Simpsonlar: Sinema Filmi
    4,3
    Simpsonlar: Sinema Filmi hakkında görüşlerin ?

rudeonerudeone
    rudeonerudeone

12 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    bu kadar ağır yorum yazan arkadaşlarımız acaba ne tarz filmlere gülüyorlar gerçekten merak ediyorum.şimdi gelip şener şen kemal sunal falan yazmayın onlar hariç diyorum ben.son derece eğlenceli ve simpsons hayranlarını tatmin edebilecek bir film yaptıklarını düşünüyorum.en ufak bir anında bile sıkılmıyor ve zevkle izliyorsunuz.öneririm.
    teslaxxx
    teslaxxx

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    sadece vakit geçirmek için izlenebilecek bir film, ama böyleyken bile bir bitsede kurtulsak demekten kendinizi alamıyorsunuz. bence hiç izlemeyin ve böyle filmlerede para vermeyin. filmi internetten indirdiğim için mutluyum ve zaten silecem şimdi.
    thexlinc
    thexlinc

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    tek kelime ile mükemmel . ama kesinlikle türkçe dublaj ile izlenmemeli , çocuklarıda çekeriz amacı ile dublaj yapılmış herhalde... ama tam bir katliam olmuş. filmle gelince bölümlerde olduğu gibi performansından hiç bir şey kaybetmemiş sadece uzun metrajlısı diğer uzun metrajlılarıda bekliyoruz.
    aysin-yakali-79
    aysin-yakali-79

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    heyyy bart adamım simpsonlar harika hergün islesem bıkmam muhteşemmm:D
    erdiizbul
    erdiizbul

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    simpsons yaa senelerdıe benım cızgı fılmım oldu bart adamım ordaa harıka bı cızgı dızı dıyelım dıcek baska bı sey yok gusel
    sabio-2
    sabio-2

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Simpsons bir efsane (seviyorum yaaaaaaa)
    cagdasbayat
    cagdasbayat

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Burdaki puan biraz şişirme olmuş gerçi ama film yinede güzel sıkılmadan izleyebiliyorsunuz
    burockafkef
    burockafkef

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    gayet güzel bi animasyon filmi..animasyon sewenlere şiddetle tawsiye ediyorum..
    Actor-Ums
    Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    en komik animasyon film diyebilirim... zaten böyle matrak bi film ancak simpsonlar dan çıkabilirdi:D
    nihalkleo
    nihalkleo

28 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    Simpsonları izlemek herzaman ki gibi eğlenceliydi izleyenle dalga geçilmesi ve filmin kopyalanmaması ile ilgili bölüm mütişti.Greenday le ilgili bölümde süper ötesiydi:-)Seviyorum animasyonu bence Bizimde animasyon yapmamız gerekiyo saçma sapan filmler yapana kadar bu yönde de gelişebiliriz (iyi türk filmleride var tabii ki:-)
    sweet-casnu
    sweet-casnu

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten çok güzeldi, keyifle izledim. özellikle bart a lisa ya bittim :) lisa yı seslendiren yani türkçe dublajdaki kişinin sesi çok parlak. izlenmesi gereken bi komedi
    A-C-A-B-
    A-C-A-B-

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    çok güzeldi homer in sakarlığı gene üzerinde.
    doooku
    doooku

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle simpsonlar, neyapsalar vardır bir doğru yanı
    irresolute
    irresolute

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    her film de tercih ettiğim gibi bu filmde de kesinlikle orjinal/dublajsız seceneğini secmenizi tavsiye ederim cok eglenceli bi film gercekten hos
    SashaFierceBee
    SashaFierceBee

23 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    güzeldi yine de daha iyi olabilirdi.dublaj çook berbattı orjinal sesleriyle izleyebilseydim keşke.cnbc-e’deki bazı bölümlerinde bile daha çok güldüğüm oldu.filmi çocukların izlemesi de çok saçmaydı..salonda gürültü eden çocuklar ve dublaj dışında iyiydi...