The Critic
9 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Gayet başarılı, çünkü; Çoğu romantik komedinin aksine durağan sahnelerden ziyade, dinamik bir akışa sahip... Genel anlamda sadece iki kişi arasında geçen bir havaya sahip olsa da, bir anı bile sıkmıyor... Romantik komedi üstadı oyuncuların yanı sıra, bu filmi bu derece güzel kılan, iyi tasarlanmış ve dinamik kurgusu... Senaryosunu da güzel buldum aslında... Bilindik sahnelere her filmde rastlanıyor artık, ne de olsa romantik komedi bunlar... Çok şey de beklenmemeli... Sonuç olarak, sıkıntılarınızdan biraz uzaklaşıp, eğlenceli bir 95 dakika geçirmek istiyorsanız, kaçırmayın derim... Benim yüzümde güzel bir tebessüm yarattı, umarım sizde de aynı etkiyi yaratır :)
Aslında romantik komedi türünün kalıplarını kırmayan ya da daha doğrusu böyle bir amacı olmayan standart bir formül filmi.Ama yine de sevimli ve hoş bir seyirlik.Özellikle seksenler gençliğinin filmle daha sıkı bir bağ kuracağını söylemek mümkün.Grant-Barrymore ikilisi üzerlerine düşeni yerine getirmişler ancak Brad Garrett ve Haley Bennett filmin gizli yıldızları.
bu filmi kim izlemişte nasıl beğenmiş anlamadım..konu zayıf..ne romantik ne de komik..oyunculuklar fena değil ama film bütünlük eksik..tavsiye etmiyorum..izlmeyin..10/5,9
bugüne kadar bu filmi nasıl görmedim ben kendime kızdım.çok beğendimm...müziklerler dialoglar çok güzeldi.ayrıca hugh grant bir muhteşem hatta daha ötesi:)kesin uzaydan hugh:)kısaca 1010
çooooook beğenerek keyif aldığım bir film romantik komedi sıralamasında ilklerdendir filmin seyri çok güzel gidiyor mimikler çok şirin :) grant komediye çok yakışıyor - çok çok çok çok - :D iyi seyirler../9
'50 ilk öpücük'ten sonra 'söz ve müzik' ayrı yere konulacak romantik komediler arasında. Şarkılar(sözleri ile) ayrı bi yerde dururken Hugh G. karakterininin dinginliği ne kadar da hoştu. Görülmesi gereken bir film kesinlikle.
müzikleriyle çok eğlenceli romantik kmedi türünün en iyi filmi iki oyuncu gerçekde beraber olsalar bu kadar uyumlu olabilirler mi bilmiyorum ama gerçekten çok hoş du tabi filmin en iyi tarafı cora colman dersek kötü etmiş oluruz filmin değeri birazküçültebiliriz ama espri açısından fena değil müzik dünyası sonuçta ama aşka geri dönüş müziği şaheser denebilecek kadar güzeldi müzikler mükemmeldi
bu kadar uyumlu ve birbirine her anlamda yakışan bi çift görmek zor filmlerde..birbirlerini tamamlamışlar tam anlamıyla...film çok samimi,sıcak ve eğlenceli...romantik-komedi diyince 50 ilk öpücük ten sonra aklıma bu film geliyo ...kaliteli bir film...ve müzikler 10 numara..söz bulma sahneleri çok iyi...way back in to love;)...kaçırmayın..hemen izleyin..iyi seyirler..