jack nicholson ve morgan freeman gibi usta oyuncuların içinde olduğu bir film, beklentilerin de üstesinde .. (carterın son ayları benim en iyi aylarımdı) zaten mükemmelliğini ortaya koyuyor..
bu film için söylenebilecek bi çok söz var aslında ama söyleyebileceğim tek şey hayatımı değiştirdiği ve beni hiç bi filmin etkileyemediği kadar etkilediğidir.. film tek kelimeyle muhteşem, ayakta alkışlanır , bence herkes ömründe bi defa bile olsa bu filmi izlemelidr.. filmde kendinizden bişeyler bulacaksınız kesinlikle
sadece ölüm mü yaptırabilir insana yapamadıklarını?? bence sürekli hayatı erteleyen insanların izlemesi gereken bir film ama çok da gösterişli bi film deil..
Film insanı son derece etkisinde bırakan bi yapım olmuş.Açıkcası film bittikten sonra bile etkisinden kurtulamıyor insan.2 usta oyuncu adeta döktürmüş bu filmde benim için dramının bir başyapıtıydı.Şiddetle herkesin izlemesini tavsiye ederim.En azından hayatınızdaki bazı kararları değiştirmenizi sağlıcak bir film diye düşünüyorum.. Saygılar
İnanılmaz bir film..son zamanlarda izlediğimiz birçok ziyan filmin aksine film böyle yapılır dedirten cinsten..senaryo takdire değer..oyunculuklar tartışılmaz..tam gözünüzden yaş geleceği anda gülmeye başladığınız başka kaç film var?