sinan-akb
1 değerlendirme
10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
film tek kelimeyle mükemmel ve çok zekiceydi. oyuncu performansları harika.ölesine güzel bir kurgu filmin sonuna kadar merakla izlemenizi sağlıyor. izleyen herkes ikincisi ne zman çıkar diye bekler
Durağan bir film olmasına rağmen başarılıydı ama cinayetin açıklaması ve filmin sonucu hiç tatmin edici değildi.Filmden sonra aklımda tek kalan Hopkinsin başarılı performansı oldu.10/8
aksiyon beklenecek bir film değil fakat gayet sürükleyici ve akıllıca oluşturulmuş bir senaryo..oyuncular rollerini gayet başarılı bir şekilde yerine getirmiş...izlemenizi tavsiye ederim...
kurgu ustaca işlenmiş fakat aksiyon olmayan durgun bir film.bütün oyuncular soğukkanlılıkla rollerinin üstesinden gelmiş.seyredilmeye değer kaliteli bir yapıt.
Klişelerle örülü zayıf bir film olmasına rağmen Anthony Hopkins'in muhteşem oyunculuğu için izlenmeye değer.Usta aktör hannibal benzeri bir rolle karşımıza çıkıyor Cinayet Gecesi'nde.Bakışlarıyla yine tüylerimizi diken diken ediyor...
Biz insanlar garip yaratıklarız.Demin yorumları okudum da,film hakkında birkaç olumlu eleştirinin haricinde bütün eleştiriler olumsuz olmuş.Evet olumsuz eleştirilere de hak vermek gerek lakin,film çok güzel değildi.Ama,bence biraz düşünmek lazım.?...Her film güzel olamaz Zaten.Her film güzel olursa yorum yapmaya malzeme kalmaz bence.Bu yüzden eleştiri dozunu biraz az verelim.Çünkü bazı filmleri yönetmenler,bazı filmleri oynucular,bazı filmleri ise senaryolar kurtarır.Tıpkı bu filmde yine Anthnoy Hopkins in gösterdiği üstün performansı gibi.10/6.3
başarılı bir film olmuş. gerçi kuzuların sessizliği ile başlayıp hannibal la devam eden seriden sonra daha fazlasını bekliyoruz ama yine de gayet başarılı. ağzımda hoş bir tat bıraktı diyebilirim..
sıradan bir onuya sahip, anthony hopkins dışında hiçbir çekiciliği(son zamanlardak filmlerinden sonra o da bi çekicilik değil artık ama!) olmayan bir film.. Tahmin edilebiliri bir son...Vasat bir film..