bsrsr
1 değerlendirme
31 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
koca istanbulda sadece bir sinemada alt yazılıydı. üşenmedim gittim. 20 yıldır alışık olduğum sesleri duymadan filmin tadı çıkmazdı tabii. çok güzel olmuş.tv de izlerken biraz daha uzun olsa derdim hep. tam anlamıyla doydum homer'a. çok eğlenceli,tereddütte kalanlara tavsiye ederim ama mutlaka alt yazılısına gidin.
Sırf iki kuruş para kaybederim endişesiyle filme türkçe dublaj yapan yayın şirketini kınıyorum. Ama film bomba gibi!Filme lafım yok.Gülmekten karnıma ağrılar girdi.Ne yapalım, DVD sini bekliycez orjinal ses için.
yıllardır orjinalini izlediğim diziyi dublajlı izlemek hoş oldu. dublajı sevmeyenleri anlamıyorum dublajsız orjinal seans ına gitselerdi... ama dublaj benim hoşuma gitti. tabiki daha kaliteli olabilirdi. matrix ve karayip korsanları kadar iyi bir dublajı olmasada filmi dubajlı izlemek daha güzel
gerçekten harika ötesi bir film. Dizisi güzel filmi ondan da güzel. Son yıllarda en güzel ve en iyi film. Homer'ın orjinal sesinden mahrum kaldık ama bence kesinlikle izleyin !!!
Türkçe dublaj yapmaları gerçekten kötüydü buna lafım yok aam filmi ben açıkcası beğendim ama tükiyeyle ilgili bölüm ( eğer bu sandeviçten daha yağlı bir şey yediyseniz bilinki türkiyedesinizdir.) 'den hiç birşey anlamadığımı itiraf etmeliyim bilen biri varsa lütfen anlatsın
Bu filme 10 üzerinden 10 veriyorum. Şayet daha yüksek bir puan olsaydı onu da verirdim. İstanbul'daki sinemalara (Kanyon hariç) da bu filmi Türkçe dublajlı yayınladıkları için "0" veriyorum ve daha düşük bir puan olsaydı onu da verirdim. Simpsonlar altyazılı izlenir. Fazla söze gerek yok.
az önce izledim filmi..dublajlı! resmen saçmalık ya filmi orijinal izlediğimde alabileceğim tadın yarısını aldım dublajla.. dublaj kusurunu geçersek film güzeldi, kurguda filan sorun yoktu komikti, Simpsons izleyicisini tatmin eder nitelikteydi...ah bi de dublaj olmasa:(:(
8 ay... koskoca 8 aydır, youtube'da filmin ilk fragmanını gördüğüm günden beri bu tarihi bekliyodum. Ama boşunaymış. Filmin reklamını televizyonda ilk gördüğüm an başımdan aşağı kaynar sular döküldü sevgili Ali Poyrazoğlunun domuzcuğu "hanimiş de hanimiş" şeklinde şımarttığını duyunca. Önce dedim ki sadece bazı sinemalarda dublajlı olacaktır heralde. ama cumadan beri o sinema senin bu sinema benim o halkla ilişkiler sorumlusu senin bu müdüre benim dolaşıyorum ve bana anlaşmalardan ya da hitap edilen yaş ortalamasından bahsedip duruyolar. Görünen o ki iki seçenek var: ya dağıtımdan sorumlu firma uluslar arası antlaşmalar gereği ülkemize sadece dublajlı kopya yolladı ya da the simpsons bi çizgi film olduğu için onu çocuklara yönelik bi film olarak gördüler. Türkiyede sadece 1 sinema salonunda da olsa orjinal kopya olduğuna göre diğer seçenek kalıyo bize. Sinema salonlarının o "büyük" yetkilileri bu filmi çocuk filmi sandılar ve sadece dublajlı yayınlamaya kara verdiler. ben 16 sezonun ve 8 aylık bekleyişin üstüne hakkımızı böyle yedirtmeyelim derim. Eğer gerçekten o kadar kızgın ve o kadar fanatikseniz bir gün belirleyelim. Şehriznideki tüm fanatiklerle birleşip şehrinizin en büyük sinema salonuna yürüyelim ve hakkımızı isteyelim. benimle irtibata geçin the simpsons fanatikleri.. ybawerb_86@hotmail.com
Filmin türkçe dublajlı olması çok büyük bir hatadır.hadi türkçe yaptın bari bazı sinemalarda altyazılı oynatın.ben adana'dayım ve film her yerde türkçe.sırf bu yüzden merakla beklediğim filme gitmicem kim yaptıysa helal olsun!bu insanlar hiç mi bilmiyorlar ki simpsons'ı özel yapan şeylerden biri seslendirmenin müthiş olmasıdır.ikincisi simpsons 5-6 yaşındaki çocukların anlayacağı bir çizgi dizi değildir ama bizim animasyon zihniyetimiz budur işte çizgi filmse türkçe olcak!tebrik ederim bütün hevesimi kaçırdınız...
Benim gibi düşünenler olduğuna sevindim. Türkçe dublaj yapmaları zaten berbat bari doğru düzgün çevirselermiş. Filmde görünen yazıları bile yanlış çevirmişler ki geri kalanların yarısı da atmasyondur. Yaa filmde karadeniz aksanlı biri konuşuyor ya. yuuh artık. Bu seslendirmeleri ve seslendiren kişileri organize eden kurumlara ve kişilere güzel bir email atmak lazım. Gittiğime pişman oldum.
dizisinden sonra movie'sıde cok güzeldi..filmi amerikada orginal sesiyle izleyip acayip keyif aldım..turkiyeye turkce dublajla gelmesi cok sacma..ufak ayrıntııları ses tonlamalarını nası türkce olarak yansıtabilirler ki..gülmek isteyenler mutlaka gitmeli..espriler cok zekice ve tam yerinde.. 'I do not illegally copy this movie'
film vizyona girmeden önce umarım bi saçmalık yapıp dublajlı koymazlar diodum ama işte...sırf bu yüzden gitmedim dvdsini beklicem kaç yıllık the simpsons ı çocuk filmi sanmışlar allam ya...