demirbascoskun39
7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hopkins için zaten denecek bir şey yok ancak Ryan Gosling o dönemde çok genç olduğu için filme ve role yok yakıştıramadım. Belki daha deneyimli ve olgun bir oyuncu olsaydı yerine daha iyi bir film olabilirdi.
Filmi özetleyecek olursam biri bana film öner dese bu filmi önermem ama ben izlediğim için pişman değilim. İzlediğim için zamanımın boşa gittiğini hissetmedim ama izlemeyenler de bir şey kaybetmez. 10 üzeri 6.5
anthony hopkins'in one man show yaptigi bir film daha. oyle ki yonetmenlerin, genel olarak filmin onune gecen anthony hopkins'i bir film icin ana karakter secerlerken ciddi olarak dusunmeleri gerekmektedir. dusunmezseniz bu filmin sonunda oldugu gibi coluk cocukla (beachum) anthony hopkins'i kapistirabilmek icin zorlama bir son yapmak zorunda kalabilirsiniz.
Hopkins in kayda değer mimikleri ve oyunculuğu hatrına izlenilebilir. Tamamiye hayal kırıklığı yaratan başarısız son dakikaları ve tüm film boyunca sürükleyici olamamazlık hüküm sürerken çokta güzel bir film olduğunu söylemenin pek bir yolu yok. Ama zaman zaman hoş detaylarıyla sizi yakalamıyorda değil. Sonuç olarak janrına ne yenilik katıyor ne de onu savunabilecek kadar etkileyici. 5.5/10
film kaliteli,oyunculuklar güzel ve güzel vakit geçirilecek bir film ama izlemeyenlerin kayıpta olacağı türden bir hikayesi yok. öyle çok da şok olunmuyor sonunda.