Cinayet Gecesi
    3,9
    Cinayet Gecesi hakkında görüşlerin ?

laswelll
    laswelll

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    hopkins'ın kalıtesı ve jeff danna'nın yeteneğiyle cok klasık bır cınayet fılmı kalıtelı bır polısıyeye donusmus zekıce kurgulanmıs bır fılm
    seliria
    seliria

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Hopkins'in oyunculuğu için izlenebilir!!!
    elifyuceyurt
    elifyuceyurt

30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Büyük umutlarla izlediğim ama hayal kırıklığına uğradığım bir film. Oldukça sıkıcı tasvip etmiyorum.
    supertitious233
    supertitious233

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    filmi bugün izleme fırsatım oldu.konu itibariyle ve sürekliyici temposuyla güzel bir filmdi.Ama sonu daha iyi olabilirdi.Anthony hopkins her zamanki gibi etkileyici bir performans gösteriyor.bence izlenilmesi gereken bir film.
    hayalci-010
    hayalci-010

16 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Kedi fare oyunu:))Daima kazanan avukat bu kez tökezliyor.Anthony Hopkins'le başa çıkmak kolay mı..Son yılların iyi filmlerinden kaçırmayın..10/9
    peron86
    peron86

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    İlk dava temiz bir şekilde son bulunuyor. Ve yasa gereği "kişi aynı suçtan iki defa yargılanamaz" ilkesinin üzerinde duruluyor. Ki bu durumun filmi daha heyecanlı kıldığına inanıyorum.
    Yani final hakkında yazılanlara katılmıyorum.. Ayrıca filmin sonu gayet açık. Davanın devamını getirmeye gerek yok, suçlu ortaya çıkmış durumda.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Anthony Hopkins gerçekten çok büyük oyuncu.Eğer o oynamasa gayet sıradan olabilecek ’’Fracture’’ onun tek kişilik şovuyla ortalamanın üstüne çıkıyor.Ryan Gosling de iyi oyuncu ama bu sefer abartılı oynamış sanki.Son beş dakikası olmasa film çok daha başarılı da olabilirdi.Ama gel de bunu yapımcıya,yönetmene,senariste anlat.
    akorkman
    akorkman

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    antony hopkins mükemmel oyuncu ama senarist için aynı şey söylenemez. sanki kısa sürede devamı gelecekmiş gibi bitti. sonunda ne olup bittiği anlaşılamıyor yada yarım kalıyor desek daha doğru.
    melihsusyal
    melihsusyal

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    anthohy hopkins gene oyunculuğunu konuşturuyor ağır bir film degil sonu çok kötüydü 10/8
    sine-mali
    sine-mali

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    anthony super filmin kalıtesi onunla artıo..vasatın userinde gerilim polisye gerilim sevenler islesin derim
    bkocak02
    bkocak02

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    antony hopkins'in performansı müthiş :) filmin konusu ve işlenişide bence gayet güzel... Ufak tefek ince ayrıntılarla süslenmiş... kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum...
    senel-elif
    senel-elif

22 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Filmde Hopkins yerine baska biri oynuyor olsaydi 5 puan verebilecegim bir filmdi.Ama gene mukemmel oyunculugunu konusturmus.Benden 7 puan...
    er-can
    er-can

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Film biraz ağır ilerlesede, izlerken hiç sıkmıyor. Zaten Hopkins süper. O bile yeter. Biraz daha düşünülse çok daha iyi bir film ortaya çıkabilirdi ama bu haliyle bile 8/10.
    just-in-tuce
    just-in-tuce

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence basit bi film olmuş.akıl karıştırıcı daha çok bölüm katılmalıydı. olay sadece sn 10 dk.gizem kazandı ondan öncesi işe yaramazdı
    raven254
    raven254

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Film vasatın üzerinde bir performans sergilesede 'unutulmaz filmler' listesine giremez bana göre.