Cinayet Gecesi
    3,9
    Cinayet Gecesi hakkında görüşlerin ?

gs-selma
    gs-selma

31 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir filmdi. özellikle anthony hopkins. film çok yavaş ilerlemediği için çokta sıkmadı. ve sonunda çok şaşırtmamış olsa da yinede izlenebilir olmayı hakedecek bir filmdi.
    cemil566
    cemil566

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Hayatımda gittiğim en berbat filimdi.1.30 saat boyunca sıkıldım,patladım,sinemanın yarısı uyuyordu oderece kötü bir filimdi...
    ananaspapaya
    ananaspapaya

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    bi cinayet filminde katilin kimliği değil de katilin cinayeti işlediğinin kanıtlanmaya çalışılması ve hukukun ön planda tutulması güzel bi farklılık katmış filme. sonunu tahmin etmek çok zor olmasa da keyifle izlenen bi film,ayrıca ryan gosling ve anthony hopkins rollerinde çok başarılılar.
    kadirbaytok
    kadirbaytok

26 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir film. hopkins'den gene muhteşem bi oyunculuk.zekice işlenmiş bir senaryo. gidilmeli izlenmeli derim ben
    enderbellur
    enderbellur

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    aldatmanın ve intikamın çatışmasını anlatmaktan ziyade, kusursuzu arayan adamın mükemmelliyetçiliğini vurgulayan bir film... intianthony hopkins'in oyunculuğu için izlemeye değer dense de genç savcının performansı da hiç fena değil... ayrıca polisin rolü daha uzun olsa çok güzel bir performans göstereceğine eminim... merak unsurunun az kullanılmasına rağmen film yeterince akıcı gidiyor... final sahnesi herkesin kendine göre tamamlayacağı bir biçimde bitirilmesi güzel...
    uluzeus23
    uluzeus23

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Açıkçası filmin senaryosu gayet iyi ancak işleniş çok ağır ve karışık olmuş.sonu biraz tatmin edici,film boyunca ''işte burda olay kopacak'' diye bekleyip durdum.beklediğim gibi çıkmadı. 106
    gulece92
    gulece92

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Antony Hopkins mükemmel bi rol sergiledi ayrıca film de öçok heycanlandım we mrklandm süperdi!!!!
    primusmas
    primusmas

25 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Güzel bir bulmacalı film, ryan ve anthony bence çok iyi iş çıkarmışlar...daha film daha iyi kurgulanabilirdi,daha çok düşündürücü objeler eklenebilirdi...ama genel olarak hoş bir yapım...
    laleerol
    laleerol

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Güzel film ama ben daha iyisi bekliyordum,birçok gereksiz sahne vardı bence.Ryan Gosling'in çok iyi bir oyuncu olduğuna inamıyorum,vasatın üstünde tabii ama böyle filmleri taşıyacak karizma yok onda,ses tonunu da itici buluyorum.
    mennan
    mennan

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Filmin temelde aldığı konu bir uzatılmış.Boylesi bir konu ya bu kadar uzatılmamalıydı ya da konu zenginleştirlmeliydi.
    ilsalaron
    ilsalaron

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Haftanın iyi filmlerinden, kurgu ve senaryo çok başarılı. Anthony Hopkins, Kuzuların Sesizliğindeki perfomansına ve onu andıran karakter yapısıyla filmi çok başarıyla götürüyor. Ryan Gosling ise daha çok genç ve yeni olmasına rağmen ilerde bir Edward Norton olabilecek düzeyde bir oyuncu, zaten film genel olarak bu ikili arasında geçiyor. Film garip bir şekilde bana ilk Kuzuların Sesizliğini zaman zaman hatırlattı, tabii o film bundan hikaye olarak farklıydı ama yapısı itibariyle benziyor. Bence gerilimide filmin çok düzeyli. Kaçırmayın derim.
    ugur-gokalp
    ugur-gokalp

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Oyunculuklar müthiş.Senaryo çok iyi gidiyo.Gosling ve Hopkins dialogları gerçekten eğlendirici ve düşündürücü.Bağlanış daha iyi olabilirdi ama yine de iyiydi.8/10.İzleyin
    oquzum
    oquzum

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    yaşlı kurt iyi döktürmüş...
    ferhater35
    ferhater35

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    filmi izledim hayatımda izlediğim en ağır filmdi bi ara izleyicilerden birine baktım uyuyordu Hopkins iyi oyuncu ama film çok ağır
    senward
    senward

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    pek umduğum gibi çıkmadı ama yinede güzell çünkü hopkins var..