4,4
Şimdi Ya da Asla hakkında görüşlerin ?
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi film.izlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.
6 Mart 2008 tarihinde eklendi
ben volkanıck arkadaşımın dediğini gayet iyi anladım çünkü birçok insan filmden anlamıyor güzelim şimdi ya da asla filmi dururken bu insanlar bütçesiz salakça ve saçma recep ivedik filmine gidiyor biri hayatın değerini anlatırken diğeri boş bir insanın yaşadığı işe yaramaz şeyleri anlatıyor
17 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir filmdi!!
neden sinemada gitmedim diye soruyorum kendime
morgan freeman çok çok çoookk iyiydi.çok beğendim filmi.aslında konu basit bir konu.klasik türk filmlerindeki gibi son 6 ayın kalır son günlerini çılgınlıkla geçirirsin.tamam bu bölüm klasikti fakat ikisi de öleceğini öğrendiklerinde birbirlerine bakışları çok anlamlıydı!beni ağlattı şahsen.hastanede öleceklerini bildikleri halde espri yapıp gülmeyi becerebilen insanlardı ve bu benim hayatıma çok şey kattı eminim size de katmıştır ya da katacaktır..
izlemek isteyenler tereddüt etmesin çok iyi bir film!
5 Eylül 2008 tarihinde eklendi
başroldekileri gördükten sonra zaten bu film harikadır dedim ve aynen öyle çıktı tek kelime muhteşemm...
15 Mart 2008 tarihinde eklendi
izlenmeye kesinlikle değer bir film herzamanki gibi iki dev sanatçı oyunculuklarını konuşturuyor
5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gidin..Seyredin..Ve düşünün..Hayat gerçekten çok kısa.Peki biz nasıl değerlendiriyoruz hayatımızı'İzlenesi bir film.Oyuncular hakkında zaten yoruma gerek bile yok.Çok etkileyici!
7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
hoş, keyifli, zevk veren bir film.
mutlaka izleyiniz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız
22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kesinlikle harikaydı.Sonuna kadar sıkılmadan izledim..Hayatımızda yapmak istediğimiz şeyleri ertelemememiz gerektiğini anlatan bir filmdi..Mutlaka izleyin derim;)İyi seyirler..
24 Ağustos 2016 tarihinde eklendi
Yer yer komik, yer yer hüzünlü, muhteşem bir film olmuş. .Hayatınıza dair dersler çıkarabileceğiniz ve her şeyin ne kadar boş olduğunu suratınıza çarpan bir film. Zaten başrol oyuncularından da filmin ne kadar iyi olduğunu tahmin edebilirsiniz. Hala izlemediyseniz daha fazla vakit kaybetmeyin derim.
11 Mart 2008 tarihinde eklendi
Sade, hoş bir film. Nicholson ve Freeman gibi iki devle tam bir görsel şölen.
29 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü denemez basit denemez sade senaryo hiç denemez eee bunlarda denemiyorsa o film güzeldir zaten çok beğendim filmi insanı düşündürüyor iyi film kesinlikle izleyin
18 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gercekten izlemeye deger..ailece gidilebilecek son donemlerdeki en iyi secenek..jack nicholson yaramaz kücük cocukları andırıyor ve gercekten guldurmeyi basarıyor..
27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bir defa Morgan Freeman ile Jack Nicholson gibi Hollywoodun iki büyük aktörünü bir araya getirmesi bile bu filmi kaçırmamak için yeterli bir nedendir. Guguk Kuşundan itibaren (1975) rol aldığı her filmde Amerikan sinemasına önemli katkılar yapan Jack Nicholson ile "Onun oynadığı bir film kötü olamaz" klişesini rahatlıkla kullanabildiğimiz Morgan Freemanın muhteşem oyunculukları, oldukça sade, bir yerlerden tanıdıkmış gibi gelen senaryoyu geride bırakarak izleyici adeta büyülemektedir. Amerikan toplumunun kolay kolay bir araya gelemeyecek iki farklı sosyal kesiminin temsilcilerinin bir hastane odasında bir araya gelmeleri ve bir anda 6 aylık ömürlerinin kaldığını öğrenmeleri sonrasında bir anlamda her türlü sosyal, ekonomik ve kültürel farklılıklardan sıyrılarak "eşitlenmeleri" filmde başarıyla sergilenmektedir. Zengin, sermaye sahibi, beyaz, üst tabaka Amerikalı Edward Cole (J.Nicholson) ile siyah, alt-orta sınıfa mensup bir oto tamircisi, "bilge" Carter Chambersın (M.Freeman)son 6 aylarında kaderin oyunuyla bir araya gelmeleri.
Bu sene vizyona giren filmlerde bu kadar iyi, ders verircesine ustalıkla sergilenmiş iki oyunculuk yer almamıştı. çok da orijinal olmayan, hatta sıradan sayılabilecek bir senaryoyu, oyuncuların nasıl büyütebileceğine iyi bir örnektir Şimdi ya da Asla. Sadece bu nedenle şiddetle tavsiye ederim.
13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok samimi bir film.İki sevdiğim oyuncu.Replikler öyle inandırıcı ki gerçek hayattan bir kesit sunuyor gibi.Sağlam dostluklar,yerinde espiriler çok hoş bir senaryo.Bize sadece izlemek düşüyor.9.5/10
11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Herkesin izlemesi gereken bir film. İnsanın yarınını bilerek yaşaması böyle olmalı. Çaresi olmayan hastalıkların pencesinde olan insanların hislerini çok iyi tarif edilmiş. Bizim türk senaristlerden ve yönetmenlerden de böyle filmler bekliyoruz. Çok zor olmasa gerek.