gs-selma
31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
güzel bir filmdi. özellikle anthony hopkins. film çok yavaş ilerlemediği için çokta sıkmadı. ve sonunda çok şaşırtmamış olsa da yinede izlenebilir olmayı hakedecek bir filmdi.
bi cinayet filminde katilin kimliği değil de katilin cinayeti işlediğinin kanıtlanmaya çalışılması ve hukukun ön planda tutulması güzel bi farklılık katmış filme. sonunu tahmin etmek çok zor olmasa da keyifle izlenen bi film,ayrıca ryan gosling ve anthony hopkins rollerinde çok başarılılar.
aldatmanın ve intikamın çatışmasını anlatmaktan ziyade, kusursuzu arayan adamın mükemmelliyetçiliğini vurgulayan bir film... intianthony hopkins'in oyunculuğu için izlemeye değer dense de genç savcının performansı da hiç fena değil... ayrıca polisin rolü daha uzun olsa çok güzel bir performans göstereceğine eminim... merak unsurunun az kullanılmasına rağmen film yeterince akıcı gidiyor... final sahnesi herkesin kendine göre tamamlayacağı bir biçimde bitirilmesi güzel...
Açıkçası filmin senaryosu gayet iyi ancak işleniş çok ağır ve karışık olmuş.sonu biraz tatmin edici,film boyunca ''işte burda olay kopacak'' diye bekleyip durdum.beklediğim gibi çıkmadı. 106
Güzel bir bulmacalı film, ryan ve anthony bence çok iyi iş çıkarmışlar...daha film daha iyi kurgulanabilirdi,daha çok düşündürücü objeler eklenebilirdi...ama genel olarak hoş bir yapım...
Güzel film ama ben daha iyisi bekliyordum,birçok gereksiz sahne vardı bence.Ryan Gosling'in çok iyi bir oyuncu olduğuna inamıyorum,vasatın üstünde tabii ama böyle filmleri taşıyacak karizma yok onda,ses tonunu da itici buluyorum.
Haftanın iyi filmlerinden, kurgu ve senaryo çok başarılı. Anthony Hopkins, Kuzuların Sesizliğindeki perfomansına ve onu andıran karakter yapısıyla filmi çok başarıyla götürüyor. Ryan Gosling ise daha çok genç ve yeni olmasına rağmen ilerde bir Edward Norton olabilecek düzeyde bir oyuncu, zaten film genel olarak bu ikili arasında geçiyor. Film garip bir şekilde bana ilk Kuzuların Sesizliğini zaman zaman hatırlattı, tabii o film bundan hikaye olarak farklıydı ama yapısı itibariyle benziyor. Bence gerilimide filmin çok düzeyli. Kaçırmayın derim.
Oyunculuklar müthiş.Senaryo çok iyi gidiyo.Gosling ve Hopkins dialogları gerçekten eğlendirici ve düşündürücü.Bağlanış daha iyi olabilirdi ama yine de iyiydi.8/10.İzleyin