Cinayet Gecesi
    3,9
    Cinayet Gecesi hakkında görüşlerin ?

demirbascoskun39
    demirbascoskun39

7 Ocak 2024 tarihinde eklendi
    Hopkins için zaten denecek bir şey yok ancak Ryan Gosling o dönemde çok genç olduğu için filme ve role yok yakıştıramadım. Belki daha deneyimli ve olgun bir oyuncu olsaydı yerine daha iyi bir film olabilirdi.
    Remzi Dirgen
    Remzi Dirgen

21 Nisan 2020 tarihinde eklendi
    Filmi özetleyecek olursam biri bana film öner dese bu filmi önermem ama ben izlediğim için pişman değilim. İzlediğim için zamanımın boşa gittiğini hissetmedim ama izlemeyenler de bir şey kaybetmez. 10 üzeri 6.5
    Ibrahim O
    Ibrahim O

19 Temmuz 2018 tarihinde eklendi
    Karısını oldurdugu silahla 4 kursun sıkıyor bosluga. Anlamadıgım ise kursunlar kendi silahından cıkmıs gorunuyor. Tek sacms tarafı bu
    YılmazPütün
    YılmazPütün

10 Mart 2016 tarihinde eklendi
    Anthony Hopkins alıp sırtlamış gene filmi hem senaryo olarak hem oyunculuklar olarak cok kaliteli olmuş bir film
    theyurdal
    theyurdal

7 Haziran 2015 tarihinde eklendi
    izlerken çok sıkıldım hiç bi şekilde beni etkiliyemedi
    YusufPiskin
    YusufPiskin

28 Şubat 2015 tarihinde eklendi
    anthony hopkins'in one man show yaptigi bir film daha. oyle ki yonetmenlerin, genel olarak filmin onune gecen anthony hopkins'i bir film icin ana karakter secerlerken ciddi olarak dusunmeleri gerekmektedir. dusunmezseniz bu filmin sonunda oldugu gibi coluk cocukla (beachum) anthony hopkins'i kapistirabilmek icin zorlama bir son yapmak zorunda kalabilirsiniz.

son 5 dakikasi disinda zevkle izlenen film
    TC Burcu D.
    TC Burcu D.

13 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
    katilin filmin başında biliniyor olmasına rağmen merak içerisinde kalıyorsunuz.. Hopkins ayrıcalığı ile yapım yılına göre tek geçerim...
    monopoly
    monopoly

16 Ocak 2012 tarihinde eklendi
    Anthony Hopkins'in oyunculugunun bir basarisi adeta film, senaryo siradan olsada, aktör bu rollerin hakkini her daim vermistir. Izlenesi bir yapim.
    vipemre
    vipemre

1 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
    Kurgu çok iyi. Tabiki Anthony Hopkins yine inanılmaz...
    sahan33
    sahan33

21 Nisan 2011 tarihinde eklendi
    Anthony Hopkins Hannibal ı oynamış sanki , karakteri aynı Hannibal gibiydi herşeyiyle.Filmin kısır döngü şeklinde bitmeside fena olmamış : 10/6
    beck31
    beck31

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
    Hopkins in kayda değer mimikleri ve oyunculuğu hatrına izlenilebilir. Tamamiye hayal kırıklığı yaratan başarısız son dakikaları ve tüm film boyunca sürükleyici olamamazlık hüküm sürerken çokta güzel bir film olduğunu söylemenin pek bir yolu yok. Ama zaman zaman hoş detaylarıyla sizi yakalamıyorda değil. Sonuç olarak janrına ne yenilik katıyor ne de onu savunabilecek kadar etkileyici. 5.5/10
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Film, gayet iyi gidiyor ama sonlara doğru yalpalıyor...
    juve-baby
    juve-baby

6 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Hopkins vs. Gosling, iyi film (B) ..***..
    Ilknur K
    Ilknur K

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    Hannibal serisini sevenler bu filme hayır diyemeyecek. Filmin kurgusu ve oyunculuk mükemmel.
    pikachu
    pikachu

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
    film kaliteli,oyunculuklar güzel ve güzel vakit geçirilecek bir film ama izlemeyenlerin kayıpta olacağı türden bir hikayesi yok. öyle çok da şok olunmuyor sonunda.