Ata Kalinyazgan
23 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Sarı adamlar beyaz perdede! Evet ekranların komedi dizisi artık bir sinema filmi. Hem de dizilerinden daha komik, daha eğlenceli bir şekilde! Eğer izlemediyseniz ve komedi filmlerini seviyorsanız daha ne duruyorsunuz? Son bir not; film eğlence ve kahkahadan başka bir şey vaat etmiyor, önemli bir animasyon arayanlar Disney'e yönelirse kendilerini bulurlar. Simpsons'dan komiklik dışında bir şey beklemeyin.
harikalar ülkesine yolculuk diye buna derim! :D her karesinde emek olduğunu çok belli etmiş! güldürmeden geçirmiyor! belirli bir kültür seviyesine hitab ediyolar belli! :D
Arkadaşlar başka ne arıyorsunuz anlamadım her dakikası kahkahayla izlenecek 10 numara bir film olmuş.Çoğu komedi filmlerine fark atar bu film.Orjinal diliyle izleyin derim daha çok zevk alırsınız.