filme tek sözüm yok izleyin görün müthiş bi film.benim değinmek istediğim nokta filmin ismi daha doğrusu Türkçe çevrilmiş ismi.bu filmi televizyonda iki farklı isimle gördüm.birincisi cinayet gecesi,ikincisi kaçık.bu işi kim yapıyorsa burdan sesleniyorum.arkadaş bu nasıl bir tercümedir.kaçık ne alaka,cinayet gecesi ismi de 2.sınıf basit korku filmi izlenimi uyandırıyor. filmi izlemeden kafadan isim mi koyuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz bu işi bilmiyorum.bu daha birçok film için böyle.alakasız isimler veriyorsunuz.'fracture' demek kırık,kırılma,çatlama demek.bari kırılma noktası filan diyin şu filme.yani bu kadar alakasız çevirilere şaşıyorum.bu isimleri kim koyuyorsa tebrik etmek istiyorum bu kadar alakasız isimler bulmak çok zor olsa gerek
Film süresince hep bi beklenti içersindeydim acaba nolcak nasıl bağlayacaklar diye fakat sonu büyük bir hüsran oldu benim için, bu muymuş dedirten cinsten. Final yüzünden tatmin olamadım yalnız her iki aktörün oyunculuğu görülmeye değer.
Film zaman zaman durağanlaşsa da sizi sıkmıyor.Anthony Hopkins e gerçekten katil ve psikopat rolleri çok güzel yakısıyor.Bu adamın inanılmaz bir sevimliliği var canlandırdığı karakter ne kadar kötü olursa olsun kızamıyorsunuz.filmin sonu ilginçti ama öyle "vay be!" demiyorsunuz.Farklı ve beklenmedik sonları sevenlere Stay ve The Game filmlerini tavsiye ederim...
bir adamın karısını başkasıyla aldattığını görmesi bunun üzerine kusursuz bir planla karısını öldürmesini konu edinmiş bence Antony Hopkins rolünün hakkını vermiş.10 üzerinden 8..