İlk olarak şunu söylemeliyim ki film, animasyon olsa bile kesinlikle küçük çocukların anlayabileceği tarzda bi film değil. benim hayatımda izlediğim en iyi aşk filmlerinden biriydi.(belki çok duygusal bi günümde izledim filmi bilemiyorum ama öyle hissetmiştim filmin sonunda) Filmde, günümüzdeki kadın erkek ilişkilerinin geldiği noktayı gözönüne aldığımızda bir robotun bile aşkı için neler yapabileceğinin çok başarılı bir biçimde işlenmesi beni hayli etkiledi.
Böyle bi film nasıl olur da sadece 8.1 puanda kalır anlamak mümkün değil. Kesinlikle izleyin derim bu filmi. Gerçek bir başyapıt. 10/10
Filmin artilari: Filmin akici bir islenisi var. Sonuna kadar sıkılmıyorsunuz. Karakterler eglenceli ve sevimli. Cok yaratici fikirler var filmin icinde. Wall-enin evi ornegin. Animasyonlar beklendigi gibi cok basarili.
Filmin eksileri: Bence filmin en buyuk eksisi konusu. Ben konuyu cok klasik buldum. Yani bu filmin bir kitabi olsa alip okumazdim.
pixarın animasyonları diğer şirketlere göre oldukça iyidir çünkü senaryo için ciddi kafa yoruyorlar. "cars" biraz daha çocuksu bir havada geçiyor ama nemo, monsters inc, incredibles büyükler için daha uygun. wall-e ise ikisi arasında. iyi diyebilirim ancak pixarın sıralamasında 4. sıraya girer derim. listeye shrek ve ice agei alırsak daha da geriler.
tek kelimeyle süper bir animasyon, duygusal, komik, heyecanlı. Çok beğeneceğinize eminim. Sanırım Türkiyede ekim ayında gösterime girecek. İnanın beklediğinize değecek