Simpsonlar: Sinema Filmi
    4,3
    Simpsonlar: Sinema Filmi hakkında görüşlerin ?

osman318
    osman318

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    başları güzel giderken filmin sonuna doğru sıkmaya başladı.dublaj olayı gerçekten kötü olmuş.sonlarına doğru filmin nasıl biteceği tahmin edildiğinden fazla sıktı.dizisinden güzel olamamış...
    ugureryilmaz
    ugureryilmaz

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bu kadar buyuk şaçmalık olmaz.Çocuk anımasyonlarıyla the sımpsonsı bır tutan zıhnıyetten anca bu beklenır.Dublajlı ızleyecegıme hıc ızlemem daha ıyı - ki allahtan acımıslarda org 1 tane kopya vermısler bıraz surunsemde degdı:)-
    orsau
    orsau

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    daha başarılı bir senaryo beklerdi. zaman zaman güldürdü beni ama beklentimin çok altında. dizi olarak kalmalıymış beyaz perde eksiltti.
    pandabanana
    pandabanana

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    ya bu çocuk filmi değil ki dublaj olmamalıydı. dvd sini beklicez artık.Homer orjinal güzeldir yaw.
    o-keskin91
    o-keskin91

BöYLe ŞEY oLMaZ!!!
    Simpsonlaaarrr.... Filme hiç ses koymasalardı daha iyiydi. Senelerce İngilizce izlediğimiz dizi-çizgifilmi gelmişler diyolarki; "Bu kadar sene beklediniz, biz de çok güzel bir film yaptık. Ama belki senelerce İngilizce izlediğiniz şeyi anlamazsınız diye Türkçe yaptık. Ne güzel, değil mi?" :S :@
    Yine de filmin hakkını vermek lazım. Güzel olmuş. Dublajda da Marge'ın sesini iyi denk getirmişler.
    purplella
    purplella

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    türkçe dublajlı olduğu sürece kimse izlemek istemez bu filmi..en iyisi DVD'sini beklemek olacak sanırım..
    solmyr1990
    solmyr1990

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Türkçe dublaj bütün sınırları aşıp en büyük saçmalık olmuş 0-10 yaş grubu mu izleyecek bu filmi anlamıyorum sinemaya dublaj saçmalığı yüzünden gitmiycem ve DVD yi bekliycem
    ozgur-arcasoy
    ozgur-arcasoy

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu kadar saçma bişi olamaz türkçe dublajla kim izleyecek benim izlediğim bütün simpson filmleri ingilizce ve orijinal seslendirmeydi.Bu olay yüzünden sinemaya bile gitmeyebilirim.Sinemasına tam puan ama türkçe dublajlı olmasına 0
    cns-rock
    cns-rock

keşke dublajlı olmasaydı homer'ın "d'oh"larını duymadan nası izlenirki :( :(
    umitsag231
    umitsag231

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    İnanamıyorum The Simpsons Türkçe Dublajlı Böyle Saçmalık Olmaz Shreklen Felan Karıştırıyorlar Herhalde Çocuklardan Çok Büyük Hayrını Olan Bir Filim Olacak Ne Sacmalık Dublajmış
    ozgunayriksa
    ozgunayriksa

türkçe dublaj tamamen saçmalık
    can1426
    can1426

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    bu nasıl bi iştir insan en azından günde 1 tane falan altyazılı koyar ankarada hiç altyazılı gözükmüyor!!! :(
    baba3943
    baba3943

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    gerçekten büyük bir hevesle gittim fakat sonuç hüsran...gece 24 seansına gittim benimle birlikte salonda sadece 6 kişi vardı fakat seslendirme o kadar kötü olmuştuki ikinci yarısında filmi tek başıma izlemek zorunda kaldım koca salonda...hayatımda bu kadar saçma bir uygulama görmedim neden seslendirmesiyle efsane olmuş bir diziyi dublajla verirler anlamadım...esprilerde iğrençti bunlar simpsons espirileri değildi iğrenç çevrilmişler...
    beatlefan
    beatlefan

28 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    Bir yıldır tüm gelişmelerini beklediğim filmin dublajlı gelmesi sinemalara benim için hayal kırıklığı oldu. Dublaj ne kadar iyi ya da kötü bu farketmiyor, sonuçta yıllardır izlediğim Simpson'ların orijinal seslerine alıştım. Bazı animasyon filmleri ya da çizgifilmlerde makul saatlerde sinemalarda orijinal altyazılı olarak gösterilirken, şimdi neden bu kadar geç saatlerde yayınlanıyor ingilizce hali anlayamadım. Ama ne yapıp edip onlara gitmeye çalışacağım. Bu dublaj olayı canımı sıksa da, fragmandan da belli, güzel bir film olduğuna eminim.
    HAMLET1980
    HAMLET1980