Vol.i

sahit1982
sahit1982

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bu Film Robotlardan Aşk Filmi Nasıl Çekilir Diye Bütün Animasyon Yapımlara Ve Bilimkurgu Filmlerine Ders Verir Nitelikte... Özellikle O Soguk Dediğimiz Robotların İçimizi Isıtan Saf Sade İçtenlik Dolu Özveri Dolu Olabileceğini Gözümüze Sokan Bir Filmm... Kesinlikle Ve Kesinlikle Kaçırmayın... Ben Filmi Orjinal Olarak İzledim 10 Üzerinden 10... Unutmayınnn
bobmarley93
bobmarley93

9 Ekim 2008 tarihinde eklendi
beyler bu film bende süper bi etki yaptı ikinciye gittim tavsiye ederim ve çok güzel bi mesaj veriyo...(gerçekten deger pixar ve disneti alkışlıyorum)
pocahantas83
pocahantas83

19 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok süper, harkulade, on üzerinden onluk bir film. mutlaka gidip izleyin. izlemeyen çok şey kaçırmış olur.
cauli
cauli

23 Ekim 2008 tarihinde eklendi
hayatımda ilk kez bir animasyon filminde bu kadar duygulandım..gerçekten filmde olan duyguları cok iyi yansıtmışlar herkese tavsiye ederim..
mabel-t
mabel-t

9 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bence filmin türüne "duygusal" da eklenmeliydi.Filmde robotların birbirlerine içten seslenişleri film bitince de akılda kalıyor.Çok güzel bir animasyon.Çevre temizliğine dikkat çekmesi de çok hoş.
Hakan Akcin
Hakan Akcin

15 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Süper Çok güzel. İçinize dokunacak bir film. Animasyon film diye ön yargılı olmayın seyredin lütfen :)
Aytaç S.
Aytaç S.

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu animasyonu izleyeli 1 ay kadar oldu.Pek animasyon türünü sevmiyen biri olarak söyliyebilirimki çok beğenerek izledim :) gerçekten harika bir çalışma olmuş ve çok güzel mesajlar veren bir animasyon.Umarım Türkiyede düblaj kötü olmaz herkes zevk alır.Orjinal sesiyle mükemmeldi...
volkancaliskan52
volkancaliskan52

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Animasyon türünü sinema lügatımıza sokan şirket PİXAR, yine harika bir filme imza atmış. Her ayrıntısıyla verdiği küçük ama büyük mesajlarla harika bi film. Şiddetle tavsiye olunur :)
arzuarbaz
arzuarbaz

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
mutlaka ve mutlaka izleyin. hakikaten süper bir animasyon..
yns99
yns99

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Çok hoş bir filmdi.Ailenizle yada arkadaşlarınızla gidebileceğiniz güzel bir film olmuş.
s-erdogan91
s-erdogan91

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
daha ilk dakikalarından insanı eğlendirmeyi başaran, mükemmel bir yapıt... Pixar Animations bu eserinde hem büyüklere, hem de küçüklere hitap etmeyi başarmış... izlemenizi şiddetle tavsite ederm, harika bir film..
g-kms
g-kms

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime ile harika bir film. Bazı arkadaşlarımız "daha çok çocuklara hitap ediyor" şeklinde yorumlar yapmışlar ancak bence tam tersi Büyüklere hitap ediyor. Tüm insanlığa son derece önemli bir mesaj veriyor bence wall-e, bu mesajda bence şu;
Dünyanıza sahip çıkın, onu daha fazla kirletmeyin, her işinizi teknoloji ile yaparsanız bir süre sonra filmdeki insanlar gibi yürümeyi bile unutursunuz.
Ayrıca filmde, yakın zaman da gündemde olan uydu çöplüğüde ele alınmış, bir sahnede uzay gemisi dünyadan çıkarken uyduları delip geçiyor. Bence herkesz izlemeli ve ders çıkarmalı.
irem-ozbay
irem-ozbay

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çhoq quseL bır çizgi fLim çhoqq beqenDm yhanne tvde çıqsa daha çhoqq izlerM qıdmenısı tavSıye edeRm..! xD
Batuyoglu
Batuyoglu

25 Ocak 2025 tarihinde eklendi
çokkk güzel bir film tavsiye ederim. 10 üzerinden 1000. bence bu filme kötü diyenler filmi izlememiş.