4,4
Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?
28 Mart 2008 tarihinde eklendi
İki usta oyuncunun yeteneklerini sergilediği duygusal yönü güçlü iyi bir film.. Hayatın değerini anlatan, yaşamın dolu dolu yaşanması gerektiğini vurgulayan bir dram. Herkesin sıkılmadan seyredebileceği ve özellikle sonunda duygulanabileceği iyi bir seyirlik..
6 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
o kadar güzel bir filmki ne yazsakta az kalır diye düşünüyorum
çok dokunaklı ve içinize işleyen bir filmdi
10/10
14 Mart 2008 tarihinde eklendi
ya ben anlamadım ya da abartılmış bir film. üstelik oyuncu kadrosu çok iyi. film iyi bir film ama o kadar, çok iyi hiç değil bence. zaten morgan freeman öyle bir karakter ki son derece basit ifadeleri bile insanı etkiliyor.jack nicholson için biçilmiş bir rol(freeman özellikle istemiş nicholson'ı). bu kadro ortalama iş yapınca zaten isimlerinden dolayı beğeni toplamış sanırım.
6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile muhteşem ilk başlarda konu çok fazla çekici değil ama daha sonradan muhteşem bir konu başlıyor ikisininde birbirine yardım etmeleri rollerin yer değiştirmesi filmde çok hoşş harika bir senaryo kısaca sonuda müthişşş ;)morgan freeman varmı başka söylenecek birşey bence yok ama sizin söyliyeceğiniz birşey varsa buyrun söz sizde...
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film ilk yarı acaip sıkıcıydı.hastalık görüntüleri falan eyvah dedim nerden geldim.ama sonra 2.yarı açıldı baya bi değişti mood'u.ve sonlara doğru çok acıklı oluyo insanın boğazında bir şeyler düğümleniyor fena oluyor.oyunculuklara diyecek bir şeyim yok.film bende çok iz bırakmadı açıkcası.insan bu yaşlarda kendini böyle şeylere uzak hissediyor 'bucket list' falan
16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Listedeki "En güzel kızı öp" ve "ağlayana kadar gül"kısımları güzeldi.Tabi her insan bunları yapmak ister ama bunlar için para lazım..Çok güzel bir filmdi.Yer yer komik yer yer duygusal..Morgan ve jack amcalarımızda süper oynamış..Daha başka ne istenir ki..
8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle muazzam bir film herkese gitmesini tavsiye ediyorum bu filmi izlemezseniz çok şey kaçırırsınız
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmle ilgili olumlu, hatta aşırı olumlu ve övgü dolu yazan bütün arkadaşlarla aynı kanaati paylaşıyorum: Enfes bir film! Jack Nicholson ve Morgan Freeman çok iyi birer seçim. Konu da bence çok hoş, insanı 2 saat yerine çivilemek için güzel bir konu. Filmi takip etmek de çok kolay, benim en büyük sıkıntım filmlerin kurgusunu takip etmekte zorlanmamadır, ama buna çok kolay uyum sağladım ve bayıldım. Komedi ve dramın iç içe geçmesi çok başarıyla sağlanmış. En dikkat ettiğim ve hoşuma giden özelliklerden biri, filmi izlediğim Caddebostan AFM salonunda, film bitiminde, 5-6 kişinin, 'çok güzel filmdi' demesi oldu. Kesinlikle en güzel 10 film arasına alırım. 10/10
19 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Jack NichoLsonın HaşaRı ve Züppe roLü iLe Morgan Freemanın biLgiLi teCrübeLi iyi biR aiLe babaSı roLü birbirini çok güzeL tamamLamıŞ. İçi biRaz daha doLduruLabiLeceK biR Senaryoydu. fiLmi izLerKen SıkıLmakLa sıkıLmamaK AraSında GidiP geLebiLirSiniz Ama fiLm bittiÐinde izLediÐiniz için çok memnun kaLacakSınıZ. Jack NichoLsonın AsistanıyLa oLan muhabbetLeri Çok eğLenceLiydi. BirbirLerine Çok güzeL Laf atıyorLar : )
12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel film.Bazı filmleri sevende olur sevmeyende ama bu film herkese hitap eden kaliteli bir film.
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Jack N. zengin ve hayatı umursamaz hali, Morgan Freeman’in yine herzamanki gibi ailevi yanı müthiş ikili tabiki on numara film. Gidip görün
4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
kadrosuyla yapımıylada yılın filmi olur diye düşünüyorum.+Mesaj da vermis :)
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Morgan Freeman ve Jack Nicholson sevdiğim aktörlerdir, filmin konusu da güzel ancak birlikte yapmaya karar verdikleri şeyler için gerçekten zengin olmak lazım. Bu durumda para var çare var tarzı bir film olmuş, yani ben biraz daha basit şeylerin peşinden gittiklerini görmek isterdim ama filmde sanki piyangoyu kazanmış iki insan kafalarına göre dünyayı geziyorlar havası vardı.. yine de sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film diyebilirim..
18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İnsana hayatın 1 saniyesinin bile önemini anlattı.Hayalleri ertelememeyi çünkü ölümün 6 ay ömrünüz kaldı denmesine rağmen daha erken geleceğini anlattı.Ya da yaşama sevincinin hayata döndürebileceğini..İçinizde ne varsa korkmadan yaşayın hatta korkularınızla yüzleşin dedi resmen.Duygusaldı ama komiktide...Güzel bir filmdi çekinmeden gidin bence..
23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Süperdiii. Herkes kendisi için mutlaka bir liste yapmalı :)