Söz ve Müzik
    4,1
    Söz ve Müzik hakkında görüşlerin ?

sheren
    sheren

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli bir film. izleyeni pişman etmez. fakat konunun ve müziklerin bu kadar güzel olduğu filmde basit çekim hatalarıyla karşılaşmak hayal kırıcı. özellikle ikili sahnelerde yapılan hatalar gözden kaçmayacak kadar fazla.. bunları görmezden gelebilecek bir izleyici için tavsiye ederim :)
    Ahmet G.
    Ahmet G.

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Çok eğlenceli bir film.H.Grant çok komik!Keyifli vakit geçireceğinize eminim. Mutlaka izleyin!9/10
    ecmel-lal
    ecmel-lal

15 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Pek fazla romantik komedi tercih etmeyen biriyim ancak bu film gerçekten eğlenceliydi..tabi buna Drew Barrymorun katkısı büyük, ekranda oldukça sıcak ve samimi duruyor tabi bu yönüde bu tarz filmlere iyi oturuyor..ancak filmi en güzel kılan yönü müzikleri,sırf bunun için bile izlenebilir...
    dfincher-2
    dfincher-2

3 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    eğlenceli hoş sıkmayan bi film.hugh grant ve drew barrymore isimleri bile filmi izlemek için bi neden bence.ayrıca filmin müzikleri oldukça iyi.izlediğim en iyi romantik komedilerden kesinlikle herkese tavsiye ederim 8/10
    kaplumkurbacik
    kaplumkurbacik

15 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Konu alışılmışın dışında ve güzel.. Filmden hiç kopmuyosunuz,ayrıca Hugh Grant inanılmaz sempatik geliyor insana.. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir film.
    Sdk-JK
    Sdk-JK

31 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Oscar Ödüllerinde ;En İyi Film Müziği ödülünü aldı kesinlikle de hakediyordu da bence!
    angelusra-b
    angelusra-b

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    evet güzel bir filmdi...eglenceliydide izlenebilir..veya söyle söyliyim izlerseniz pişman olmazsınız bencee..
    cansubabacan11
    cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Eglenceli hoş bir film.Ozellikle 80'lerın pop muzigini hala sevenler cok egleneceklerdır. Bunun yanında Drew Barrymore ve Hugh Grant cok tatlı be basarılılar. Guzel vakit gecirmek icin izleyin derim.
    ozgurparis101
    ozgurparis101

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    Zevkli, güzel bir film olmuş.Bu türü sevenleri muutlu edecek bir film...
    selenyildiz1992
    selenyildiz1992

7 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    çok keyif veren ve izlerken çok büyük zevk veren bir romantik komedi
    meekcan
    meekcan

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Beni çok etkilemesede romantik komedi sevenlerin izleyebileceği bir film.
    volkanick
    volkanick

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    romantik komedileri pek sevmem ama hoş bir film olmuş aralarda sağlam esprilerde var.eğlencelik bir şey.
    Demirtas
    Demirtas

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Son derece keyifli ve eğlenceli. Oyuncular çok sıcak ve içten. Bu tür filmleri sevenler için bire bir diyebilirim.
    vince15
    vince15

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Bildiğimiz alışılagelmiş Hugh Grant’in romantik filmlerinden biri. Müzikle iyice donatılmış olması filmin başarısını yükselten unsurlardan biri. Eğlenceli müziklerin katkısı oyunculardan daha çok olmuş sonuç olarak. Boş zamanı ii değerlendirebilecek filmlerden biri. Sevgilinizle oturup izlersiniz :)
    e-ergener
    e-ergener

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Muhteşem Romantik - Komedi ikilisi diyebileceğimiz bir ikiliden çıkma çok güzel bir film. Zaten Drew B. ve Hugh G. olduktan sonra izlenir de illaki yine de önyargısı olanlar için idi ;)