yaffle-2
29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
müzikleri haricinde pek kayda değer bir film değil izlesenizde olur izlemeseniz de çok hoş zaman geçirdiğimi söyleyemicem üff ne zaman bitecek bu film dediğimi hatırlıyorum ama o kadar da kötü değildi diğer romantik komedilere oranla!hug grantten hiç hoşlanmam onun da etkisi olmuş olabilir tabi!
tek kelimeyle harika bir film.özellikle filmin müzikleri başka bi harika.haley bennett harika gerçekten filmde.izleneyin bu filmi.drew barrymore gerçekten harika bi oyuncu
az önce izledim ve bayıldım..klasik aşk filmi gibi görünsedebi farklılık vardı bence.. kaybedilmiş bir aşk duygusu bukadar güzel geri istenemezdi...aşka geri dönüş.. sözlerin dışında müziğide harikaa..You know that I'll be there for you in the end...;)
Beklediğimden çok daha iyi bir film.Tipik bir romantik komedi ama, oyuncuları filmi farklı kılıyor bence.Hem Grant hem de Barrymore’u izlemek her zamanki gibi harika ve keyifliydi.Özellikle de Grant inanılmaz sevimli ve komik bir adam.Ben erkek halimle böyle bulduysam Grant’ı, bayanları düşünemiyorum :)))
hem eglenmek hem de romantik bi ask filmi izlemek istiyosanız bence gitmelisiniz.ayrıca sarkılar cok keyif vericiydi.sinema dan cıktıktan sonra ilk iş olarak kızlarla sarkıları aradık.basımıza gelen aksiliklere ragmen cok eglendik...hugh grant cok yaslanmıs ama hala formunda:))
Hugh Grant'ın Notting Hill 'deki başarısından dolayı sırf bu romantik filmi zlemeye karar verdim. Ama acı bir gerçekle karşılaştım oyuncuların kalitesine çok tezat bir senaryoydu. Eğer bu filmde Hugh Grant ve Drew Barrymore oynamasaydı böyle bir filmin vizoya girdiğinden bile haberimiz olmazdı. Başlangıç kötüydü,ilerleyen sahnelerde hep film biraz sonra başlayacak güzelleşmeye diye umut ederek filmin sonuna kadar sabırla izledim. Filmin bitişi bile felaketti. En güzel tarafı ise piyanonun başında sevgisini,sevgilisini kaybetmemek için uydurduğu şarkıydı. Aşk yolu şarkısı da daha iyi tanıtım için kullanılabilirdi. Kısacası performans başarılı film berbattı.
Ben türk sinema sitelerinde yorumların kaldırılmasını istiyorum .! Bu nasıl bir düşünce . Çok beğenenler var hiç beğenmeyenler var , ve hatta devamının çekilmesini isteyenler bile var. Ya biz sinema işini tam olarak bilmiyoruz , yada okurlarımız bizden daha iyi biliyor. Bir okurun yorumu dikkatimi çekti , film sadece aşkın yolunu bulmak mı neyse işte o müziğin üzerine kurulu diye . Evet çok haklı tespit edebilmiş o izleyicimizi tebrik ederim . ( Aslında çok basit tespit edilebilecek ama i sinema filmine nasıl bakacağınız önemlidir ). film çok sıkıcı bir şekilde başladı yönetmen daha farklı bir başlangıç yapabilirdi . Aynı sıkıcılıkla devam ettik filme , ve eve gelen çiçek bakıcısı kadınla seyirci biraz toparlandı .
Senaryoda çok hata vardı. Örneğin o kadının şarkıcımız alexten önce sevdiği yazar adam. Senaryonun neresindeydi ? Bi anda karşımıza çıktı , bi anda yok oldu ? Nasıl bir mantık . Yönetmen sadece o kadının , başka bir erkeği seviyor olmasını istedi filmde. Hani olurya Amerikan filmlerinde , kadın başkasını seviyordur ama sonradan bizi başrolümüzü sefvmeye başlar . Başrol hazır , kadın da hazır yönetmen nasıl seyiriciyi bağlayabilirim filme dedi ve yazar çıkarttı ortaya. Tamam kardeşim iyi güzelde , bu adam senin ikinci başrolünü etkileyen adam bi anda girip bi anda çıkması neden ?
Gel gelelim görüntü yönetmenine ? Hiç mi ışık bilmez bu adam .! Hiç mi kamera açısı bilmez .! film aks hatası o kadar çoktuki deliye döndüm .
Eğrki ışık bilmek ( ki görüntü yönetmenin en iyi bilmesi gereken şeylerden biriside ışıktır ) kadın'ın arkasına bir gece lambası yakıp bırakmaksa , ben bu işi bırakacağım .
Ses anlamında iyiydi. Ki zaten film bir çok yerinde müzikleriyLe bağlıyor seyirciyi kendine . Ki sen eğer başrolü bir grubun solisti yaparsan bu da doğaldır . . . Birlikteliklerine yeni başlamış iki sevgilinin izleyebileceği bir film. 10/4