filmi bugün izleme fırsatım oldu.konu itibariyle ve sürekliyici temposuyla güzel bir filmdi.Ama sonu daha iyi olabilirdi.Anthony hopkins her zamanki gibi etkileyici bir performans gösteriyor.bence izlenilmesi gereken bir film.
İlk dava temiz bir şekilde son bulunuyor. Ve yasa gereği "kişi aynı suçtan iki defa yargılanamaz" ilkesinin üzerinde duruluyor. Ki bu durumun filmi daha heyecanlı kıldığına inanıyorum. Yani final hakkında yazılanlara katılmıyorum.. Ayrıca filmin sonu gayet açık. Davanın devamını getirmeye gerek yok, suçlu ortaya çıkmış durumda.
Anthony Hopkins gerçekten çok büyük oyuncu.Eğer o oynamasa gayet sıradan olabilecek ’’Fracture’’ onun tek kişilik şovuyla ortalamanın üstüne çıkıyor.Ryan Gosling de iyi oyuncu ama bu sefer abartılı oynamış sanki.Son beş dakikası olmasa film çok daha başarılı da olabilirdi.Ama gel de bunu yapımcıya,yönetmene,senariste anlat.
antony hopkins mükemmel oyuncu ama senarist için aynı şey söylenemez. sanki kısa sürede devamı gelecekmiş gibi bitti. sonunda ne olup bittiği anlaşılamıyor yada yarım kalıyor desek daha doğru.
antony hopkins'in performansı müthiş :) filmin konusu ve işlenişide bence gayet güzel... Ufak tefek ince ayrıntılarla süslenmiş... kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum...
Film biraz ağır ilerlesede, izlerken hiç sıkmıyor. Zaten Hopkins süper. O bile yeter. Biraz daha düşünülse çok daha iyi bir film ortaya çıkabilirdi ama bu haliyle bile 8/10.