuz kesinlikle izlenmesi gerekir eveeeeeeeeeeeeee))))))
sorceres
sorceres

25 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Bence çok güzel şeylere değinmiş ve verdiği msj da kaliteli :) Yer yer güldürüyor yer yer de düşündürüyor :)
quenius
quenius

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten yılın en iyi filmlerinden biri. O kadar saf, temiz bir filmi insan nasıl öveceğini tam olarak kestiremiyor :-)) Ben de filmde duygulananlardanım. Filmin sonundaki sahne gerçekten çok etkileyiciydi. (Anlatmamak zor ama, izleyin anlayacaksınız ne demek istediğimi) Filmi gidin izleyin, alt metinleri okumadan kendinizi vol.inin temiz kalbine bırakın. İnanın size çok keyif verecek.
onerdunay
onerdunay

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Açikcasi daha iyilerini izledim. Çok büyük umutlarla seyrettim ama biraz hayal kirikligina ugradim. Ben daha felsefi bir film bekliyordum. Yapimcilarin daha büyük oynamalarini isterdim. Ìsin kolayina kaçip klise bir hikayeyi önümüze sunmuslar. Ìnsanlarin kullanilmasida pek olmamis. Görselligi ve muhtesem sesleri durumu idare ediyor yinede. 7/10