dublajlı izlememek için bekledim ama gerçekten değdi. iyi ki dublajlı izlememişim herhalde filmin bütün inceliklerini kaçıracaktım. bir sürü güncel konuya değinilmiş, tabir-i caizse dokundurulmuş, ortaya da harika bir seyirlik çıkmış. kaçırmamanız tavsiye olunur.
simpsonlar çocuklar için değildir ama ne hikmetse benim gittiğim yerde küçücük çocuklarla kocaman adamlar karması vardı.film güzeldi ama aman aman komik değildi böyle bir amaçla gitmemiştim zaten.ancak hollywood klişelerini kullanması beni üzdü.ve yapılan dublaj yüzünden filme konsantre olamadım.ama güzel vakit geçirdim, daha büyük beklentilerim vardı, yine de beklentilerimin çoğunu karşıladı.
bence cok harikulade bir komedi filimi tek kelime ile süper ben daha önce sipsonsları dizisini hiç izlemedim ama bu filimle birlikte yeni başladım diyebilirim 10/10 coluk cocuk ailecek izleyebileceğiniz bir filim
bence gayet başarılı olmuş gerekli yerlere her zamanki gibi göndermesini yapmakta asla gecikmeyen, karakterler arası uyumu muhteşem bir şekilde gözler önüne seren bir film olmuş. şahsen ben çok eğlendim ve hatta koca salonda 4 kişiyle izlediğim için filmi katıla katıla gülerken kendimi asla frenlemedim. homer her zamanki gibi aptallıklarını sergilerken marge'ın idare etme yeteneği bart'ın bitmek bilmez yaramazlıkları maggie'nin çeşitli şeyleri silah yerine kullanmaktaki başarısı ve lisa'nın zekasıyla duyarlılığını işlerken hiçbir cömertlikten kaçınmamış film.
simpsons çizgi filmlerinin sıkı takipçilerinin daha önceleri bundan daha iyi şeyler izledikleri su götürmez bir gerçek ve bu filme bunu bilerek gitmekte fayda var, iyi seyirler...
ben bu filmi canadada sinemada ingilizce izleme firsatini yakaladim iykide bu sekilde izledim hem sinemada hem ingilizce espirilerile harika bir film animasyonda olsa her yastan insani cekiyor kendine ve gulduruyor zevkli ve eglenceli bi filmdi herkese tavsiye ederim dvd bulursaniz ingilizce izleyiinn kesinlikle iyi seyirler
Bu çizgi flmin uzununu izlemek isteyenler varsa sinemaya gitsin.. Yani filmde çizgi filmden ekstra şeyler yok seviyosanız zaman geçrimek için güzel bi alternatif..... Dublaj konusunda bi kaç şey söylemek istiyorum... Barttan tutun lisaya margeden tutun moeye çizgi filmdeki bütün karakterlerin sesleri orjinaline yakın tonlamalarda seslendirilmiş bir tek ağır top HOMer SIMpson dışında!!! Belki Ali poryazoğlunu tanıdığımız içinmi bize öyle geldi ama bence hiç olmamış homer simpson.. Yani ses tonunu benzetmeye çalışmış ama alakası yok.. Hadi hepsini geçin homerin klasik DOowwW bağırmasını bile AaahhHH diye yaparsa ben orda bi dur derim sayın Ali poyrazoğlu hayatınızda hiç simpsonlar çizgi filmini izlemedinizmi mesela bartın gülmesi orjinal filmdeki AAA- HAA diyen bi çocuk vardı onun o tonlaması orjinal ama o DowwwW sesini duymayı çok isterdim. Sonuçta film fena değil gidilebilecek bi film okuyan herkese teşekkürler ;)
Film bir Simpsons hayranını tam anlamıyla tatmin edecek vasıfta. Ancak dağıtıcı firmaya Türkçe dublajı hakkında bir kaç bilgi ve önerim olacak (dublajlı gösterdiklerine göre seri konusunda yeterli bilgi sahibi olmadıklarını düşündüm): 1. Simpsons bir çocuk dizisi değildir, göndermeler, politik ve cinsellik üzerine mesajları ile Family Guy kadar olmasa da hitap ettiği kesim genç erişkin ve erişkinlerdir. 2. Seride orjinal seslendirmeleri yapan ekiple yanlış hatırlamıyorsam 2-3 yıl önce anlaşma yenilenmesi açısından bir sorun olmuştu. En sonunda ekibin bozulmadan korunabilmesi için seslendirmecilere neredeyse aktörler kadar ücret verilmişti. 3. Yine seslendirmeci ekibin seriye katkısı açısından filmin yabance dergi ve kendi tanıtım sitelerinde serinin karakterlerinin yanında seslendirmeci ekibin poz verdiği fotoğraflarla tanıtım yapıldığını hatırlatmak isterim. 4. Simpsonlarda çizgilerin güzelliği elbetteki ilgi çekici özelliklerden biridir, ancak asıl önemli özelliği çeşitli sosyal sorunlara yapılan göndermeleri ve bunu yaparken kullanılan kelime oyunlarıdır. Ne kadar başarılı olursa olsun bu kelime oyunları (ve farklı etnik kökenlilerin aksanları - örnek Başkan Schwarzeneger) çeviriye uygun değildir. Bu seriyi pokemon ile bir tutamazsınız.
Sonuç olarak bence film 8, ithalatçı firma 2 alır ve bunun ortalaması seyir zevki olarak bu filmin 5 puan ile değerlendirilmesine neden olur