sheren
13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
eğlenceli bir film. izleyeni pişman etmez. fakat konunun ve müziklerin bu kadar güzel olduğu filmde basit çekim hatalarıyla karşılaşmak hayal kırıcı. özellikle ikili sahnelerde yapılan hatalar gözden kaçmayacak kadar fazla.. bunları görmezden gelebilecek bir izleyici için tavsiye ederim :)
Pek fazla romantik komedi tercih etmeyen biriyim ancak bu film gerçekten eğlenceliydi..tabi buna Drew Barrymorun katkısı büyük, ekranda oldukça sıcak ve samimi duruyor tabi bu yönüde bu tarz filmlere iyi oturuyor..ancak filmi en güzel kılan yönü müzikleri,sırf bunun için bile izlenebilir...
eğlenceli hoş sıkmayan bi film.hugh grant ve drew barrymore isimleri bile filmi izlemek için bi neden bence.ayrıca filmin müzikleri oldukça iyi.izlediğim en iyi romantik komedilerden kesinlikle herkese tavsiye ederim 8/10
Konu alışılmışın dışında ve güzel.. Filmden hiç kopmuyosunuz,ayrıca Hugh Grant inanılmaz sempatik geliyor insana.. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir film.
Eglenceli hoş bir film.Ozellikle 80'lerın pop muzigini hala sevenler cok egleneceklerdır. Bunun yanında Drew Barrymore ve Hugh Grant cok tatlı be basarılılar. Guzel vakit gecirmek icin izleyin derim.
Bildiğimiz alışılagelmiş Hugh Grant’in romantik filmlerinden biri. Müzikle iyice donatılmış olması filmin başarısını yükselten unsurlardan biri. Eğlenceli müziklerin katkısı oyunculardan daha çok olmuş sonuç olarak. Boş zamanı ii değerlendirebilecek filmlerden biri. Sevgilinizle oturup izlersiniz :)
Muhteşem Romantik - Komedi ikilisi diyebileceğimiz bir ikiliden çıkma çok güzel bir film. Zaten Drew B. ve Hugh G. olduktan sonra izlenir de illaki yine de önyargısı olanlar için idi ;)