Çok hoş ve duru bir film.Karakterler birbirlerine biranda çarpılıp tuhaf tesadüflerle karşılaşmıyorlar,klasik bir romantik komedi olduğunu söyleyemeyiz.İkili ilşkilerde iletişim ve paylaşımın önemini gösteriyor film bence çünkü iki karakter paylaştıkça birbirlerine yakınlaşıp aşık oluyorlar.Keşke her ilişki böyle başlasa.Hugh Grant’in her hali güzel,her rolu yakıştırıyor kendine ama benım favorim yine de ’’Aşk heryerde’’deki uçuk ve romantik başkan tiplemesi.
Hugh Grant'in Romantik komedi türündeki filimlerini oldum olası severim. Ancak bu filimde eksik bir şeyler vardı. Romantizm ve komadiyi neredeyse mumla aradım diyebilirim. Film beklentilerimi karşılayamadı.
Film seksenli yıllarda çok meşhur olmuş bir pop yıldızının popülerliğini kaybetmesinin ardından yaşadığı zorluklarıve ayakta kalma mücadelesiyle başlıyor ve senoryaya hoş bir aşk hikayesi katılıyor.Romantik komedinin güzel bir örneği bence.
gewrcekten de en guzel romantık komedı fılımlerınden bırı bu fılm. Oyle klasık amerikan kız erkek iliskisi değil bu film. Çok daha eglenceli ve sacma sapan raslantılardan daha çok oyuncuların filme komedi unsurlarını katmasına gülebileceğiniz bir film. Yani sıradanlıktan uzak. Kesinlikle izlenmeli...
romantik didaktik duygusal başka ne olsun ki. Kafa karışıkllığına gerek duyulmadan çıkarılmış gayet basi ve harika bir film olmuş. izlenilmesi gerekir diye düşünüyorum
Bence Mükemmel demek az kalır.Nasıl ifade edebileceğimi bilemiyorum.Gerçekten mükemmel ötesi bir film.Bir müzisyenin hayatını çok başarılı bir şekilde anlatıyor.
Hugh grant ne kadar arabalarda fahişelerle de yakalansa oyunculuğuna edebilceğimiz sözümüz yok!Drew barrymore da zaten müthiş sewimliliğyle harika bi ikili oluşturmuşlar...filmi tawsiye ederim özellikle soundtrackleri bakımından harika bi film...
İzlemeye değer bir film. Bazıları sıradan romantik filmler gibi görmüşler, küçümsemişler ama bence tam tersi sıradan romantik filmler gibi güzel :) Ne bekliyorlarsa artık.
Filmdeki müzikler de güzel. orjinal dilinde izlediğinizde espriler daha komik oluyor :) Ayrıca bu filmin Soundtrack albümü de var. Edinin derim ben, çok güzel.
hugh granta olan aşkım depreşti filmi izlerken =) ama drew barrymore o kadar göz dolduruyor ki, artık onun yer aldığı her filmi izlemek istiyorum, harika bir oyuncu, çok doğal. izlediğine hiç pişman etmiyor insanı.. ayrıca bu filmin soundtrackini kesinlikle tavsiye ederim herkese, film dışında şarkıları bir kaç defa daha dinleyince tadına doyum olmuyor, sadece filmde dinlemekle kalmayın:)
Moral yukseltmek icin zaman zaman bazi sahnelerini tekrar izleyebilecegimi dusundugum, kucuk, sevimli ama Hugh Grant'in sahaneler yarattigi bir film. Cilgin 80ler...