4,4
Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?
11 Mart 2008 tarihinde eklendi
hayatı kısaca özetleyen ve oturup düşünmeye yönelten sıcacık bir film..jack nicholson a bir kez daha hayran oluyor insan,yine muhteşemdi..
15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Ölmeden önce gerçekleştirmek istediğimiz şeylerin listesini yaparken sanırım en önce jack nicholson gibi zengin bir yol arkadaşı bulmamız gerekiyor:)zira bu hayatta yapmak isteyipte yapamadığımız birçok şeyin ucu paraya dayanıyor..şaka bir yana film gerçekten çok güzeldi..oyunculuklar muhteşemdi sonunda gözyaşlarımı tutamadım..benim filmden çıkardığım fikir ise belki yaşamımız boyunca bazı uç hayallerimizi gerçekleştiremiyebiliriz ama en azından çok yakınımızdakileri ıskalamayalım sevdiklerimizin değerini bilelim..hayat çok kısa olabilir..
1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bence senenin en iyi filmlerindendir. Herkes komedi diye filmi ciddiye almıyor ama bence komedi tarzında olmasına karşı hayatınızda çok güzel dersler çıkartabilceğiniz bir film. Özellikle Jack Nicholsonının performansı izlenmeli.
27 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten böylesi insanın duygularına dokunan bir film olacağını tahmin etmezdim. Drama-duygusal ağırlıklı filmler pek tarzım değildir ama gerçekten etkilendim Çok iyi işlenmiş konu, kurgu ve roller, oyunculuk.. Sinemanın en sevdiğim takdir ettiğim iki aktörü yine harikaydılar (tabiki başta Robert De Niro ve Al Pacino olmak üzere).. Mutlaka izlenmeli...
12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Müthiş iki oyuncudan çok başarılı bir film. Hassas bir konuyu insanların duygularıyla çok fazla oynamadan çok başarılı bir şekilde aksettirmişler. Mutlaka izlenmeli.
2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Jack Nicholson ve Morgan Freeman gibi iki dev aktörün basrolünü paylastigi ; sicak , keyifli ve etkileyici bir film ... Sonunda hüzünlenmemek de ele degil hani :) ... 5/3.5 ...
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Ben bu film hakkında çoğu eleştirmenlerin aksini düşünüyorum. Bu filmin zaten daha önce benzerleri yapılmıştı, o benzerlerden farkı bence hiç yok. Freeman ve Nicholson çok başarılı bir ikili oluşturmaları haricinde vasatın üzerine çıkmayan bir film. Düşünün, filme adını veren o muhteşem listeye ancak ilk yarının sonunda değiniyor film.
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Çok sıcak çok keyifli bir film gerçekten de zaten oyuncularıyla bir adım öne çıkmayı başaran bir film.. Kesinlikle izleyin derim bu film puan olarak bundan daha fazlasını hakediyor..
4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
filmin oyuncuları hakkaten eleştirilemiycek oyuncular filmin bazı sahneleri gercekten insanı etkiliyor duygulandırıyor ama yinede çok fazla beklentilerle izlenmemesi gereken bir film diye düşünüyorum ...
2 Mart 2010 tarihinde eklendi
Daha önceden bir çok kez işlenmiş bir konuyu,biraz daha değiştirerek,jack nicholson ve morgan freeman ikilisiyle süslemiş bir yapım,tarz olarak bruce almighty filmine benziyor.Espriler gerçekten muazzam !Filmden;Sahne/Sekans:Paraşütle atlama sahnesi ve mısır piramitlerinin üstünde oturdukları sekans enfesti...Replik;Bir araştırma yapılmış;bin kişiye ölüm tarihinizi önceden bilmek istermisiniz diye sormuşlar,%96sı hayır demiş,ben hep %4lük kısımdaydım,ne kadar zamanınızın kaldığını bilmek insanı hep özgür kılar diye düşünürdüm,ama anlıyorumki yanılmışım.Önerme/Mesaj:Hayatta herkesin geri sayımda olduğunu hatırlatan ve izleyene bir an önce bir bucket listyapılmasını tavsiye eden,idealler için hiçbir zaman geç olmadığını gösteren hayat dolu bir film.10/10
15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
insanın içini ısıtan müthiş bir film. jack nicholson ve morgan freeman harika oynamış. özellikle jack nicholsonın sahneleri bir harika. rob reiner bu filmde de çok iyi bir iş çıkarmış. ikilinin yaşadığı komik maceralarla dram son derece uyumlu harmanlanmış. jack nicholsonın dünyanın en güzel kızını öp maddesini torununu öptükten sonra listeden çıkarması filmin en güzel sahnesiydi bence. filmin finalide çok dokunaklıydı. 2 büyük aktörden çok önemli mesajlar veren bir iyi hisset filmi 8/10
13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Hoş,sıcak bir film ama bir yandan da çok düz.Telvizyonda da izleseniz aynı keyfi alırsınız.
25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Dünyanın en güzel kızını öp...
10 Mart 2008 tarihinde eklendi
İzleme şansını yeni buldum maalesef.
2 büyük oyuncu hakikaten çok güzel oynamış,hayatın çok çabuk geçtiğini ve herşeyin 1 anda değişebildiğini anlatiyor film.O yüzden yapma şansınız olan şeyler var ise ertelemeyin..Belki efektler daha iyi olabilirdi,ama komedi/dram filmi sonuçta,fazla da sey beklememek lazım.7,5/10
6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
film izlenebilir, ama insanları yanlış izlenimlere sürüklüyor bence... filmdeki jackin karakteri tamamen insanlara kötülük etmeye ve hüküm sürmeye bulanmış bir kişilik ama ne alakaysa kusursuz şekilde çizilmiş. öyleki bir insanı öldürtmesi bile olağan bir şekilde anlatılmış... bunlarda hayatın içinde olan ama normal olmayan şeyler..