Vol.i

tonyukuk
tonyukuk

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Beklediğim kadar iyi değildi ama animasyon açısından kusursuzdu diyebilirim.Belki tek başıma gitseydim daha iyi olabilirdi, yanımda iki kız olunca ve yaş da 23 olunca biraz tepki çekebiliyorsunuz :))
erci
erci

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Animasyon baş yapıtı,hiç bir animasyon filmine benzemeyen harika bir film.
erosan-2
erosan-2

8 Aralık 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi animasyon filmi
kesinlikle ve kesinlikle izleyin derim.
sekegu
sekegu

29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
güzel güzel büyüklerinde çekinmeden gidebileceği bir film.10/8
tornadoo87
tornadoo87

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
süper,harikulade! bundan başka bir şey denmez:)
hakan07
hakan07

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi animasyon filmlerinden biri diyebilirim adamlar gerçekten bu işi biliyo tebrik ediriyorum pixar şirketini. sıkılmadan izlenebilicek heycanlı birazda komik hmede çok az duygusallıkta var daha ne olsun diyor ve 10/10.
ermanaltind
ermanaltind

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hikaye ahım şahım olmasa da, animasyonun geldiği noktayı görmek güzeldi.
mrt-yldz
mrt-yldz

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muhteşemdi :) 8 puanı kesinlikle haketmiyor. İzlemeyen varsa muhakkak izlemeli.
thoron-2
thoron-2

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Yorum yazan arkadaşların (sırf Wall.e için değil, her film için) unuttuğu en önemli konu; filmn vermek istediğini anlamayıp farklı şeyler beklemeleri. Daha çok eğlendirme, biraz düşündürme ve birazda hüzünlendirme amacı olan wall.e için "Öyle kahkahalarla hiç gülmedim.." yada "Daha heyecanlı olmalıydı.." şeklinde yorum yazmak pek mantıklı olmasa gerek. Filmin eğlenceli olmasıyla komik olması arasında fark vardır. Ama maalesef her film için böyle insanlar çıkıp yorum yapıyor. Geleceğe Dönüş serilerine "Zaman kaybı" diyen, Yüzüklerin Efendisi için "Amerikalılar kendi tarihlerini anlatıyolar, bizde gidip izliyoruz.." =)şeklinde laf edenler çıkıyor(şaka değil, böyle biri hakkaten var) O yüzden burdaki yorumlara fazla kulak asmamanızı ve filmin vermek istediğini filmi izlemeden önce kavrayıp, ona göre izleyip, sonundada harcadığınız zamana ve paraya değip değmediği üzerine düşünmek en mantıklısı bence. Yoksa Batman gibi bir çizgi roman uyarlamasından Shakespeare diyalogları bekleyen eleştirmen durumuna düşersiniz ve izlediğiniz hiçbir filmden zevk alamazsınız. Uzun lafın kısası Wall.e fazlasıyla eğlenceli, yeteri kadar komik ve sıkmicak kadar duygusal bir animasyon ve hala izlemediyseniz mutlaka izleyin.
cannac88
cannac88

10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
filim oldukça başarılıdır. olumsuz yazılara bakarak filimin kötü oldugunu sanmayın izleyecek arkadaşlara tavsiyem gerçekten sıkılmıyıcagınızhakikatten güzel bir animasyondur. samimiyetsiz yazılara aldırmayınız
sseezzeenn
sseezzeenn

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
çok güzeldi,herkes izlemeli, bayıldım.
patron-US-
patron-US-

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Fazla gelişken, hatta kendine insan diyen bazı varlıklardan daha insanımsı, duyarlı bir robutun aşk hikayesi..! :DPixarın son harikası..! Herkes izlemeli!
gurtukan
gurtukan

27 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Hele burada insan kullanmaları yanlış olmuş diyenlere şaşırıyorum. İzledikten sonra verdiği mesajlar ve etkisi uzun süre geçmeyen her film iyidir. İşte buda o filmlerden. Yetişkinlerede tavsiye edilir. 10/10
Power-of-Tower
Power-of-Tower

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Aslan Kraldan beri doğru düzgün bir animasyon filmi görmemiştim..Ya hikayesi kötü efektleri güzeldi yada efektleri kötü hikayesi güzeldi..İkisi bir arada olan film yoktu..İşte Wall E nin hem öyküsü sürükleyici hemde efektleri muhteşem...O kadar ki Eva nın üzerindeki ışık yansımalarını film boyunca ortamına göre görüyorsunuz..Dünyamıza bakmadığımız zaman ve aslında bizim hayalini kurdugumuz rahat yaşam teknolojisinin bizi ne kadar tembelliğe alıştırdığını bu filmde görüyoruz...Filmde dünya ilerlemiştir ve hiç bir yaşam kalmamıştır..Bir gemi insanları toplayıp uzayın derinliklerine götürür ve geminin içindeki insanlar hiç bir şey yapmadan yiyip içer yatarlar..O kadar şişmişlerdirki yerinden kalkıp yürüyemezler..Filmi izleyin ve daha bir çok güzel mesaj var..Yalnız benim dikkatimi bir şey çekti..Portal oyununu oynayanlar eminim burdaki bazı nesnelerin ne kadar o oyundakine benzediğini görür..Eva nın kendisi ,Eva nın bindiği asansör Portal dan çıkmış gibi...Ve insanlarda aynı şeklide Team Fortress 2 ye benziyor..Acaba süper oyun yapımcısı Valve de mi bu filmin yapımcılarından diye şüphelendim...10 üzerinden 9
nefiseelbir
nefiseelbir

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu filmi bi tek ben çok beğenmedim sanırım yorumlara bakarak mükemmel bi komedi animasyon izleyeceğimi düşünmüştüm ama yanılmışım. hatta bgn madagaskar2 yi izleyince bu fikrimin ne kadar doğru olduğunu daha iyi anladım. sadece izlenebilir ama ne senaryo çok güzel ne de film çok komik ne de eğitici yani vasat.